FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pompom
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pompom » 22 nov 2016, 21:46

SRSlavinovici je napisao/la:Koliko su Robijasi na forumu gospoda za nas ovdje, nevjerovatno. Degutantno, ali zabavno :)
Nemaju tebe i slicnih :tralala:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 22 nov 2016, 21:50

pompom je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Koliko su Robijasi na forumu gospoda za nas ovdje, nevjerovatno. Degutantno, ali zabavno :)
Da objasnim onima koji teze pale, njihova ljubav prema klubu se vidi godinama patnje kroz koju prolaze, a neki ovdje likuju kada Sloboda gubi. Loš vam taj protest za kult :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 nov 2016, 21:51

pompom je napisao/la:
Motaj kablove i gasi :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 nov 2016, 21:57

Ma de stipu Robiju nek muče svoju muku....nego,bil se mogla neka šema napraviti pa da osim nas azmirovaca koji trebamo navijati za IDEJU nekako se objasni i igračima pa da i oni onda jedno sezonu dvije odigraju za IDEJU... Moke i bevba bi recimo mogli u poresku pa da i njima pojasne da se reprogram IDEJOM placa... I tako...
:urnebes: :urnebes:... Sta ima u kabinetu :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 nov 2016, 22:23

staragarda je napisao/la:
Ma de stipu Robiju nek muče svoju muku....nego,bil se mogla neka šema napraviti pa da osim nas azmirovaca koji trebamo navijati za IDEJU nekako se objasni i igračima pa da i oni onda jedno sezonu dvije odigraju za IDEJU... Moke i bevba bi recimo mogli u poresku pa da i njima pojasne da se reprogram IDEJOM placa... I tako...
:urnebes: :urnebes:... Sta ima u kabinetu :rol:
Jesu gospoda oni imaju problem al znaju kome trebaju j.... mater , Gradonačelniku i gradu, a za razliku mi ne psujemo istog a nemaju nekih poput tebe koji su ukvirili slike njegove i okačili u svaku prostoriju u stanu ili kući

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 22 nov 2016, 22:24

Degutantni ste, ali i zabavni, da ponovim :) Kulta da nema, ne bi bilo zanimljivo :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 nov 2016, 22:25

staragarda je napisao/la:
pompom je napisao/la:
Motaj kablove i gasi :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju:
Al' mu ga zveknu da pucaju hemoroidi. (predlazem Faktu mast za oporavak).
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 nov 2016, 22:52

znamo kako nam je nacelnik sujetan, nece on dopustit Azmirov povratak ni po koju cijenu, a bez njega ce tesko ici dalje jer isti taj nacelnik nece ispuniti ni sto je obecao Azmirovim nasljednicima

jako tesko cemo se iscupati iz ove situacije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 22 nov 2016, 23:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:znamo kako nam je nacelnik sujetan, nece on dopustit Azmirov povratak ni po koju cijenu, a bez njega ce tesko ici dalje jer isti taj nacelnik nece ispuniti ni sto je obecao Azmirovim nasljednicima

To sam ja davno govorio, pat pozicija. Lose za Slobodu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 22 nov 2016, 23:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:znamo kako nam je nacelnik sujetan, nece on dopustit Azmirov povratak ni po koju cijenu, a bez njega ce tesko ici dalje jer isti taj nacelnik nece ispuniti ni sto je obecao Azmirovim nasljednicima

. . . .za godinu dana bićemo u situaciji Čelika, Dite, KK Bosne. . . Jeebiga, pojedini se ovdje sprdaju a nisu ni svjesni da nam slijedi situacija gora od one kad smo ispali u federalku. Dovoljno nam govori situacija da nema skupštine i nema boljeg odgovora od toga u kakvoj smo gabuli. . .

. . inače, @Slavinovići je stvarno naivan i glup čovjek. Ne shvata da trenutno nema izlaza a ovdje se zaajebava o nekakvim idejama. Klub je na aparatima i samo se čeka da ga neko isključi . .

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 nov 2016, 23:17

šta njega briga, njemu je OFK dobro rješenje :D samo nek' se šuta..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 22 nov 2016, 23:20

Tuzlak04 je napisao/la:

. . . .za godinu dana bićemo u situaciji Čelika, Dite, KK Bosne. . . Jeebiga, pojedini se ovdje sprdaju a nisu ni svjesni da nam slijedi situacija gora od one kad smo ispali u federalku. Dovoljno nam govori situacija da nema skupštine i nema boljeg odgovora od toga u kakvoj smo gabuli. . .

