Fan fact, Juventus je zadnji put izgubio 4 u nizu 1962 godine.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma i taj Calvo će morati s njim pa neka mu titra u privatnosti.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Milik se jos uvijek bavi fudbalom,boze sacuvaj 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
niko ne zeli u lp, isfuralo
Sredi da nam se Chini vrati na temu PL BiH ne možemo samo ja i solinaš voditi bitke protiv Divizije, Manijaka i Truhle
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Nema vremena od ganjanja curica, nece kaze vise da se bakce sa seljadijom rumenom.
Preusmjeri ih meni brate, imam dovoljno erekcije za sve njih, jer kako Edo kaze "od Tuzle do Mostara, eto tol'ka mi je kara".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakav cirkus sa VARom na lazio-sasuolo..ovo je tuzno gledat
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ponisten gol odmah zbog ofsajda..javio se VAR, gledali tri minute..sudija pokazuje na centar, nema ofsajda. Prebacim drugu utakmicu, ulazim na rezultate, pise 0:0.. nije mi jasno stavse desava, vratim utakmicu, opet ga zvali iz VAR sobe..ipak ofsajd, ponisten gol
U Milanu mrak u VAR sobitutankamon1905 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 21:13Kakav cirkus sa VARom na lazio-sasuolo..ovo je tuzno gledat
dobro kolo za lazio, 3 boda i neocekivani kiks milana na san siru protiv cremonesea, te kiks rome u gostima kod monze, no, to i nije neocekivano
lazio sada ima +6 u odnosu na milan, romu i atalantu, te bolji medjusobni omjer od sve tri ekipe (s atalantom je medjusobni omjer izjednacen, mi smo njih dobili 0-2, oni nas 0-2, pa ne znam sta se gleda nakon toga, ali, imamo puno bolju gol razliku i dvije pobjede vise)
lazio sada ima +6 u odnosu na milan, romu i atalantu, te bolji medjusobni omjer od sve tri ekipe (s atalantom je medjusobni omjer izjednacen, mi smo njih dobili 0-2, oni nas 0-2, pa ne znam sta se gleda nakon toga, ali, imamo puno bolju gol razliku i dvije pobjede vise)
Ma Lazio je po meni siguran. Ako bi iko po trenutnoj igri i formi mogao kiksati iz top 4 to je Juventus. Medjutim, problem je sto su ostali, uključujući i moj Milan, još gori pa bi do LP mogli jedino ako Juventusu na kraju oduzmu neke bodove, mada lično to nebi volio.
Il Club più titolato al mondo!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Milka se topi...polako ali sigurno... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Iduće kolo pobjeda protiv Atalante, i pobjeda Rossonera protiv Laziala mjera.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakav god da je Juve ove godine, slaba igra, forma, povrede, uzimanje bodova, vraćanje bodova, itd, opet imaju 5 bodova više od šampionskog Milana. Ono što me čudi u stranim medijima koje pratim, daleko veće nezadovoljstvo je u i oko Juventusa, traži se 'Allegrijeva glava', niko Piolija i ne spominje, A ako Milan ne izbori Ligu prvaka slijedeće godine, to će biti katastrofa
Spominjemo mi na forumu redovnoVoland je napisao/la: ↑04 maj 2023, 12:21Kakav god da je Juve ove godine, slaba igra, forma, povrede, uzimanje bodova, vraćanje bodova, itd, opet imaju 5 bodova više od šampionskog Milana. Ono što me čudi u stranim medijima koje pratim, daleko veće nezadovoljstvo je u i oko Juventusa, traži se 'Allegrijeva glava', niko Piolija i ne spominje, A ako Milan ne izbori Ligu prvaka slijedeće godine, to će biti katastrofa
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.