Govori u svoje ime.Lily je napisao/la:Ukratko- ne zelimo Mourinha .. ne bi ni on kod nas jer nemamo para na bacanje
Mourinho je jedan od najboljih trenera svijeta htjeli to priznati ili ne.
On bi bar napravio nešto sa ovom ekipom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Govori u svoje ime.Lily je napisao/la:Ukratko- ne zelimo Mourinha .. ne bi ni on kod nas jer nemamo para na bacanje
HoceA_d_0 je napisao/la:hocel igrat lucas?
e jbg izgubicete.Lily je napisao/la:HoceA_d_0 je napisao/la:hocel igrat lucas?![]()
The team in full is: Reina, Insua, Johnson, Carragher, Agger, Mascherano, Lucas, Gerrard, Rodriguez, Kuyt, Torres. Subs: Cavalieri, Aquilani, Benayoun, Kyrgiakos, Babel, Ngog, Kelly
Jos malo i utakmica pocinje..
Go Reds![]()
nayebem mu se i ja svega mamicu mu smrdljivu,protiv arsenala nam cista dva penala nije sviro moroncina glupaackeey je napisao/la:Howard Webb, **** ti majcin grob ti ****!!!
da se i ja nadovezem.. zivota me je kosto majmun debliski.. mogla sam se udavitPhill Jackson je napisao/la:nayebem mu se i ja svega mamicu mu smrdljivu,protiv arsenala nam cista dva penala nije sviro moroncina glupaackeey je napisao/la:Howard Webb, **** ti majcin grob ti ****!!!
Dosudio jedanaesterac.. kojeg nije bilo.. Znaci debil ponovo zasroalan_kardec je napisao/la:Aaaaaa tek sam se ukjlučio kad vidim 1:1. Šteta, vodili smo. Nestalo bilo struje u 2:25i došla maloprije. Navodno,radili neke popravke na mreži. Uaaaa Elektrodistribucija!!!
![]()
![]()
Šta je sudija zasrao??
^ Pridruzujem se zeljama i cestitkamaHoward Webb, **** ti majcin grob ti ****!!!
normala da je van sesnesterca bio,al celavi majmun vole protiv nas svirat penal nego hljeba se najest,,opet napominjem kako nam 2 milion postotna penala protiv arsenala ove sezone nije sviroalan_kardec je napisao/la:Evo baš sad gledam taj navodni prekršaj Mascherana za "penal".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je bio prekršaj, bio je van kaznenog prostora.
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, Fudo, Fuerza, gigglessmoke, nebeskasila, SoloControTutti, Venom i 47 gostiju.