Ako navijaš, pratiš, simpatišeš neki klub, valjda je i očekivano da budeš tu bez obzira na situaciju. Ja bi pratio Barcu i kad bi ispala u drugu ligu, a vjerujem da mnogi ne bi.leorey je napisao/la:Mislim da niko ne ceka da jedva ispadnemo, ali su nas zadnje 3 godine ucinili malo realnijim kad je upitanju LP. Podcjenjivanje drugih timova, pogotovo na gostovanjima su ucinili od nas kantu za nabijanje u knock-out fazi, ma koliko ti to ne zelio priznati.AlfredNobel je napisao/la:Ne mogu da skontam ljude koji navijaju za jedan klub, a jedva čekaju da se ispane iz grupe.. A još manje kontam ove koji ne bi pratili tim, jer igra 'najveći ološ Barce", Suarez. To nigdje nema..
Ovo drugo se slazem, ali to su vjerovatno tinejdzeri koji ce za 2-3 godine kritikovati tako i govoriti i o Messiju kada vise ne bude na ovom nivou, tako da to ne treba cudiit. To su ljudi koji su tek napunili 18 godina ili cak i manje.
Stvorio se nepotreban hype i oko LP.. Nikakvi su rezultati posljednih par sezona, ali se pretjeruje i ide to neke granice sarkazma. To je fudbal, vazda će biti radovanja i razočarenja, da nije tako, ne bi bilo zanimljivo. Ja očekujem dobru sezonu što se tiče LP, a ekipa je jača u odnosu na prošlu sezonu, jer su tu sad Coutinho, Vidal, Arthur, Malcom i Lenglet.