FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jbt pa večeras se igralo sa dva igrača manje i debil je to tek u 90oj skonto. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ziheraši inače dobro prolaze u LP. Vidjećeš kad Valverde izvede sredinu Vidal, Busi, Raketa i Coutinho u LP. Da vidim ko će biti favorit protiv toga u dvomeču. I fino čeka greške protivnika. Madrid bi jedini bio favorit protiv te ekipe, al nakon 3 LP vjerujem da vaši imaju veću želju. Naravno, morate izbjeći Atletija jer bi Simeone još više ziheraški odigrao.let3 je napisao/la:Drugim rijecima, ziheraš na klupi Barce sigurno nece osvojiti LPDonnie Darko je napisao/la:Nije ovo do igrača, pogotovo ne do pojedinaca.
Nikad neću prežalit što se dozvolilo da za vrijeme Messijevog prajma Barcelona postane ovako nemaštovita, mrtva, bezlična i dosadna ekipa. Neko treba na sudu odgovarati zbog toga, to je zločin protiv sporta.
Šta bi neki ambiciozan, gladan i ofanzivno orijentisan trener mogao raditi sa ovom ekipom. Toliko kvalitete, toliko uzbudljivih i zanimljivih igrača. Žalosno. Ako produže ugovor ovoj dosadi, ovo plus dodatna pojačanja će biti upamćeno kao najbolja generacija koja nije prismrdila tituli LP.
Vrati se Pep makar na dvije godine, uvedi opet malo života u ovo.slobodno napiši
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ko god da bude trener, nece se uzeti titula. Vidio je to i Pep da slijedi neminovan pad. Zbog toga je i otisao.let3 je napisao/la:Drugim rijecima, ziheraš na klupi Barce sigurno nece osvojiti LPDonnie Darko je napisao/la:Nije ovo do igrača, pogotovo ne do pojedinaca.
Nikad neću prežalit što se dozvolilo da za vrijeme Messijevog prajma Barcelona postane ovako nemaštovita, mrtva, bezlična i dosadna ekipa. Neko treba na sudu odgovarati zbog toga, to je zločin protiv sporta.
Šta bi neki ambiciozan, gladan i ofanzivno orijentisan trener mogao raditi sa ovom ekipom. Toliko kvalitete, toliko uzbudljivih i zanimljivih igrača. Žalosno. Ako produže ugovor ovoj dosadi, ovo plus dodatna pojačanja će biti upamćeno kao najbolja generacija koja nije prismrdila tituli LP.
Vrati se Pep makar na dvije godine, uvedi opet malo života u ovo.slobodno napiši
Razloga je vise.
27.10.2020
Nemaju oni zelje da potrce za LP, to je glavni problem.Kanye je napisao/la:Ziheraši inače dobro prolaze u LP. Vidjećeš kad Valverde izvede sredinu Vidal, Busi, Raketa i Coutinho u LP. Da vidim ko će biti favorit protiv toga u dvomeču. I fino čeka greške protivnika. Madrid bi jedini bio favorit protiv te ekipe, al nakon 3 LP vjerujem da vaši imaju veću želju. Naravno, morate izbjeći Atletija jer bi Simeone još više ziheraški odigrao.let3 je napisao/la:Drugim rijecima, ziheraš na klupi Barce sigurno nece osvojiti LPDonnie Darko je napisao/la:Nije ovo do igrača, pogotovo ne do pojedinaca.
27.10.2020
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Pa nakon Guardiole mi smo osvojili 1 ligu prvaka a Guardiola 0leorey je napisao/la:Ko god da bude trener, nece se uzeti titula. Vidio je to i Pep da slijedi neminovan pad. Zbog toga je i otisao.let3 je napisao/la:Drugim rijecima, ziheraš na klupi Barce sigurno nece osvojiti LPDonnie Darko je napisao/la:Nije ovo do igrača, pogotovo ne do pojedinaca.
Razloga je vise.

Dembele i Vidal imaju. Oni će vući ekipu u LP.leorey je napisao/la: Nemaju oni zelje da potrce za LP, to je glavni problem.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ja ba, pa i sa Barcom je stvorio ekipu da odbrani LP tri puta a da mu ne bi Ovreba imao bi ih k'o i Lucho.FCBlaugrana je napisao/la: Pa nakon Guardiole mi smo osvojili 1 ligu prvaka a Guardiola 0
Don't hate what you don't understand.
Guardiola da se vrati i da gleda Rakitića kako dodaje prvom do sebe ? 
Btw. mrzim nenormalno ove bontonske izjave