. . inače, @Slavinovići je stvarno naivan i glup čovjek. Ne shvata da trenutno nema izlaza a ovdje se zaajebava o nekakvim idejama. Klub je na aparatima i samo se čeka da ga neko isključi . .
Stvar je da postoji izlaz i da bi se mogao desiti uskoro, ali ne ovisi o nama. I da, mogu se zajebavati jer nista ne mogu promijeniti osim kupovati karte i podrzavati akcije kluba i UG. Kukati necu, zajebite to. Ako supak faraon svrljne zirantstvo za planirani kredit, slavice ga kultasi kao Azmira. Zajebite tu pricu, svi guraju na svoju stranu, kult likuje nad problemima, a ja da branim bilo koga? Hocu klinac.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 22 nov 2016, 23:28

I kada sam ja govorio da se predizborna zajebancija nece nikome isplatiti, da je faraon osvetoljubivo ****, ja sam bio Jasminov potrcko. U redu. Dosta je mjesanja Slobode i Azmira. Svi znamo da je Jasmin operisan od sporta, pa mu svi vjerovali. Znali smo i da Azmir gura i vjerovali smo. Jesu nas obojica lagala i iznevjerila? Jesu. Da ih ozbiljno shvatam, hocu malo sutra. Ja sam uz Slobodu kakva god bila. Ako to nekome smeta, boli me kita. Hiljade ljudi su drugacijeg misljenja od ovog foruma i to treba prihvatiti. Niko od njih nije iskren, lazu, imaju skrivene motive, a mi kao nesto se ovdje svadjamo :) Zato sam i zamolio da mi se pretane psovati, jer oni sebi ne psuju, zasro bi mi ovdje :)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 nov 2016, 23:32

SRSlavinovici je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

Stvar je da postoji izlaz i da bi se mogao desiti uskoro, ali ne ovisi o nama. I da, mogu se zajebavati jer nista ne mogu promijeniti osim kupovati karte i podrzavati akcije kluba i UG. Kukati necu, zajebite to. Ako supak faraon svrljne zirantstvo za planirani kredit, slavice ga kultasi kao Azmira. Zajebite tu pricu, svi guraju na svoju stranu, kult likuje nad problemima, a ja da branim bilo koga? Hocu klinac.
Sto nije svrljno dok je bio Azmir.
Niko, niko, samo Sloboda

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 22 nov 2016, 23:34

I da, ako mislite da ljudima nesto znaci razlika izmedju FK i OFK, pitajte moga amidzu iz Guminga ili tetku iz HAKa sta misli o gasenjima. Pogledajte sve iz drugog ugla pa ce vam biti jasnije. Sve je ostalo na nama, a mi smo se podijelili, umjesto da smo svi uz klub. Bojkotom ili masovnom posjetom, nema veze. Zato su Robija gospoda, slave svoj kkub, iako ga bojkotuju. To je ideja. A ne nase mahalsko, cuo sam u bingu, pricanje pizdarija kontra kluba, likovanje kada gubi, da ne nabrajam dalje. Kada dodje do gasenja ne dao Bov, sve salove i dreaove Slobode cu uokviriti za djwcu i unuke, a ja cu se skloniti. Evo, ispricao sam, a sada cu da nastavim da se zajebavam sa kultom :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 22 nov 2016, 23:40

katarakta je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la: . . . .za godinu dana bićemo u situaciji Čelika, Dite, KK Bosne. . . Jeebiga, pojedini se ovdje sprdaju a nisu ni svjesni da nam slijedi situacija gora od one kad smo ispali u federalku. Dovoljno nam govori situacija da nema skupštine i nema boljeg odgovora od toga u kakvoj smo gabuli. . .

Sto nije svrljno dok je bio Azmir.
Ako se sjecas (imaju moji postovi) , davno sam pitao zasto Azmir taj dogovor nije stavio na papir jer se politicarima ne vjeruje. Jos su govorili da Grad ne otplacuje reprogram. Bzze. Trebalo je to staviti na papir, pa sada sudski ganjati. Kazem da nikome ne vjerujem, a najmanje se ovdje ikome zelim svidjeti, boli me kita, ne zivim ni od jednog. Sloboda, da, to je moja ideja. Kome se ne svidja moze......

