Tacno je ova ulica Aske Borica nafakali
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
arenasport HRplavetniloo je napisao/la:Ima li se gdje ovaj Dinamo gledati?
Zato sto ej 0.10 KMSheyi je napisao/la:Cemu ovo prikrivanje uloga?
Tacno je ova ulica Aske Borica nafakali
Nemam tu arenu, imam srpsku, jel' gledaš? Imaju li šanse da daju barem go?samo_lijevo je napisao/la:arenasport HRplavetniloo je napisao/la:Ima li se gdje ovaj Dinamo gledati?
Napadaju ali jalovo,ako se nesto ne promijeni tesko ce izaci 2 koja i meni treba.plavetniloo je napisao/la:Nemam tu arenu, imam srpsku, jel' gledaš? Imaju li šanse da daju barem go?samo_lijevo je napisao/la:arenasport HRplavetniloo je napisao/la:Ima li se gdje ovaj Dinamo gledati?
svaka castEverlast je napisao/la:http://prntscr.com/s92b1
Ma samo mi go treba, valjda ga daju.Volio bih kad bi obojica prošli, ali sudeći po tvojim izvještajima, daBogda da ijedan prođe.samo_lijevo je napisao/la:Napadaju ali jalovo,ako se nesto ne promijeni tesko ce izaci 2 koja i meni treba.plavetniloo je napisao/la:Nemam tu arenu, imam srpsku, jel' gledaš? Imaju li šanse da daju barem go?samo_lijevo je napisao/la: arenasport HR
Sad sam 100 % siguran da ću pasti, nakon ovakvih izjava, nema teorije da ja prođem par.jozinho je napisao/la:ne trebate se bojati za Dinamo Bruno Marić sudi sad će ubrzo penal
Trener ubacuje napadace,valjda ce postici gol(ove)plavetniloo je napisao/la:Sad sam 100 % siguran da ću pasti, nakon ovakvih izjava, nema teorije da ja prođem par.jozinho je napisao/la:ne trebate se bojati za Dinamo Bruno Marić sudi sad će ubrzo penal
Koga je ubacio? Krstanovića, jel?samo_lijevo je napisao/la:Trener ubacuje napadace,valjda ce postici gol(ove)plavetniloo je napisao/la:Sad sam 100 % siguran da ću pasti, nakon ovakvih izjava, nema teorije da ja prođem par.jozinho je napisao/la:ne trebate se bojati za Dinamo Bruno Marić sudi sad će ubrzo penal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.