FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 21 nov 2016, 18:45

Odlican post . Ma druze AH je nebitan i bila je i bit će. Sjetim se i ja izjava starijih id mene kad kazu sve je ovo tito na ledini izgradio a ovi ne mogu okrecit sto je napravljeno.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 21 nov 2016, 18:58

xeksor je napisao/la:Odlican post . Ma druze AH je nebitan i bila je i bit će. Sjetim se i ja izjava starijih id mene kad kazu sve je ovo tito na ledini izgradio a ovi ne mogu okrecit sto je napravljeno.
jel danas to bilo u bingu?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 nov 2016, 19:10

Nije. Bilo mandarina na akciji :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2016, 20:00

Skojevska je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Odlican post . Ma druze AH je nebitan i bila je i bit će. Sjetim se i ja izjava starijih id mene kad kazu sve je ovo tito na ledini izgradio a ovi ne mogu okrecit sto je napravljeno.
jel danas to bilo u bingu?
:lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 nov 2016, 20:22

pa jesul dobili platu il nisu :kafa:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 21 nov 2016, 20:38

. . . niko ne bojkotuje od igrača, a nisu vidjeli pare 5 mjeseci . . .Subić baca bombe!!!!!!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 21 nov 2016, 20:41

Znaci nisu dobili ni zadnju platu od Azmira ako nisu para vidili 4 mjeseca? Jer je Azmir otisao prije malo vise od 2 mjeseca.
Jedan grad, jedna ljubav!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 21 nov 2016, 20:51

Gifron je napisao/la:Znaci nisu dobili ni zadnju platu od Azmira ako nisu para vidili 4 mjeseca? Jer je Azmir otisao prije malo vise od 2 mjeseca.
Ne radi se tu o 5 plata,mnogi preuveličavaju to sve.provjerena najprovjerenija informacija lično od jednog igrača barem on tvrdi da nije dobio zadnje dvije plate i nisu mu uplaćene stanarine,pare svi imaju jer su dobar keš dobili na ruke prije sezone,ali zadnje dvije plate niko od ovih sa jačim ugovorima očima nije vidio,i da ispoštovanaje samo ova ''sitna buranija''
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 nov 2016, 20:53

Plata nema 2 mjeseca,kakvih 5 mjeseci ba ljudi...
Nemojte pretjerivati bezveze..
I to da nekome placaju redovno a nekom nikako nije istina...
Nikome nije redovno,ali imaju obecanje da ce dobiti nesto para ako udju medju 6,i 5,6 igraca da ce dobiti papire bez problema ako oproste dug...
Nemojte pretjerivati ba kakvih 5 mjeseci i kur.ac.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2016, 20:54

Gifron je napisao/la:Znaci nisu dobili ni zadnju platu od Azmira ako nisu para vidili 4 mjeseca? Jer je Azmir otisao prije malo vise od 2 mjeseca.
Nemas ti pojma, oni dobijaju platu svake 2 sedmice, k'o u Afganistanu. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 21 nov 2016, 20:55

intercontinental je napisao/la:
Ne radi se tu o 5 plata,mnogi preuveličavaju to sve.provjerena najprovjerenija informacija lično od jednog igrača barem on tvrdi da nije dobio zadnje dvije plate i nisu mu uplaćene stanarine,pare svi imaju jer su dobar keš dobili na ruke prije sezone,ali zadnje dvije plate niko od ovih sa jačim ugovorima očima nije vidio,i da ispoštovanaje samo ova ''sitna buranija''
OK, to vec ima smisla. Jbga ako neko nije dobio platu 4 mjeseca, onda ispade nije dobio od pocetka prvenstva i bi mi malo cudno da se pravlaci ta informacija vec nekoliko dana.

@Beduin
$$$ samo rastu na racunu :urnebes:
Jedan grad, jedna ljubav!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2016, 20:56

Placeno im je od Azmira krajem augusta sve ..i to su oni papiri sto je se Cickovo ulje hvalio na presu da je isplaceno, a datumi dok je Azmir bio..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 nov 2016, 21:10

tuzlak1987 je napisao/la:Placeno im je od Azmira krajem augusta sve ..i to su oni papiri sto je se Cickovo ulje hvalio na presu da je isplaceno, a datumi dok je Azmir bio..
Jesi vidio cirkusa kod nas na fcb :)
Na stranici SG.
Mnogi mijenjaju misljenje i dozivaju se,sada se za dupe ujedaju,ali kasno. ...ili ipak nije... :hmmmmm: :)
Ali Beduin dominira... :clap:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 nov 2016, 21:50

