FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SiggySinatra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odeee Grbavicaaa adiooooo 

BH Telecom + UEFA bi se ukljucili u realizaciju sto znaci $$$.
Ako Bog da, da se ostvari.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Zenichanin
- Kontakt:
Čak su poslali i zahtjevi Uefi da smanji golove,lottdogg je napisao/la:ovaj komitet radi samo u nasu korist. evo sad su ukinuli suspenziju bosnjaku bas pred nasu utakmicu a sve u cilju da bi mi imali sto kvalitetnije protivnike i tako se lakse spremili za evropu
da ne bih svaki put u Evropi vjezbali brojanje do 10

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Ovo su sve izborne igre,kampanja nema ljudi od ovog nista.... mozda mozemo dobiti koju marku od uefe saveza,grada, al da nam naprave stadion cijeli da se uloze deseci milona prica za malu djecu.
ni ja ne vjerujem u to vala, da budem iskren...damirfile je napisao/la:Ovo su sve izborne igre,kampanja nema ljudi od ovog nista.... mozda mozemo dobiti koju marku od uefe saveza,grada, al da nam naprave stadion cijeli da se uloze deseci milona prica za malu djecu.
lijepo sinoć na novom mostu kontam "neću do Koldže, predizbornu šuplju samo baca"

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nemoj da mi uefa pomaze molim te oni su se dokazaliElegant je napisao/la:BH Telecom + UEFA bi se ukljucili u realizaciju sto znaci $$$.![]()

Zadnja izmjena: diego_TM, dana/u 23 avg 2012, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
pa vi uputite molbu da se u nasoj ligi smanje golovi , jer vama ni ovdje nije strano to brojanjeZenichanin je napisao/la:Čak su poslali i zahtjevi Uefi da smanji golove,lottdogg je napisao/la:ovaj komitet radi samo u nasu korist. evo sad su ukinuli suspenziju bosnjaku bas pred nasu utakmicu a sve u cilju da bi mi imali sto kvalitetnije protivnike i tako se lakse spremili za evropu

Ne kontam jel našim ljudima u klubu toliko mrsko da skupe svu dokumentaciju o tome šta je ovaj stadion prošao, da je bio na prvoj liniji i ne pošalju na razne adrese.UEFI, FIFI, onim Arapima, negdje bi sigurno imalo rezultata.
DRUG NEBI TI PUNCA
- bistrikboy
- Kontakt:
U Zenici su vec smanjili da vam olaksaju kad mi dođemoZenichanin je napisao/la:Čak su poslali i zahtjevi Uefi da smanji golove,lottdogg je napisao/la:ovaj komitet radi samo u nasu korist. evo sad su ukinuli suspenziju bosnjaku bas pred nasu utakmicu a sve u cilju da bi mi imali sto kvalitetnije protivnike i tako se lakse spremili za evropu

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Jel zna Aco ista o ovome detaljnije, ako zna cekamo njegov odgovor na sve ovo.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Meni je drago kad se nesto napravi u Zenici taman trafika.Valjda nisam toliko zavidan.Zenichanin je napisao/la:Čak su poslali i zahtjevi Uefi da smanji golove,lottdogg je napisao/la:ovaj komitet radi samo u nasu korist. evo sad su ukinuli suspenziju bosnjaku bas pred nasu utakmicu a sve u cilju da bi mi imali sto kvalitetnije protivnike i tako se lakse spremili za evropu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SiggySinatra
- Kontakt:
Telekom ArenaBuu je napisao/la:Gdje ce ?SiggySinatra je napisao/la:Odeee Grbavicaaa adiooooo

aBdSiggySinatra je napisao/la:Telekom ArenaBuu je napisao/la:Gdje ce ?SiggySinatra je napisao/la:Odeee Grbavicaaa adiooooo
NO PYRO NO PARTY
Nažalost to su 1000000% predizborni trikovi,pa bolan ova SDA je najveća teroristička organizacija koja operiše na ovim prostorima još od 90-ih,oni bi dali guz.ce za nekoliko glasova.
Ništa im ne vjerujem,ama baš ništa.
Ništa im ne vjerujem,ama baš ništa.
- Zenichanin
- Kontakt:
Sad ispadoh zavidanpile87 je napisao/la:Meni je drago kad se nesto napravi u Zenici taman trafika.Valjda nisam toliko zavidan.Zenichanin je napisao/la:Čak su poslali i zahtjevi Uefi da smanji golove,lottdogg je napisao/la:ovaj komitet radi samo u nasu korist. evo sad su ukinuli suspenziju bosnjaku bas pred nasu utakmicu a sve u cilju da bi mi imali sto kvalitetnije protivnike i tako se lakse spremili za evropu

Ovaj hram BH fudbala se nalazi samo 50-tak metara od moje zgrade i da budem zavidan na vas stadion

Hvala, nisam zainteresovan

Malo zezancije nije na odmet, sta se palite odmah
Bagrcavi jel sad dobro

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Neces vjerovati meni je drago sto Zenica ima dobar stadion.I bilo bi mi drago da svi klubovi u drzavi imaju kako treba stadion.Zenichanin je napisao/la:
Ovaj hram BH fudbala se nalazi samo 50-tak metara od moje zgrade i da budem zavidan na vas stadion![]()
Hvala, nisam zainteresovan![]()
Malo zezancije nije na odmet, sta se palite odmah
Bagrcavi jel sad dobro
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
"Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju Fudbalskog saveza BiH, istakao je kako pretpostavlja da će se i UEFA uključiti u realizaciju navedenog projekta, o čemu će se više znati nakon zvanične posjete delegacije UEFA-e Sarajevu. Osim je, u znak zahvalnosti, Koldži poklonio dres reprezentacije BiH, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Općine Novo Sarajevo."
Ovo mi je posebno drago cuti, jer ako UEFA upadne u igru, njihovi kriteriji govore da se stadion mora graditi sa 30.000 sjedecih mjesta. Ne znam momci, mislim da bi iz ovoga moglo izroditi nesto. Valjda se nece neko naci na putu kome ce smetati ovaj projekat, a znamo svi dobro ko je kocio u proslosti.....
Ovo mi je posebno drago cuti, jer ako UEFA upadne u igru, njihovi kriteriji govore da se stadion mora graditi sa 30.000 sjedecih mjesta. Ne znam momci, mislim da bi iz ovoga moglo izroditi nesto. Valjda se nece neko naci na putu kome ce smetati ovaj projekat, a znamo svi dobro ko je kocio u proslosti.....

Treba iskoristiti izbore maksimalno i apelovati na ulaganju u koševo, grbavicu, tušanj nebitno. Vjerujte para ima, samo što one idu stranačke džepove. Ulaganje u stadion nije bačen novac, zaposlili bi domaću operativu, dobili bi stadion za repku, uložila bi uefa dio sredstava....
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Hrasno15, kontra, Samba71 i 24 gosta.