Btw. mrzim nenormalno ove bontonske izjave
Malcom i Vidal su nam večeras mnogo pomogli.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 26 avg 2018, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Narkoman se neće vratiti svakako. Ko mu yebe mater metroseksualnu.
Don't hate what you don't understand.
Samo opusteno decki, pocetak he sezone tek, noge su teske svakome a kamoli mesiju,suarezu,pikeu kojima su skoro uvijek teske I tesko I'm je potrcati
Valverde CE polako uigravati ekipu I isprobavati razne opcije, tek nakon 10 kola imat cemo neki bolji uvid, a naproljece tek u lp vidjet cemo koliko zaista mozemo
Samo sabura sad, I nadajmo se da CE Suarez nekoga ujesti I barem pola godine zabrane dobiti
Valverde CE polako uigravati ekipu I isprobavati razne opcije, tek nakon 10 kola imat cemo neki bolji uvid, a naproljece tek u lp vidjet cemo koliko zaista mozemo
Samo sabura sad, I nadajmo se da CE Suarez nekoga ujesti I barem pola godine zabrane dobiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ne mora ovo ništa značiti. Loša je igra, mrtva, dosadna i anemična, ali siguran sam da će ovo što se tiče lige vazda ovako izgledati. Planski, bez puno potrošnje i strpljivo. Nisam ni ja fan takve igre, jer niko ne voli gledati jednu Barcu da se brani, a takve jedne monstrume na terenu. Jedan Klopp bi od ovoga napravio 'heavy metal', svaku tekmu bi gledali po pet golova, ali šta ćemo.Derdiyok je napisao/la:Nemamo mi šta tražiti u LP ni ove sezone.AlfredNobel je napisao/la:Jel mi živ drug Derdiyok? Dajte mu malo vode i šećera da se povrati. Poništen je gol, recite mu..
Što reče neko iznad, vazda ziheraši bolje prolaze od onih što gaje neku ljepoticu. Dokaz ti je mrtvi Mourinho.. Vidjećemo šta će biti, ali mislim da će ovo biti bolje i da je ovo ispočetka samo otaljavanje posla protiv ove buranije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pocetak sezone ili ne od lige prvaka ove sezone nece biti nista, najbitniji dio tima i dalje kurcina tj veza.Priznali vi to ili ne Vidal vise nije svjetska klasa, povrede i njegovo ponasanje su ga toga kostali, Arthur ce po svemu sudeci dobijati sanse na kapaljku tako da ako i ima nekog potencijala nece to moci pokazati.Od veznog reda Rakitic Busquets i Coutinho ili ko vec ne ocekujem da mogu ista bolje odigrati nego vezni red prosle sezone, prvenstveno zbog dvojca Busq i Rakitic, nit je Busq onaj stari igrac nit je Rakitic takva igracina kakvom ga neki ovdje prikazuju, odnio bi ga na ledjima do Parisa da sam Barto za onih 100 miliona sto se spominjalo.I naravno levatina na klupi je poslije Rome trebala letiti iz kluba, jos jedan razlog zasto od lige prvaka nema nista.
Polako, duga je sezona. Sve se može brzo okrenuti. Pa Real prošle godine je bio prvu polisezonu očajan, pa opet uzeše CL.Derdiyok je napisao/la:Nemamo mi šta tražiti u LP ni ove sezone.AlfredNobel je napisao/la:Jel mi živ drug Derdiyok? Dajte mu malo vode i šećera da se povrati. Poništen je gol, recite mu..
I Barca je prošle sezone imala sličan start, pa se forma uhvatila oko decembra vrhunska. Sad je na Valverdeu da to pravilno tempira.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije to bilo nikakvo otaljavanje posla protiv buranije, vec su visili zadnjih pola sata na ivici gola. Sekunda ih dijelila da ta "buranija" izbije dva boda vec u drugom kolu. Zapravo VAR ih spasi, a nisu zaslužili 3 boda po prikazanom kukavicluku iz drugog poluvremenaAlfredNobel je napisao/la: Ma ne mora ovo ništa značiti. Loša je igra, mrtva, dosadna i anemična, ali siguran sam da će ovo što se tiče lige vazda ovako izgledati. Planski, bez puno potrošnje i strpljivo. Nisam ni ja fan takve igre, jer niko ne voli gledati jednu Barcu da se brani, a takve jedne monstrume na terenu. Jedan Klopp bi od ovoga napravio 'heavy metal', svaku tekmu bi gledali po pet golova, ali šta ćemo.
Što reče neko iznad, vazda ziheraši bolje prolaze od onih što gaje neku ljepoticu. Dokaz ti je mrtvi Mourinho.. Vidjećemo šta će biti, ali mislim da će ovo biti bolje i da je ovo ispočetka samo otaljavanje posla protiv ove buranije.

