Hell JJJJJeah.tareizo je napisao/la:u tk vanredno stanje,ljudi sakrivaju koze
fukare awaj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hell JJJJJeah.tareizo je napisao/la:u tk vanredno stanje,ljudi sakrivaju koze
fukare awaj
Jeko inter jeko atalantaskoroalen je napisao/la:Ne bih da se miješam u ovu raspravu jer me ne zanima, al Čelik i Sloboda su k'o Inter i Atalanta, jedina sličnost im je boja dresova, a u svemu ostalom je razlika evidentna.
ziku ganje izgleda copio jednu od komsije iz siminog hanadvokorak je napisao/la:Hell JJJJJeah.tareizo je napisao/la:u tk vanredno stanje,ljudi sakrivaju koze
fukare awaj
Ko ima trofeje, historiju, evropske utakmice, velike utakmice u domaćem prvenstvu..?MocMahale444 je napisao/la:Jeko inter jeko atalantaskoroalen je napisao/la:Ne bih da se miješam u ovu raspravu jer me ne zanima, al Čelik i Sloboda su k'o Inter i Atalanta, jedina sličnost im je boja dresova, a u svemu ostalom je razlika evidentna.![]()
Glasaj
1 Celik- Inter
2 Sloboda -Inter
1)b Celik-Atalanta
2)b Sloboda-Atalanta
VVidi Jogeta ljepoticeMocMahale444 je napisao/la:
SlaVKO se cuva za vugla![]()
![]()
![]()
Ti mora da si delegat onaj sto je na parkingu ispred busa trazio dres od Djjjjeke, zasto? Pa jer si „zenćććko dijete ba“tareizo je napisao/la:ziku ganje izgleda copio jednu od komsije iz siminog hanadvokorak je napisao/la:Hell JJJJJeah.tareizo je napisao/la:u tk vanredno stanje,ljudi sakrivaju koze
fukare awaj
uzivaj
posto je 1000 post pozzz za onog sviunapad (zelim i njemu srecu da uhvati koju kozicu da se prodrma malo)
I metar vec lopta gurnutaprisonbreak je napisao/la:
Vidi linije od centra,i od ofsajda, pametni Tuzlaci ...
Njihov moderatorMexico je napisao/la:I metar vec lopta gurnutaprisonbreak je napisao/la:
Vidi linije od centra,i od ofsajda, pametni Tuzlaci ...ko je ovo bola stavio
prisonbreak je napisao/la:
Glupana skinuo sa ss.ba kakve mi veze s tim imamo.prisonbreak je napisao/la:
Dupko, prvo vas moderator objavio, htio sam prozvati i ss.ba al sam se suzdrzao. Glupko moj dragi.sviunapad1010 je napisao/la:Glupana skinuo sa ss.ba kakve mi veze s tim imamo.prisonbreak je napisao/la:
Vidi linije od centra,i od ofsajda, pametni Tuzlaci ...![]()
Da je bilo za nas ne bi ni objavili dvije slike. Eto povuci ti na ovoj istoj slici liniju tupko.
skoroalen je napisao/la:Ko ima trofeje, historiju, evropske utakmice, velike utakmice u domaćem prvenstvu..?MocMahale444 je napisao/la:Jeko inter jeko atalantaskoroalen je napisao/la:Ne bih da se miješam u ovu raspravu jer me ne zanima, al Čelik i Sloboda su k'o Inter i Atalanta, jedina sličnost im je boja dresova, a u svemu ostalom je razlika evidentna.![]()
Glasaj
1 Celik- Inter
2 Sloboda -Inter
1)b Celik-Atalanta
2)b Sloboda-Atalanta
I Atalanta je puno za poredit, imaju kup Italije iz '63.
jos ako su duzinu od 1921 milimetar pogodili onda svaka im castsamoposteno je napisao/la:
Dogovor u savezu je pao da se ipak Slobodi uruci nesto za 100 god bez trofeja
Neko se zeza nisi valjda ozbiljan, to ih ovi iz Intera furajuskoroalen je napisao/la:Nema veze linija toliko, jer je kamera postavljena pod takvim uglom da u ovoj situaciji ne možeš ravnat liniju prema liniji sredine terena.
Al to što je neko "uhvatio" trenutak kad je lopta metar od igrača Želje... ovo nije trenutak slanja lopte u prostor, tako da slika nije validna.
Pa brate de pogledaj liniju, nikako onako se nije mogla povuci, mora se ravnati sa linijom od centra.skoroalen je napisao/la:Nema veze linija toliko, jer je kamera postavljena pod takvim uglom da u ovoj situaciji ne možeš ravnat liniju prema liniji sredine terena.
Al to što je neko "uhvatio" trenutak kad je lopta metar od igrača Želje... ovo nije trenutak slanja lopte u prostor, tako da slika nije validna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.