Ljudi ja vam pricam jer sam sjedio pola metra od fatića , koleta itd... Fatić kaze da on, kole, subić i jos dvojica nisu dobili već 4 mjesec dinara. A onaj momak iz fleka ga pita pa jel svi. Momak kaze da imaju većina redovna primanja. Sutra imaju sastank a da im je na zadnjem sastanku receno da ako neprođu u ligu za prvaka da će raspustit većinu igraca sa velikim uhovirima. Pa azmir je itiso u septembu a za jul je sve isplaćeno i pola avgusta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2016, 21:57

xeksor je napisao/la:Ljudi ja vam pricam jer sam sjedio pola metra od fatića , koleta itd... Fatić kaze da on, kole, subić i jos dvojica nisu dobili već 4 mjesec dinara. A onaj momak iz fleka ga pita pa jel svi. Momak kaze da imaju većina redovna primanja. Sutra imaju sastank a da im je na zadnjem sastanku receno da ako neprođu u ligu za prvaka da će raspustit većinu igraca sa velikim uhovirima. Pa azmir je itiso u septembu a za jul je sve isplaćeno i pola avgusta.
RASPUSTIT I RAZJEBAT.... to je jedino sto ovi uhljupi znaju...strpite se još 2 sedmice

P.s.sto pametnom treba godina da napravi, budala razjebe za dan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 nov 2016, 22:00

Ma zao mi sad sto napisa da neće momci imat problem . Sta znam ko cita. Ma fora izmuslio sam sve malo da vidim sta mislimo. Eno i suljo nas na fb SG kaze bitno je momcima dat plate

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2016, 22:20

Gledam sad Gutica na Hayatu...prica se o sportu.Upita ga voditelj za Slobodu,da li pomazu...kaze da dosad vlada TK nije mogla pomagat iz razloga jer se duguje porez drzavi(kad razmislis ima logike).Posto je potpisan reprogram i od strane kluba podnesev zahtjev prema vladi TK za novcana sredstva,kaze,da je zahtjev u razmatranju i da ce se najvjerovatnije dobit.
Sta hocu da kazem,prvi sam hebavo kanton sto ne pomazu,ali ne ide to tako kako mi mislimo,haj eto malo dobre vijesti...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 21 nov 2016, 22:29

emirzlaTu je napisao/la:Gledam sad Gutica na Hayatu...prica se o sportu.Upita ga voditelj za Slobodu,da li pomazu...kaze da dosad vlada TK nije mogla pomagat iz razloga jer se duguje porez drzavi(kad razmislis ima logike).Posto je potpisan reprogram i od strane kluba podnesev zahtjev prema vladi TK za novcana sredstva,kaze,da je zahtjev u razmatranju i da ce se najvjerovatnije dobit.
Sta hocu da kazem,prvi sam hebavo kanton sto ne pomazu,ali ne ide to tako kako mi mislimo,haj eto malo dobre vijesti...
.. ma jeebo to. Bitno je da su Banovići svojevremeno dobili pare za stadion a mi ništa. Pusti ba Gutića . . ubleha žešća !!!

. . .nego, nema nama spasa. Ne može ovo niko iznijeti. Skupštine nema jer su skontali da ne ide to tako kako su zamislili i sad niko ne želi prihvatiti. Ako se ovako nastavi, idemo mi putem KK . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 21 nov 2016, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 nov 2016, 22:32

emirzlaTu je napisao/la:Gledam sad Gutica na Hayatu...prica se o sportu.Upita ga voditelj za Slobodu,da li pomazu...kaze da dosad vlada TK nije mogla pomagat iz razloga jer se duguje porez drzavi(kad razmislis ima logike).Posto je potpisan reprogram i od strane kluba podnesev zahtjev prema vladi TK za novcana sredstva,kaze,da je zahtjev u razmatranju i da ce se najvjerovatnije dobit.
Ako dobijemo te pare samo ih lagano proslijediti državi :D
Nad tobom sunce najljepše sja

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2016, 22:39

pinoglavi je napisao/la:
Ako dobijemo te pare samo ih lagano proslijediti državi :D
Ili u plate :lol: da se rahat kafa pije u Bingu...
@Tuzlak04
ma ima logike jbg,kako cu ti dat pare a duzan si drzavi...mada mislim da to nisu nikakva znacajnija sredstva.A da je izbjegavaju,vjerujem da ima i toga.
Bili su 4 premijera,i iz Ze-DO...i njega pita za likCe.Kaze covjek,to je nadleznost grada i mi tu se ne moramo plaho brinut...ko veli,ko vas hebe...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.