FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la AlfredNobel » 31 avg 2018, 13:33

leorey je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ne mogu da skontam ljude koji navijaju za jedan klub, a jedva čekaju da se ispane iz grupe.. A još manje kontam ove koji ne bi pratili tim, jer igra 'najveći ološ Barce", Suarez. To nigdje nema.. :lol:
Mislim da niko ne ceka da jedva ispadnemo, ali su nas zadnje 3 godine ucinili malo realnijim kad je upitanju LP. Podcjenjivanje drugih timova, pogotovo na gostovanjima su ucinili od nas kantu za nabijanje u knock-out fazi, ma koliko ti to ne zelio priznati.

Ovo drugo se slazem, ali to su vjerovatno tinejdzeri koji ce za 2-3 godine kritikovati tako i govoriti i o Messiju kada vise ne bude na ovom nivou, tako da to ne treba cudiit. To su ljudi koji su tek napunili 18 godina ili cak i manje.
Ako navijaš, pratiš, simpatišeš neki klub, valjda je i očekivano da budeš tu bez obzira na situaciju. Ja bi pratio Barcu i kad bi ispala u drugu ligu, a vjerujem da mnogi ne bi.

Stvorio se nepotreban hype i oko LP.. Nikakvi su rezultati posljednih par sezona, ali se pretjeruje i ide to neke granice sarkazma. To je fudbal, vazda će biti radovanja i razočarenja, da nije tako, ne bi bilo zanimljivo. Ja očekujem dobru sezonu što se tiče LP, a ekipa je jača u odnosu na prošlu sezonu, jer su tu sad Coutinho, Vidal, Arthur, Malcom i Lenglet.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 31 avg 2018, 14:07

AlfredNobel je napisao/la:
leorey je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ne mogu da skontam ljude koji navijaju za jedan klub, a jedva čekaju da se ispane iz grupe.. A još manje kontam ove koji ne bi pratili tim, jer igra 'najveći ološ Barce", Suarez. To nigdje nema.. :lol:
Mislim da niko ne ceka da jedva ispadnemo, ali su nas zadnje 3 godine ucinili malo realnijim kad je upitanju LP. Podcjenjivanje drugih timova, pogotovo na gostovanjima su ucinili od nas kantu za nabijanje u knock-out fazi, ma koliko ti to ne zelio priznati.

Ovo drugo se slazem, ali to su vjerovatno tinejdzeri koji ce za 2-3 godine kritikovati tako i govoriti i o Messiju kada vise ne bude na ovom nivou, tako da to ne treba cudiit. To su ljudi koji su tek napunili 18 godina ili cak i manje.
Ako navijaš, pratiš, simpatišeš neki klub, valjda je i očekivano da budeš tu bez obzira na situaciju. Ja bi pratio Barcu i kad bi ispala u drugu ligu, a vjerujem da mnogi ne bi.

Stvorio se nepotreban hype i oko LP.. Nikakvi su rezultati posljednih par sezona, ali se pretjeruje i ide to neke granice sarkazma. To je fudbal, vazda će biti radovanja i razočarenja, da nije tako, ne bi bilo zanimljivo. Ja očekujem dobru sezonu što se tiče LP, a ekipa je jača u odnosu na prošlu sezonu, jer su tu sad Coutinho, Vidal, Arthur, Malcom i Lenglet.
Pa naravno da bih pratio i navijao, pa sjecam se vremena gdje smo se borili za LP, recimo sezona 2002/03 kad smo sesti zavrsili na tabeli, tako da to nije bit.

Poenta je da imamo bas talentiranu ekipu, a kao da ne koristimo taj maksimum. Jer imas Messija, Suareza, Debelea, Coutinha a slabo produktivan napad. To je nedopustivo.

Ja Barcelonu nisam zavolio zbog trofeja vec zbog napadacke igre i stila. A prvi put u skoro 15 godina sam vidio da se branimo na Campu recimo u trecoj Luchovoj sezoni protiv Atletica u kupu. I iskreno gadilo mi se.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 avg 2018, 14:47

@leorey
Nisam mislio na tebe, ali sigurno ima ljudi koji bi prestali gledati Barcu da ispadne iz lige, koji su tu samo zbog Messija itd. I ja sam zavolio Barcu zbog atraktivne igre i ljepote, pa je i meni žao kad vidim neko povlačenje, tvrdu igru itd. Mislim da bi Barca pod Kloppom ili Sarrijem igrala onaj 'heavy metal', pa bi svaki meč gledali 4-5 komada u mreži protivnika.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 31 avg 2018, 17:49

AlfredNobel je napisao/la:@leorey
Nisam mislio na tebe, ali sigurno ima ljudi koji bi prestali gledati Barcu da ispadne iz lige, koji su tu samo zbog Messija itd. I ja sam zavolio Barcu zbog atraktivne igre i ljepote, pa je i meni žao kad vidim neko povlačenje, tvrdu igru itd. Mislim da bi Barca pod Kloppom ili Sarrijem igrala onaj 'heavy metal', pa bi svaki meč gledali 4-5 komada u mreži protivnika.
Pa normalno da ima. Kao sto imaju navijaci Ronalda, i koji sad dodju s pricom, dobar dan, navijac sam Juventusa jos od Del Piera i takvi fazoni :urnebes:

Ja se sjecam utakmca Barcelone kad smo se sramotili pocetkom milenijuma ali smo igrali ono napadacki, za gol vise. Kad ispadnes iz LP a igras napadacki ne bude mi krivo jer znas da su probali sve, da nije bilo srece. Ali kad ispadnes a vuces se po terenu i nista i ne pokusas, to je onda kaljanje po dresu.

