Tajna tajna.. Vasilic potpisuje za Sochaux, nikakve druge lige kao sto su navelichampions1921 je napisao/la:Sto obrisaste one postove o VasilicuTo opet neke stvari obavijene velom tajne

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tajna tajna.. Vasilic potpisuje za Sochaux, nikakve druge lige kao sto su navelichampions1921 je napisao/la:Sto obrisaste one postove o VasilicuTo opet neke stvari obavijene velom tajne
Masala, masala.. A koliko smo mi jaki je dokaz da nam takav igrac sjedi na klupiDirekt je napisao/la:Tajna tajna.. Vasilic potpisuje za Sochaux, nikakve druge lige kao sto su navelichampions1921 je napisao/la:Sto obrisaste one postove o VasilicuTo opet neke stvari obavijene velom tajne
100% provjerena info !damirfile je napisao/la:Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.
Odoh ja do Grbavice pitati Fatu..damirfile je napisao/la:Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.
Pa druze Fata mi je i reklachampions1921 je napisao/la:Odoh ja do Grbavice pitati Fatu..damirfile je napisao/la:Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.Ako iko zna, zna ona
Moj najpouzdaniji izvor..
E ako je Fata rekla onda nema dilemeDirekt je napisao/la:Pa druze Fata mi je i reklachampions1921 je napisao/la:Odoh ja do Grbavice pitati Fatu..damirfile je napisao/la:Prije cemo stadion dobiti nego da on direktno ode iz Zelje u soso... mislim da je opet supljak.Ako iko zna, zna ona
Moj najpouzdaniji izvor..
Uzmimam kesu, uzimam papir. Pogledam desno kad ono Fata. Đes Fato, odmah mi u pricu. Kaze Vasa u sošo, i PSG ga trazio ali oni ponudili vecu platu. Ma dobar je i Sošo, ko mu ebe mater
(ovo zadnje je Fata rekla)
aleksandar_veliki je napisao/la:Toliko o SochauxuDirekt je napisao/la:Tajna tajna.. Vasilic potpisuje za Sochaux, nikakve druge lige kao sto su navelichampions1921 je napisao/la:Sto obrisaste one postove o VasilicuTo opet neke stvari obavijene velom tajne
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vasilic- ... vala/86628" onclick="window.open(this.href);return false;
Potpis!!ipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
potpis! Veoma zahvalan igrač!ipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
ma snaći će se, ne boj se tiAmoxicillin je napisao/la:potpis! Veoma zahvalan igrač!ipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
PS: kako li će se snać sa francuskimJe suis...
Nije dzabe uzece se nesto simbolicno!TRUST je napisao/la:Haj nek i ode bez ostet ,al iskreno tako mi nikad necmo postat profesionalna liga.Da nema ugovora pa nek ide gdje hoce.Al igraca pod ugovor pustat bez marka eto sam zato sto je vec blize zalasku karjere pa da sta para zaradi.Govorim o cjelokupnom Bh trzsitu mora se bit drskije,mlade pustamo za gledano globalno fudbalsko trziste za sicu,a starije haj nekidu da se obezbijede. Moje misljenje treba se uvijek gledat interes klub i tek tad ce biti nekog napredka. Svako ko je odlucio da se bavi fudbalom znao je da nije za cijeli zivot jes malo hladnokrvno al sta treba dase klub interesuje jel ko za zivot zaradio. Evo i u ovakvim primjerima se vidi zasto je kod nas fudbal los