jel ovo zvanicno ili tvoje pretpostavka?Dena94 je napisao/la:Namjestene utakmice pod istragom:
Siroki - Zrinjski 2:1 (0:1)
Zeljeznicar - Radnik 3:2 (0:2)
Zeljeznicar - Borac 2:1 (0:1)
Sportski prijatelji odlucni u namjestanju utakmica.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
45515
- Brcanskamalta
- Kontakt:
zvanicnogrbavicka je napisao/la:jel ovo zvanicno ili tvoje pretpostavka?Dena94 je napisao/la:Namjestene utakmice pod istragom:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo ja sada sa dorucka. Jbg igraci Zeljescara nisu htjeli pavlaku i hljeb pa ja isao da doruckujem. Rekoh da se ne baci, grehota je.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ona koja ima petokraku na grbu kao i ona srpska, ona ciji navijaci mrze sve sto je nesrpsko (bosnjacko), a vole i postuju srpsko (himnu npr)grbavicka je napisao/la:ko je sad sad crvena zvijezda iz bosne? sloboda ili borac?amel989 je napisao/la:Sloboda, Gosk, Borac- RUKA RUCI NISMO TURCI![]()
Steta sto samo jedan tim od ova tri ispada. Ako ne ispadne bosanska Crvena zvezda ove sezone, ispasce iduce

borac iz tuzle ili sloboda iz banja luke?amel989 je napisao/la:Ona koja ima petokraku na grbu kao i ona srpska, ona ciji navijaci mrze sve sto je nesrpsko (bosnjacko), a vole i postuju srpsko (himnu npr)grbavicka je napisao/la:ko je sad sad crvena zvijezda iz bosne? sloboda ili borac?amel989 je napisao/la:Sloboda, Gosk, Borac- RUKA RUCI NISMO TURCI![]()
Steta sto samo jedan tim od ova tri ispada. Ako ne ispadne bosanska Crvena zvezda ove sezone, ispasce iduce

45515
Đe su predstavnici niže rase? Mislim, ne bunim se, svima prija čist vazduh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pod istragom nisu utakmice od ove sezone.Dena94 je napisao/la:Namjestene utakmice pod istragom:
-
- Kontakt:
neka te u crnoj gori.Virtu4l je napisao/la:Đe su predstavnici niže rase? Mislim, ne bunim se, svima prija čist vazduh.
dobar si dok lajes na daljinu.
Ma ko diro bucka malog, buci buciSariel1987 je napisao/la:neka te u crnoj gori.Virtu4l je napisao/la:Đe su predstavnici niže rase? Mislim, ne bunim se, svima prija čist vazduh.
dobar si dok lajes na daljinu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Dolazak na dzenazu celiku najavio i Zokorlic.
Golem si celice...
Golem si celice...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- samoposteno
- Kontakt:
Jel ti neko pomogo da ovo napisesbelosevic28 je napisao/la:Dolazak na dzenazu celiku najavio i Zokorlic.
Golem si celice...

Kakve god bile simpatije i nesimpatije prema celiku i slobodi, zar ne bi svi najvise zeljeli da ispadne mrski borac pa da imamo manje fasistickih ispada u premijer ligi 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Napisa lik na temi Slobode maloprije: “Zeljo osim golova nista nije uradio.”
Znaci rebra me bole od smijeha.

1921
Naravno da nismo Turci.amel989 je napisao/la:Ona koja ima petokraku na grbu kao i ona srpska, ona ciji navijaci mrze sve sto je nesrpsko (bosnjacko), a vole i postuju srpsko (himnu npr)grbavicka je napisao/la:ko je sad sad crvena zvijezda iz bosne? sloboda ili borac?amel989 je napisao/la:Sloboda, Gosk, Borac- RUKA RUCI NISMO TURCI![]()
Uvijek sam bio za prepucavanje, ali sa stilom a ne poluretardirano ko sto vas par to radi. Al eto svako svog solinasa ima.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ANTIANTIFA
- Kontakt:

Utakmica na Tušnju bila je neočekivano lijepa, zanimljiva, kao da akteri nisu klubovi iz BiH. Prvenstveno se to odnosi na domaćina koji je igrao kao da se "spucao" nekim čudotvornim doping sredstvom. Kao navijeni su letali terenom, posebno u prvih 45 minuta.
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- FrantoBauzek
Tu si. Tvoje pitanje je isto kao da debeli covjek od 200 kila udje u prostoriju i pita gdje su debeli ljudiVirtu4l je napisao/la:Đe su predstavnici niže rase? Mislim, ne bunim se, svima prija čist vazduh.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Kontakt:
Kanta ima samo 185 kg FrantoFrantoBauzek je napisao/la:Tu si. Tvoje pitanje je isto kao da debeli covjek od 200 kila udje u prostoriju i pita gdje su debeli ljudiVirtu4l je napisao/la:Đe su predstavnici niže rase? Mislim, ne bunim se, svima prija čist vazduh.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Da Bog da mi ni na jednoj utakmici nista ne uradili a sve pobjedili 4:1, 1:4.Ddado je napisao/la:Napisa lik na temi Slobode maloprije: “Zeljo osim golova nista nije uradio.”
![]()
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.