FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 jun 2011, 19:03

harry_90 je napisao/la:Sakib Malkocevic novi selektor kadetske reprezentacije BiH !!

Pomocnici su mu : Admir Adzem,Dusko Petrovic i Goran Brasnic.

Sada ce Sakib doci do finala E.P i onda ce da izgubi :lol: :lol: :lol: :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 29 jun 2011, 19:11

TaRgEt_ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sakib Malkocevic novi selektor kadetske reprezentacije BiH !!

Pomocnici su mu : Admir Adzem,Dusko Petrovic i Goran Brasnic.

Sada ce Sakib doci do finala E.P i onda ce da izgubi :lol: :lol: :lol: :lol:
Na penale :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jun 2011, 20:09

Moguce pojacanje Slobode Semir Slomic iz Buducnosti ? Jos samo ako nadje zajednici jezik sa Crnkom,pojacat ce napadat Slobode .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 29 jun 2011, 20:35

Nije loše,a šta bi sa mojim Bekom hoće li nam on doći?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jun 2011, 20:40

deset je napisao/la:Nije loše,a šta bi sa mojim Bekom hoće li nam on doći?
Treba da se dogovore Mamic i uprava Slobode oko 6-mjesecne pozajmice Bekica.

Valjda bude gotovo dok se ne krene na Kupres.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jun 2011, 20:50

Vidim pojavljuje se informacija da Slomic se vraca kod nas ponovo , msm nidje veze Slomaa sto dalje od Slobode to boljee koji ces nam racku :D :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 29 jun 2011, 21:12

Trebalo bi vidjeti šta je sa oni malim Ikanovićem (ljevakom), možda bi nam i on dobro došao jer nemamo ljevaka kako ja znam.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jun 2011, 23:38

fukara87 je napisao/la:Vidim pojavljuje se informacija da Slomic se vraca kod nas ponovo , msm nidje veze Slomaa sto dalje od Slobode to boljee koji ces nam racku :D :D
pa on i u Buducnosti bio na klupi :)...pa otisao je od nas i sad bi da se vrati hmmmm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 30 jun 2011, 00:08

Sloboda: Drugi put odgođen odlazak u Kupres!

Po drugi put odgođen je odlazak nogometaša Slobode na pripreme u Kupres. Umjesto sutra, Tuzlaci će na bazične pripreme otputovati u petak, 1. jula.

Prema nekim informacijama razlog odgađanja je što preduzeće Transturist iz Tuzle nije moglo osigurati autobus za taj dan.

Međutim, tehnički direktor Slobode, Jasmin Jogunčić, izjavio je kako su Kuprešani zamolili predstavnike Slobode da igrači i treneri tuzlanskog kluba dođe dan kasnije nego što je dogovoreno.

- Rečeno mi je da su u pitanju tehnički problemi, te da su u hotelu neplanski duže ostali članovi nekih folklornih grupa. To da kasnimo zbog problema s autobusom, obična je dezinformacija – izjavio je Jogunčić.

Potvrdio je da su blizu kraja pregovori s Denisom Mujkićem, da u Slobodi ne znaju gdje je Senad Mujić, te da će tokom dana znati ostaje li u Slobodi Admir Ćehajić ili ne.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 30 jun 2011, 09:00

SaltCityAttack je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Vidim pojavljuje se informacija da Slomic se vraca kod nas ponovo , msm nidje veze Slomaa sto dalje od Slobode to boljee koji ces nam racku :D :D
pa on i u Buducnosti bio na klupi :)...pa otisao je od nas i sad bi da se vrati hmmmm
A kad se samo sjetim onih naslova "Slomic potpisuje za Dinamo" ahhh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 30 jun 2011, 11:21

Werder se rastao sa Husejnovicem sada je on slobodan igrac! Jos kad bi nam on dosao bili bi prvaci :D :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2011, 11:41

TZ_BoY je napisao/la:Werder se rastao sa Husejnovicem sada je on slobodan igrac! Jos kad bi nam on dosao bili bi prvaci :D :D
I ja sam nesto o tome razmisljao citajuci vijest da je raskinuo sa Zelembacima.
Ko zna, mozda bi i prihvatio jednogodisnji ugovor, da se ponovo probije u medije, mozda bi opet zagrizao neki velikan. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 jun 2011, 11:51

TZ_BoY je napisao/la:Werder se rastao sa Husejnovicem sada je on slobodan igrac! Jos kad bi nam on dosao bili bi prvaci :D :D
Bilo bi dobro,ali tesko.Mislim da ce u neku nizu ligu otici tipa: Austrijska,Njemacka 2 ili 3,ko zna mozda ga Mamic dovede u Dinamo,ili dodje u Slobodu na jednu godinu,ali to su vec pusti snovi.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 30 jun 2011, 12:04