Meni se gadi kad mi sa ovakvom ekipom povecemo 1:0 i umjesto da natrpas protivnika ti se na Campu povuces i cekas, to mi nema nikakvog smisla i ne bi nikad navijao za takav klub, ybg.

I da, treba atraktivniji trener koji njeguje napadacki stil.

Sjetimo se prve Luchove sezone tamo od februara, pa nisam mogao docekati utakmicu, trpas svakog. Sada pratim svaku utakmicu, ali ono nema mi nekog naboja, dosta puta nisam ni siguran u pobjedu i ybg.
27.10.2020

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 31 avg 2018, 17:51

Pa bolan ja navijao za Barcu kad se prijavila za Inter toto kup .... Al' ova qrcobolja prelazi granice ;)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 31 avg 2018, 17:56

MrHc je napisao/la:Pa bolan ja navijao za Barcu kad se prijavila za Inter toto kup .... Al' ova qrcobolja prelazi granice ;)
Slazem se bas. Ne znas vise ni jel do trenera. I ne poredim fkt s Pepom sad nista. Nego jednostavno, ono, prije si bio siguran da neces 2 gola dobit u 2 tekme LP, sad dobijes 3-4 za jednu, zalosno. Kazem zalosno jer imamo top ekipu i makar ne osvojili ( jer ima mozda i boljih) dopustati sebi onakvo sramocenje je bas fuj.
27.10.2020

ranoJiziV
Kontakt:

Post Postao/la ranoJiziV » 31 avg 2018, 23:18

slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 avg 2018, 23:21

leorey je napisao/la: Slazem se bas. Ne znas vise ni jel do trenera.
Jest.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 sep 2018, 00:49

:damn:
ranoJiziV je napisao/la:slika
Dushu dao raspored za ernesta i njegov sistem rotacija po principu istih 11 pa dok se boje ne razliju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 sep 2018, 01:24

Nema sta sad rotirat na pocetku, pobogu oktobar tek, treba uigrati prvih 11 prvo jer smo ko rastimani orkestar.
27.10.2020

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 sep 2018, 01:49

E kad bi na klupi ostavio Rakitića i Suareza. :pray:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 01 sep 2018, 06:07

sanjaj, sutra ce opet istih 11 istrcati u 4-2-3-1 formaciji..

Al dobro, mozda hoce da uigra malo prvu ekipu prije rotiranja

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 sep 2018, 10:45

A onda ce ih jahati da ne ispadnu iz forme. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 sep 2018, 12:43

slika
Smijurija je totalna što se na Mirandu neće ozbiljnije računat, a nisu htjeli dovest backupa Albi. Amaterski potezi.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 sep 2018, 13:06

Ne razumijem kako ozbiljan klub može sebi dozvoliti da u sezoni uđe sa jednim igračem na nekoj poziciji. Smiješno.

Pa mogli su barem Bernata za siću dovest.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 01 sep 2018, 13:12

Tako je već odavno, ne znam šta se čudite. Ili Dignea i Adriana ste računali u igrače :think:

Bernat nije ništa bolji od ove dvojice, tako da je bolje nikoga ne dovoditi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

ranoJiziV
Kontakt:

Post Postao/la ranoJiziV » 01 sep 2018, 13:29

Umtiti je rezervni LB.
Zapoceo je karijeru kao lijevi bek, moze on to bez problema odigrat. Zato Ernesto i nije inzistirao na dovodenju zamjenskog beka.

Stegen
Roberto - Pique - Lenglet/Vermaelen - Umtiti

Naravno da nije idealno jer Alba je jedan od glavnih ofanzivaca u ekipi, ali rijesenje postoji. Bolje od Dignea u svakom slucaju.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 01 sep 2018, 13:47

Nije Umtiti nego Lenglent odnosno Vermaelen, imas tri ljevaka stopera koji mogu odigrati isto kao i Digne i Bernat.
Puyol je igrao beka, Abidal stopera, Yaya stopera tako da prdite kad ima razloga a ne samo da bi prdili.
Don't hate what you don't understand.

ranoJiziV
Kontakt:

Post Postao/la ranoJiziV » 01 sep 2018, 14:09

Pa eto, sva trojica mogu komotno na LB, previse se drami ovdje.
Umtiti najbolja opcija. Najbrzi je i najeksplozivniji od njih.
Nizi je od Lengleta a samim tim i pokretljiviji.

Verma je ok za Huescu, Gironu i slicne, u slucaju Albine povrede ne zelim gledat 32godisnjeg Vermaelena na beku protiv Mbappea, Salaha, Balea

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 sep 2018, 14:21

Ja bi naredne sezone volio vidjeti Robertsona iz Liverpoola.. Evo gledam i sad, odlična asistencija i bek koji ima muda da krene naprijed, odnosno nije alibi igrač. Treba se obratiti pažnja na njega, ne zaostaje puno za Albom, barem meni.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.