Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja kakav rukomet protiv Litvanije nemozemo dati 15 golova.Mislism da danas nebi pobjedili ni Anadoru da ima rukometnu repku.
Kad njih moze boliti qrac moze i mene.
Popusite mi ga picke.
Popusite mi ga picke.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U medjusobnom omjeru Litvanija bolja od nas, to mi je dovoljno. Bez komentara. Na obraz svakoj osobi u repki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- OnlyUnited
- Kontakt:
- skyisthelimit
Red je pohvaliti i litvance. Nije sve ni do nas. Protivnik je bio bolji i zasluzeno pobjedio. Nisu oni amateri kao sto se misli.. Kako god ova utakmica nije bila presudna niti toliko bitna.
15.10 - 15.06 ...
Oj 15 golova dali samo

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Gdje su strucnjaci sto su me napadali nakon SP? Zar nije sve bajno u ovoj reprezentaciji? Sudije krivi za sve? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ništa, protiv Bjelorusije (u Zenici) nam je odlucujuca...ako im bude igrao Rutenka- nek' nam je Bog na pomoci 
a svakako su jaci od litvanaca

a svakako su jaci od litvanaca
Nogometasi od Nigerija, rukometasi od Litve daj taj Trindad i Tobago pa da vidimo i kosarkase 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sramotan nastup zaista i ako ovo nije alarm onda ne znam šta je. Ovo je igra koja nije ni blizu igre protiv Islanda, Bjelorusije ili Danske od prošle godine, ovo je igra iz ere Rađe. Strašno koliko smo kvalitativno grohnuli. Nikad više bezidejnosti i glupih poteza u jednoj utakmici, a nekoliko igrača zaista nije u stanju da uključi mozak. Marković mora da trpi kritike zbog svega što se dešava od januara pa do danas. Ako se ništa ne promijeni nemamo nikakve šanse protiv Bjelorusije.
-
- Kontakt:
Nikako nije do nas, ma kakvi. Đe će do nas biti ??skyisthelimit je napisao/la:Red je pohvaliti i litvance. Nije sve ni do nas. Protivnik je bio bolji i zasluzeno pobjedio. Nisu oni amateri kao sto se misli.. Kako god ova utakmica nije bila presudna niti toliko bitna.
Svaka utakmica im je na guzove, svaka. Napad loš. Ako ne možemo Litvaniju dobiti, pogotovo nećemo moći Bjelorusiju jer su daleko iznad kvaliteta Litvanaca.
Litvanci su u svijetu ozbiljnog rukometa totalni amateri..samo što smo mi veći amateri..pa u ove dvije utakmice nisam vidio profesionalnog poteza...totalni šalabajzeri,koji se zaehebavaju,klada dođu iz svojih klubova repka im dođe kao neki odmor,ovo je sramota i bruka...Prvi put u svojih '''godina života,uprkos patriotizmu i svemu,još na poluvremenu sam prebacio da gledam City-Totenham...skyisthelimit je napisao/la:Red je pohvaliti i litvance. Nije sve ni do nas. Protivnik je bio bolji i zasluzeno pobjedio. Nisu oni amateri kao sto se misli.. Kako god ova utakmica nije bila presudna niti toliko bitna.
Nažalost, definitivno štošta ne štima u reprezentaciji. Nešto što smo navikli u svim spoortovima. Vječito neke afere, svađe...Na svjetskom smo bili loši, ali eto, prvi put smo tamo pa čovjek kaže, nema veze, na svjetskom smo. Međutim, loša slika se nastavlja...Ja bih markovicu odmah otkaz i da se uzrdma malo ekipa, pozitivni sok, ali kako otkaz, tek mu ljudi produzili na 4 godine...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sramota! Neka se stide što nose ovaj dres, jer ga nisu dostojni ako će ovako igrati. Mi nemamo nijedne akcije u napadu, samo se dodajemo i šutamo neke glupe šuteve da sudija ne podigne ruku za pasivno. Postignemo gol samo zato što je rukomet pa mora koja i ući u gol i što su ovi slabi.
Ako ćemo ovako igrati bolje da ne idemo na EP!!!
Ako ćemo ovako igrati bolje da ne idemo na EP!!!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sramota !!! Nije sramota ni izgubiti ali zabiti samo 15 golova

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Je li Tore već proglašen glavnim krivcem?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nije josBaDa12 je napisao/la:Je li Tore već proglašen glavnim krivcem?

-
- Kontakt:
PAO smijenio Ivanovića
Selektor Zmajeva ostao bez posla
znaci cim nema 100%nog ispunjena ocekivanje, leti se. jok kod nas i igraci i struka i selektor mogu kao onaj iz koreje raditi sta hoce i koliko hoce!
Selektor Zmajeva ostao bez posla
znaci cim nema 100%nog ispunjena ocekivanje, leti se. jok kod nas i igraci i struka i selektor mogu kao onaj iz koreje raditi sta hoce i koliko hoce!
15 golova u modernom rukometu
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jedan od krivaca da, uništio je ionako uništenu atmosferuBaDa12 je napisao/la:Je li Tore već proglašen glavnim krivcem?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.