Mislim da uopste ne trebamo razmisljat o tome da ce se said vratit kod nas, mada ja bi bio najsretniji da ga opet gledam na tusnju sad je sigurno puno puno bolji nego kad je otiso a tad je za nasu ligu bio 3 klase ispred :)
Al kad malo skontam mislim da bi za njega najbolje bilo da potpise za dinamo jer znamo da ga je prije odlaska u werder za njega bio zagrijan i maminjo isto tako i partizan
U dinamu bi imo dosta prostora, bio bi blizu ociju nasih novinara, pa i selektora i sigurno da bi mu to bio bolji potez nego da ode u BL2 il u austriju i sl. E jedini problem je sto je dinamo vec poslozio ekipu, i da je pretrpan ofanzivcima al... vidicemo

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 jun 2011, 16:36

Mujkic trazi dug od 15 000 km .. Sve ce se znati do veceras u ponoc .

Bekic ce sutra krenuti na Kupres,medjutim njegova situacija nije cista.Njegova plata u Dinamu iznosi oko 4.500 eura.
Ako dodje u Slobodu,primace polovinu te sume,a Sloboda mu treba isplatit 1.500 km.Pod ovakvim uvjetima nastupao i prosle sezone,ali je samo primio jednu platu.

Sada Bekic trazi 5.000 km sto je manje od duga koji prema njemu ima Sloboda,sto znaci da bi se dijela novca odrekao !

Senad Mujic otpao za Kupres,dok ce Cehajic odlucit do ponedjeljka hoce li sa zakasnjenjem doci na pripreme ili ce se pridruzit bukinjskom Rudaru ciji su me predstavnici nasli posao u Termoelektrani Tuzla !?

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 30 jun 2011, 17:13

harry_90 je napisao/la:Mujkic trazi dug od 15 000 km .. Sve ce se znati do veceras u ponoc .

Bekic ce sutra krenuti na Kupres,medjutim njegova situacija nije cista.Njegova plata u Dinamu iznosi oko 4.500 eura.
Ako dodje u Slobodu,primace polovinu te sume,a Sloboda mu treba isplatit 1.500 km.Pod ovakvim uvjetima nastupao i prosle sezone,ali je samo primio jednu platu.

Sada Bekic trazi 5.000 km sto je manje od duga koji prema njemu ima Sloboda,sto znaci da bi se dijela novca odrekao !

Senad Mujic otpao za Kupres,dok ce Cehajic odlucit do ponedjeljka hoce li sa zakasnjenjem doci na pripreme ili ce se pridruzit bukinjskom Rudaru ciji su me predstavnici nasli posao u Termoelektrani Tuzla !?
I ja sam cuo za tu opciju za cehajica da su mu sredili poso u TE sto bi skoro svaki nas igrac odma prihvatio, bar ovi stariji sto nemaju vise nade da pronadju inostrani angazman 8-)
Nadam se da ce se to sa bekicem rijesit i da ce momak moc igrat jer ce nam znacit.
A najvise bi mi bilo zao da sto nema Senada Mujica jer je covjek odradio proljece extra, nije neka igracina to je istina al krenulo ga je i ne moze se krenut u prvenstvo sa napadacima Mesanovic-Bekic koji jesu talenti al brate gdje ces igrat sa 2 napadaca od po 18-19 godina. Tesko !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jun 2011, 17:23

Ma ipak je on jedan od boljih naših igrača.To što je bio dosta vremena na klupi,zaista niko ne zna,samo trener Rizvić.Tokom sezone sam mu samo to i zamjerio što ga puno drži na klupi,a jedan je od najboljih igrača.
Brz i prodoran,uvijek je unosio jednu novu brzinu u igru kada uđe.Kako god nije zaslužio da toliko vremena sjedi na klupi.
Ja sam čuo da on ide u inostranstvo,tačnije u Austriju i mislim da će tako i biti,jer i on je se zasitio ove naše lige.

Nego sam negdje pročitao da među igračima koji će se pokušati nametnuti vašem treneru je i Edin Šehić,pa me zanima odakle je došao taj momak,pošto je bio jedan iz Banovića,prošao našu školu fudbala,ali nikada nije dobio priliku u 1. timu,pa je otišao u Slaven.Zanima me jeli to taj igrač ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 30 jun 2011, 17:53

Sloma ti je brate u Austriji ... prosao na probi ;)
1947!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 jun 2011, 18:42

Slomic se prikljucio pripremama Slobode i sutra polazi za Kupres sa ostatkom ekipe.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 30 jun 2011, 18:56

harry_90 je napisao/la:Slomic se prikljucio pripremama Slobode i sutra polazi za Kupres sa ostatkom ekipe.
valja mi to provjerit veceras .. nesto mi se tu usmrdilo :mrgreen:
1947!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.