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 nov 2016, 23:42

Situacija ne moze nikako biti kao u federalnoj pred dolazak Azmira zato jer je milione dugova Azmir vratio. Treba neko normalan i sposoban da dodje na celo kluba bez ogromnih ulaganja, nismo u situaciji gdje nas samo multimilioner spasava. Druga stvar sto se oko kluba vrte kriminalci a ne normalni i sposobni.
Evo da odgovorim na pitanje "sta ce nam liga za prvaka". Pa kad bi uletili u ligu za prvaka odmah smo 2 ili 3 koraka od Europe i to bi ih mozda natjeralo da plate reprogram nekim parama pa da dobijemo licencu. Ako spadnemo u ligu za opstanak nema teorije da ce uplacivati reprogram. Mada tesko da ce i ako budemo u borbi za Europu, ali postoji sansa po mom misljenju.
Sa Europom dolaze ogromne pare, uz malo srece u zdrijebu bi mogli i u drugo pretkolo i onda bi bili stabilan klub kad bi se pare ulozile kako treba. Mozda preoptimisticno ali nije uopste nerealno i nemoguce.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 nov 2016, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 22 nov 2016, 23:47

SRSlavinovici je napisao/la:I da, ako mislite da ljudima nesto znaci razlika izmedju FK i OFK, pitajte moga amidzu iz Guminga ili tetku iz HAKa sta misli o gasenjima. Pogledajte sve iz drugog ugla pa ce vam biti jasnije. Sve je ostalo na nama, a mi smo se podijelili, umjesto da smo svi uz klub. Bojkotom ili masovnom posjetom, nema veze. Zato su Robija gospoda, slave svoj kkub, iako ga bojkotuju. To je ideja. A ne nase mahalsko, cuo sam u bingu, pricanje pizdarija kontra kluba, likovanje kada gubi, da ne nabrajam dalje. Kada dodje do gasenja ne dao Bov, sve salove i dreaove Slobode cu uokviriti za djwcu i unuke, a ja cu se skloniti. Evo, ispricao sam, a sada cu da nastavim da se zajebavam sa kultom :)
. .kad si već spomenuo Guming i Hak, da li bi se zabrinuo da si u njihovoj poziciji ili bi vjerovao u ideju da će te firme opstati. Povuci sad paralelu sa Slobodom . . .e isto ti je to. Slobodi nema opstanka u ovoj situaciji. . prijeti joj gašenje kao što se nedavno ugasi velikan KK Bosna. Mnoge Sarajlije nisu vjerovali, ali klub ode. Nema ga i neće ga ni biti, kao što neće biti ni privremeno zaleđen klub KK Sloboda Dita. To je trajno i nema ništa privremeno kao što nije privremeno ni Guming ni HAK. . .

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 22 nov 2016, 23:49

pinoglavi je napisao/la:Situacija ne moze nikako biti kao u federalnoj pred dolazak Azmira zato jer je milione dugova Azmir vratio. Treba neko normalan i sposoban da dodje na celo kluba bez ogromnih ulaganja, nismo u situaciji gdje nas samo multimilioner spasava. Druga stvar sto se oko kluba vrte kriminalci a ne normalni i sposobni.
Slazem se, ali ja se nadam da ce proci ovo za kredit, a ljudi za upravni odbor su sabrani, cak i oni koje prizeljkujemo, ali i oni koje i ne zelimo. Nadam se da bi ti ljudi prvo napravili funkcionalan i stabilan kkub, pa onda dalje. Ali u Bosni se nista ne moze vjerovati, niti dobro ocekivati. Najgora stvar je da mi navijaci dignemo ruke od kluba, onda ostavljamo upravi, ko god to bio, da radi sta hoce od kluba, pa i da ga gasi. Moramo imati stav, zapad i sjever, u velikim brojkama. Pa vidite Hajduk.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 nov 2016, 23:55

Sloboda je ideja svih nas. Cisto sumnjam da iko ovdje zivi od Slobode, ali vecina zivi Slobodu. Svjesni su vlastodrsci da je Azmir davao pare i da nece naci takvog predsjednika. Nove Skupstine upravo zbog toga nema. Niko nece da bude predsjednik. Para nema. Da se ne lazemo nece ih niko ni dati od trenutne strukture. Mi trebamo moliti boga da dodje privatizacija i da nas neko kupi za marku. Klub bez imovine i sa ogromnim dugovanjima ne vrijedi vise. Ako ne izborimo Ligu za prvaka ekipa ce se raspustit. Izgubit cemo pare od potencijalnih transfera Pirica, Ordagica, Krpica. Ljudi imaju ugovore, ali se prema njima ne postuju stavke pio, zdravstveno. Tako da ce bit na zimu slobodni. Njihovom prodajom bi uz pare od UEFE dobro profiitirali. Ako i te novce neko ne pokupi. U Savezu ne izvuce tuzbu iz ladice ili posalje sudske izvrsitelje.
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.