Uglavnom, sudije su riješile utakmicu.
Niti sam fan Barce niti Arsenala.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ejh sada 42 pasa, mislim da je ipak 109Devil je napisao/la:Cek,cek moze meni neko da pojasni cemu ovolika ljutnja sto se samo striktno postuju pravila?
Crveni karton za Van Persia je po svim pravilma,tacnije drugi zuti opravdan.Ostaje na sudiji da proceni da li ce da oprosti igracu to,i da zaboravi na sve.Ali zaboravljate veoma bitnu cinjenicu da je Van Persie prvo imao onaj sukob sa igracima Barce kada je hteo da se tuce,te onda ona ruka prema licu Alvesa,dakle za obe te stvari je mogao 'ladno da mu da zuti ali mu je oprastao,ovo vec nije mogao i nije hteo.
Sto se tice penala cist kao suza,jos manje price nego za crveni karton.
Krivci se traze negde drugo,u sopstvenim redovima,pa prema statistici u 70.minutu Arsenal je na protivnickoj polovini imao cela 42 pasa,dok je Barcelona imala neverovatnih 310.Barcelona je ubila Arsenal,koji je dao gol bez pravog suta u isti,a ovi masili 5 mrtvih zicera.
ma nema arsenal je nadigro barsu pogotovo u prvom poluvremenufoSte je napisao/la:Čestitke Busaki na pobjedi![]()
To je bilo u 70.minutu kako sam rekao na protivnickoj polovini,ukupno su prema UEFI imali 195 pasova,nasprem 717 Barcelone.Nail for Real je napisao/la:Ejh sada 42 pasa, mislim da je ipak 109Devil je napisao/la:Cek,cek moze meni neko da pojasni cemu ovolika ljutnja sto se samo striktno postuju pravila?
Crveni karton za Van Persia je po svim pravilma,tacnije drugi zuti opravdan.Ostaje na sudiji da proceni da li ce da oprosti igracu to,i da zaboravi na sve.Ali zaboravljate veoma bitnu cinjenicu da je Van Persie prvo imao onaj sukob sa igracima Barce kada je hteo da se tuce,te onda ona ruka prema licu Alvesa,dakle za obe te stvari je mogao 'ladno da mu da zuti ali mu je oprastao,ovo vec nije mogao i nije hteo.
Sto se tice penala cist kao suza,jos manje price nego za crveni karton.
Krivci se traze negde drugo,u sopstvenim redovima,pa prema statistici u 70.minutu Arsenal je na protivnickoj polovini imao cela 42 pasa,dok je Barcelona imala neverovatnih 310.Barcelona je ubila Arsenal,koji je dao gol bez pravog suta u isti,a ovi masili 5 mrtvih zicera.Ali onaj crveni se nije trebao dat'. Pa znas li, a sigurno znas, kakav je to hendikep jos u ovoj fazi takmicenja? A i kada 100 000 ljudi zvizdi nije lako cuti sudijski zvizduk.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.