Ne znam cega bi mrtvi Mourinho trebao biti dokaz

Ljudi, hajmo onako pošteno priznati, bez puno preseravanja - ono je sramotna igra za ekipu koja vrijedi više od milijarde

O Suarezovoj formi ne treba trošiti ni slova

- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidovitu Džemilu ne bi glumio, pa da ne bi naredne godine dobio urin usta. Šta god bude, početak je sezone i to se još ništa ne zna, ovo su svakako dosadne tekme na početku. Da nisam pristalica ove strategije koju vodi Valverde, to je tačno, jer Barca je simbol ljepote i atraktivnosti, ali svaki trener ima svoje načine i ja tu ništa ne mogu promijeniti.
U Barci mi se ne sviđa što je svaka legenda ili dugogodišnji prvotimac, nezamjenjiv. Pa tako imaš Piquea koji je vazda u prvoj postavi, isto tako i Busquetsa itd. Treba se tu zaoštriti konkurencija i dati im do znanja da se treba boriti za mjesto. Mada, tu treba biti i pravi stručnjak da sve to sklopi i motiviše, a ovo mi trenutno djeluje totalno anemično.
Volio bi jednog dana vidjeti Kloppa u Barci, to bi bilo ludilo..
U Barci mi se ne sviđa što je svaka legenda ili dugogodišnji prvotimac, nezamjenjiv. Pa tako imaš Piquea koji je vazda u prvoj postavi, isto tako i Busquetsa itd. Treba se tu zaoštriti konkurencija i dati im do znanja da se treba boriti za mjesto. Mada, tu treba biti i pravi stručnjak da sve to sklopi i motiviše, a ovo mi trenutno djeluje totalno anemično.
Hoćeš mu više ugurati glavu na avatarAlfredNobel je napisao/la:

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sa ovim se potpuno slažem.AlfredNobel je napisao/la:Vidovitu Džemilu ne bi glumio, pa da ne bi naredne godine dobio urin usta. Šta god bude, početak je sezone i to se još ništa ne zna, ovo su svakako dosadne tekme na početku. Da nisam pristalica ove strategije koju vodi Valverde, to je tačno, jer Barca je simbol ljepote i atraktivnosti, ali svaki trener ima svoje načine i ja tu ništa ne mogu promijeniti.
U Barci (mislim na prvih 11) imaš prakticno 3-4 sigurna, pretplacena igraca (Messia, Busquetsa, Piquea, Suareza)...ovakav trenutni Suarez bolje da ne igra, al fakat. Udebljo se ko prase preko ljeta. Koji mu je q više

Jarane, ja cu sa merakom ovdje javno pojesti sva gov.na o Valverdeu ako osvoji LP, ali sam siguran da od toga nema ništa

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma nikako da ga naštelim, ebem ga visoka.. Sad je Merso udure.Derdiyok je napisao/la:Hoćeš mu više ugurati glavu na avatarAlfredNobel je napisao/la:

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma dosta ima tu nekih stvari o kojima bi se mogle tri stranice ispisati, ali mi se ne da vala.let3 je napisao/la:Sa ovim se potpuno slažem.AlfredNobel je napisao/la:Vidovitu Džemilu ne bi glumio, pa da ne bi naredne godine dobio urin usta. Šta god bude, početak je sezone i to se još ništa ne zna, ovo su svakako dosadne tekme na početku. Da nisam pristalica ove strategije koju vodi Valverde, to je tačno, jer Barca je simbol ljepote i atraktivnosti, ali svaki trener ima svoje načine i ja tu ništa ne mogu promijeniti.
U Barci (mislim na prvih 11) imaš prakticno 3-4 sigurna, pretplacena igraca (Messia, Busquetsa, Piquea, Suareza)...ovakav trenutni Suarez bolje da ne igra, al fakat. Udebljo se ko prase preko ljeta. Koji mu je q više, ne mogu ga više ni braniti ovdje onako groznog. Daj onda radije Munira u igru, nek se provaljuje, od njega bar znamo da ne zna.
Jarane, ja cu sa merakom ovdje javno pojesti sva gov.na o Valverdeu ako osvoji LP, ali sam siguran da od toga nema ništanažalost.
Barca se puno vezuje za te legende.. Normalno nećeš jednog Busquetsa nabiti nogom, dao ti je dosta toga, ali se dosta oni pitaju. Dovedi nekog tu, klupiraj ga, daj mu do znanja da nije siguran. Ali, i tu treba biti majstor i autoritet, jer sad da staviš Piquea, Busquetsa, Albu ili Suareza na klupu, eto ti odmah belaja i miniranja u svlačionici, a to neće niko. Ma ufff, težak je to posao, sve to treba posložiti i imati mjeru. To nijedan trener osim Guardiole ne bi smio napraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.