FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E ne znam al što kažeš definitivno ne može 2 funkcije obnašat istovremeno a da bude kvalitetno. Nema šanse ...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Problem je sto on nemoze obavljati jednu kvalitetno, a ne dvije.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- savatihotece
- Kontakt:
Znam da idu izbori, ali nije mi jasno što ste toliko zapeli na politiku. Ko hoće da se bavi politikom ima drugih foruma koliko ti duša poželi.
A sad po tri boda u Gabelu.
A sad po tri boda u Gabelu.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Ljudi, ako hoćete mogu ja otvoriti neki besplatni forum gdje bi pisali samo o politici? 

NAPRIJED NARODE!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nemoj ti, matere ti, i onaj jedan što si otvorio su ti hakovali. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pomiješao si me. Nikad nisam otvorio forum u životu, ali mi se baš sviđa ideja o političkom forumu.. Da ne idemo dalje u ot...GaziHusrevbeg je napisao/la:Nemoj ti, matere ti, i onaj jedan što si otvorio su ti hakovali.
NAPRIJED NARODE!
Vasilicu zelim svu srecu u novom klubu..Mene sad zanima da li ce Sef naci nekog novog stopera,jer smo prakticno ostali samo na dva,Bogi i Kerla..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ljudi imam suhu da cemo sutra zijanit 1-0.Nadam se da grjesim.Pozdrav.
i Cutuk... mislim da njih trojica mogu kvalitetno izvuci bar polusezonu...Rios je napisao/la:Vasilicu zelim svu srecu u novom klubu..Mene sad zanima da li ce Sef naci nekog novog stopera,jer smo prakticno ostali samo na dva,Bogi i Kerla..
Ima i on doduse,mada je Cutuk prevashodno doveden kao lijevi bek koliko se ja sjecam..Nedo Bog neke povrede ili kartona bili bi na belajunime_tm87 je napisao/la:i Cutuk... mislim da njih trojica mogu kvalitetno izvuci bar polusezonu...Rios je napisao/la:Vasilicu zelim svu srecu u novom klubu..Mene sad zanima da li ce Sef naci nekog novog stopera,jer smo prakticno ostali samo na dva,Bogi i Kerla..

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 25 avg 2012, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
0:2, Adilovic, Bekric. To je ta suha 

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sutra dobiti Gabeljane 2 razlike i preuzeti prvo mjesto na tebeli.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Željezničar ale!
- champions1921
Kadeti: Zeljeznicar-Zvijezda 1:0
Juniori: Zeljeznicar-Zvijezda 3:0
Za juniore dva gola zabio jucer pominjani Armin Hodzic.. Mogao jos dva minimum ali u zavrsnicama nije imao srece.. Treba napraviti kakvu kladionicarsku listu sa procjenama koji ce od nasih omladinaca zaigrati za prvi tim.. Uz onakve roditelje mali su izgledi da neki od njih to isto uradi..
Edit: Mislim da je savez sve utakmice ovog kola u svim kategorijama trebao odgoditi zbog nehumanih uslova za igru.. Na +40 igraci rizikuju svoje zdravlje..
Za juniore dva gola zabio jucer pominjani Armin Hodzic.. Mogao jos dva minimum ali u zavrsnicama nije imao srece.. Treba napraviti kakvu kladionicarsku listu sa procjenama koji ce od nasih omladinaca zaigrati za prvi tim.. Uz onakve roditelje mali su izgledi da neki od njih to isto uradi..
Edit: Mislim da je savez sve utakmice ovog kola u svim kategorijama trebao odgoditi zbog nehumanih uslova za igru.. Na +40 igraci rizikuju svoje zdravlje..
BUDI ŽELJO !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ko je 10-tka u kadetima?champions1921 je napisao/la:Kadeti: Zeljeznicar-Zvijezda 1:0
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- champions1921
Ja mislim da se decko zove Eldar Basovic i da je i prosle sezone nastupao za kadete.. Ovdje je bio mladji ali mislim da se o njemu radi...bistrikboy je napisao/la:Ko je 10-tka u kadetima?champions1921 je napisao/la:Kadeti: Zeljeznicar-Zvijezda 1:0

BUDI ŽELJO !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Imao je danas par strasnih driblinga uz liniju.Volio bih ga vidjeti na mjestu zadnjeg veznog.Fino dijeli lopte.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- champions1921
U svakoj generaciji imamo drama talente ali zbog pohlepe roditelja ih gubimo i oni uglavnom propadaju.. Znam da ta djeca sanjaju da zaigraju pred punim jugom ali ih roditelji uglavnom upropaste.. Smijesno je cak i slusati majke te djece koje kada god njihovo dijete primi loptu uzvikuju "pucaj, pucaj" pa makar se nalazili i 40 metara od gola.. Zbog toga je pomalo suvisno i nazivati ih nasim fudbalskim nadama.. Nadam se da ce se i to promijeniti ali u ovakvoj finansijskoj situaciji i sa nasim mentalnim sklopom tesko..bistrikboy je napisao/la:Imao je danas par strasnih driblinga uz liniju.Volio bih ga vidjeti na mjestu zadnjeg veznog.Fino dijeli lopte.
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
"Džafić: Ne znam kako je igrati u Africi, ali nismo daleko"
Znam da je off ali nisam mogao odoliti.. Provala dana
Pomozi Boze sutra nasima da prezive ovaj pakao...

Znam da je off ali nisam mogao odoliti.. Provala dana

BUDI ŽELJO !!!
Ma pasce malo kise sutrachampions1921 je napisao/la:"Džafić: Ne znam kako je igrati u Africi, ali nismo daleko"![]()
![]()
Znam da je off ali nisam mogao odoliti.. Provala dana![]()

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Ultras1921
- Kontakt:
Ako Bog daadmirone je napisao/la:Ma pasce malo kise sutrachampions1921 je napisao/la:"Džafić: Ne znam kako je igrati u Africi, ali nismo daleko"![]()
![]()
Znam da je off ali nisam mogao odoliti.. Provala dana![]()

http://fkzeljeznicar.ba/pobjedom-zaokru ... je-sezone/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.