muhamedhulk je napisao/la: ↑16 sep 2021, 21:07Ode Kasum, ima na ig stavio oprostajno pismo. I nek je otisao..transparentni.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
muhamedhulk je napisao/la: ↑16 sep 2021, 21:07Ode Kasum, ima na ig stavio oprostajno pismo. I nek je otisao..transparentni.
Vec me Mirvic kupio ,a ovim postavljanjem ozbiljnih i skolovanih ljudi da nesto zeli napraviti,i da nece bacati pare u ludo.
Zato i kažem ko dijete,naivno,a imao je potencijala realno dobrog kad je došao,ali odnese ga struja.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 sep 2021, 21:18Ko ga je tjerao da to radi? Ispade levat sam' takav.
Što je mislio, mislio. Bye bye...feniksptica je napisao/la: ↑16 sep 2021, 21:20ko ga je tjerao, pa na kraju krajeva i on je navijac kluba, mislio moze uc uletit pomoc al eto.
Nek se posr.ao na ove sto su govorili da je dupelizac i da nece nigdje otic jer je pudlica. Usutili su se sad
i na odlasku ne moze a da se ne uvuce sultaniji u d.upeNajbolje za kraj, Sabrina Buljubašić. Želim da ti se zahvalim na svemu što radiš za klub. Posebno na fantastičnom poslu u zadnja tri mjeseca kad si nevjerovatnom brzinom riješila pitanje investitora. Šta bi za to dali drugi klubovi u BiH i svijetu. Drago mi je da naš klub ima nekoga ko je povezna sa svijetom fudbala izvan naše zemlje. Želim ti sve najbolje i skoriji napredak u karijeri. Zaslužila si ga.
Navijaci ce se sigurno vratiti ako vide da se rade pozitivne stvari, da nema muljanja, petljanja, lazi,.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑16 sep 2021, 21:57Sutra 10k na stadionu. Pozitivne promjene ce i navijaci da prepoznaju.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, VolimBiH96 i 72 gosta.