Ova titula je mislim ok,zaslužena,ono prije ne bih htio komentirati.
I vi ćete se nekad ovog sjećati kao zlatne ere,vrlo skoro

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Simbol Mostara je Velež i ako bog da još dugo godina neka nastavi ovako. Naravno poslije ove protekle sezone gdje je postignut povijesni rezultat za (veležove prilike) slijedi stabilizacija kako na igračkom tako i na finansijskom planu.tepsija je napisao/la:Ono što je meni nevjerovatno,a nije pitanje ni provokativno,ni bilo šta drugo,tek iščitavanje javnog mijenja...a nikako da dobijem odgovor od 'simpatizera' zrinskog.
Simboli grada na Neretvi,Mostara su?
Mogu i samo dva,ne mora dalje.
Zar je tako teško odgovoriti?
ali simpaticni su, sto jest jestmiki651 je napisao/la:Simbol Mostara je Velež i ako bog da još dugo godina neka nastavi ovako. Naravno poslije ove protekle sezone gdje je postignut povijesni rezultat za (veležove prilike) slijedi stabilizacija kako na igračkom tako i na finansijskom planu.tepsija je napisao/la:Ono što je meni nevjerovatno,a nije pitanje ni provokativno,ni bilo šta drugo,tek iščitavanje javnog mijenja...a nikako da dobijem odgovor od 'simpatizera' zrinskog.
Ipak glavu gore za nekoliko godina opet će simbol grada bit u gornjem dijelu tabele, a sad nebitno je radi li se o premijer ili federalnoj ligi.
Kako za koga i u koje vrijeme.Nekad je Notingem forest bio simbol i sinonim engleskihtepsija je napisao/la:Ono što je meni nevjerovatno,a nije pitanje ni provokativno,ni bilo šta drugo,tek iščitavanje javnog mijenja...a nikako da dobijem odgovor od 'simpatizera' zrinskog.
Nottingem je "sijevnuo" par godina u Engleskom fudbalu i vratio se tamo gdje je bio 95% vremena svog postojanja.Oni nisu ni top 10klubova engleskog fudbala za tvoju info care.zrinja05 je napisao/la:Kako za koga i u koje vrijeme.Nekad je Notingem forest bio simbol i sinonim engleskihtepsija je napisao/la:Ono što je meni nevjerovatno,a nije pitanje ni provokativno,ni bilo šta drugo,tek iščitavanje javnog mijenja...a nikako da dobijem odgovor od 'simpatizera' zrinskog.
klubova a sad .....Uzivaj ti u video kazetama a mi cemo u live dogadjajima:P:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma jasta,samo bili prvaci evrope.Necu vise komentirati gluposti na temi koja nema veze sa tim.anel81m je napisao/la:Nottingem je "sijevnuo" par godina u Engleskom fudbalu i vratio se tamo gdje je bio 95% vremena svog postojanja.Oni nisu ni top 10klubova engleskog fudbala za tvoju info care.zrinja05 je napisao/la:Kako za koga i u koje vrijeme.Nekad je Notingem forest bio simbol i sinonim engleskihtepsija je napisao/la:Ono što je meni nevjerovatno,a nije pitanje ni provokativno,ni bilo šta drugo,tek iščitavanje javnog mijenja...a nikako da dobijem odgovor od 'simpatizera' zrinskog.
klubova a sad .....Uzivaj ti u video kazetama a mi cemo u live dogadjajima:P:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja mislim da ste 12 puta prvaci BiH bili a li nećemo cjepidlačitanel81m je napisao/la:@ muška svinjo
Velež je uz Stari Most bio i ostao simbol Mostara, htjeo ti to priznati ili ne.Mi smo u bivšoj državi bili skoro 40 godina prvoligaši, često igrali značajnu ulogu i pored velikana bivše zemlje.Nemožeš reć a je Liverpool prošlost iako nisu osvojili titulu prvaka 24 godine.Nama su se desile neke ružne stvari upravo od strane tvog kluba koji je ujedno fašistička tvorevina jer nije bez razloga bio zabranjen (kako ne ugasiše Hajduka i ostale koji su takođe nastupali u NDH).
Što se te vaše tri titule tiče, pa mi smo onda bili prvaci BiH bar 10 puta gledajući na plasman klubova iz BiH u bivšoj Jugi!
pa cekaj sto ih sad ne osvajate? sto vas nema u europskim natjecanjima nikako?anel81m je napisao/la:@ muška svinjo
Velež je uz Stari Most bio i ostao simbol Mostara, htjeo ti to priznati ili ne.Mi smo u bivšoj državi bili skoro 40 godina prvoligaši, često igrali značajnu ulogu i pored velikana bivše zemlje.Nemožeš reć a je Liverpool prošlost iako nisu osvojili titulu prvaka 24 godine.Nama su se desile neke ružne stvari upravo od strane tvog kluba koji je ujedno fašistička tvorevina jer nije bez razloga bio zabranjen (kako ne ugasiše Hajduka i ostale koji su takođe nastupali u NDH).
Što se te vaše tri titule tiče, pa mi smo onda bili prvaci BiH bar 10 puta gledajući na plasman klubova iz BiH u bivšoj Jugi!
Važno je da ti strepiš kad ti dođe Dudelange.Mi smo bar imali svojih 5 minuta, vi nećete nikad.miki651 je napisao/la:Ja mislim da ste 12 puta prvaci BiH bili a li nećemo cjepidlačitanel81m je napisao/la:@ muška svinjo
tacno morat ce se dok se ne razidjuKrokodil je napisao/la:Zaključajte temu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.