FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Grupa extra....za kiksati i ispasti
što možda perverzno i priželjkujem, cisto zbog ziheraša sa klupe.
Mah, u prva tri kola ce uzeti 9 bodova, kasnije otaljavanje posla, kako vec godinama ide.
Uglavnom, ništa ne ocekujem od LP dok god Valverde sjedi na klupi...četvrtfinale maksimala, kad se ispadne opet yebavanje Messija, Rakitića, prizivanje Hazarda i tako ta standardna prica

Mah, u prva tri kola ce uzeti 9 bodova, kasnije otaljavanje posla, kako vec godinama ide.
Uglavnom, ništa ne ocekujem od LP dok god Valverde sjedi na klupi...četvrtfinale maksimala, kad se ispadne opet yebavanje Messija, Rakitića, prizivanje Hazarda i tako ta standardna prica

Al sad ozbiljno, Barcelona bi trebala proći grupu, Inter je dobra ekipa, ali još nije ekipa koja može naštetit ovakvoj Barceloni, u grupi. Makar imaš Messija da rješi sve. Sa Spursima će bit gutavo, vjerojatno prvo mjesto, ali ne bi se iznenadio da Barcelona izgubi 4 boda tu ko RM lani.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Proće se grupa, uopšte se ne sikiram.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ma ko plitak potok. Kakvi židovi i Inter.
Betis je uspio dovesti Lo Celsa na posudbu tako da Rafinha ostaje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Rekao bi covjek Barcelona nesto odigrala u ove 2,3 zadnje sezone lige prvaka pa toliki optimizam vlada.Dok je levatina na klupi sa ovom ziheraskom igrom je sve moguce pa tako i da u grupi ispadnu, **** i njega i onog ko ga ostavi na klupi poslije blamaze protiv Rome.
Za koga ces ti navijati?Lillard je napisao/la:Al sad ozbiljno, Barcelona bi trebala proći grupu, Inter je dobra ekipa, ali još nije ekipa koja može naštetit ovakvoj Barceloni, u grupi. Makar imaš Messija da rješi sve. Sa Spursima će bit gutavo, vjerojatno prvo mjesto, ali ne bi se iznenadio da Barcelona izgubi 4 boda tu ko RM lani.
27.10.2020
Tottenham.leorey je napisao/la:Za koga ces ti navijati?Lillard je napisao/la:Al sad ozbiljno, Barcelona bi trebala proći grupu, Inter je dobra ekipa, ali još nije ekipa koja može naštetit ovakvoj Barceloni, u grupi. Makar imaš Messija da rješi sve. Sa Spursima će bit gutavo, vjerojatno prvo mjesto, ali ne bi se iznenadio da Barcelona izgubi 4 boda tu ko RM lani.
Još jedan Sarma.Lillard je napisao/la:Tottenham.leorey je napisao/la:Za koga ces ti navijati?

sljivo je napisao/la:Još jedan Sarma.Lillard je napisao/la:Tottenham.leorey je napisao/la:Za koga ces ti navijati?
Ja bar ne krijem

Dovoljno mi vidjet Valverdea i Suareza da nemam volje za gledanjem ove ekipe.
Lucho nije zvao Albu 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pravi Cule, zna da nemamo zamjenu za njega.miki_92 je napisao/la:Lucho nije zvao Albu

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da ga je pozvao, obda bi bilo 'sovanje što svaku igra, gdje su rotacije 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
dok je ovaj selektor tesko da ce Alba igrati za repku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja bih mu bio najzahvalniji da se zakaci i sa Busquetsom pa da imamo okosnicu tima spremnu da melje nakon rep. pauza. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Šta je mene prebacilo da kontam kako Valverde nije pozvao Albu za utakmicu primere

Još bolje, što manje reprezentativnih poziva, odmorniji tim
Još ni Leo neće igrati do kraja godine.

Još bolje, što manje reprezentativnih poziva, odmorniji tim

Još ni Leo neće igrati do kraja godine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mogu da skontam ljude koji navijaju za jedan klub, a jedva čekaju da se ispane iz grupe.. A još manje kontam ove koji ne bi pratili tim, jer igra 'najveći ološ Barce", Suarez. To nigdje nema.. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Meni iskreno ne bi tesko palo da ispadnu u grupi, otkad ovaj levat vodi Barcelonu sve pratim sa manje zara nego prije, prije se znao tv razbiti kad ispadnu, one godine protiv Celzija je zaplatio ali srecom stari tv u pitanju bio, 15 godina mu bilo sigurno
Jedva cekam da leti sa klupe, **** ovu ziherasku igru, dodje mi da povratim kad gledam nekad.Valja ga istrpiti jos ovu sezonu pa cemo vidjeti.Mozda se na kraju ispostavi i da nije do trenera, mozda je jednostavno kostur ekipe gotov, zasitio se i to je to ali vidjecemo eto, ja smatram da je levat unazadio ovu ekipu i da bi pod napadacki orijentisanim trenerom to bolje izgledalo.

Mislim da niko ne ceka da jedva ispadnemo, ali su nas zadnje 3 godine ucinili malo realnijim kad je upitanju LP. Podcjenjivanje drugih timova, pogotovo na gostovanjima su ucinili od nas kantu za nabijanje u knock-out fazi, ma koliko ti to ne zelio priznati.AlfredNobel je napisao/la:Ne mogu da skontam ljude koji navijaju za jedan klub, a jedva čekaju da se ispane iz grupe.. A još manje kontam ove koji ne bi pratili tim, jer igra 'najveći ološ Barce", Suarez. To nigdje nema..
Ovo drugo se slazem, ali to su vjerovatno tinejdzeri koji ce za 2-3 godine kritikovati tako i govoriti i o Messiju kada vise ne bude na ovom nivou, tako da to ne treba cudiit. To su ljudi koji su tek napunili 18 godina ili cak i manje.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.