PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

GoodisonPark
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 15:19

Probisvjet :arrow: ima drugi forum za djecu kiketiketačke.ba :wave:
povratak otpisanih!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 15:23

GoodisonPark je napisao/la:Probisvjet :arrow: ima drugi forum za djecu kiketiketačke.ba :wave:
Sta si se napuhao jbt. ko' metoroloski balon. Sa tobom se ne moze nasaliti. Siguran sam da imas frizuru na razdjeljak. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 dec 2015, 15:26

:lol:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 dec 2015, 15:26

Popusti moralisanja i presipanja iz supljeg u prazno .

Ovdje ne ubrajam Sarajevo i jos par njih koje i danas dan postujem i cijenim .[/quote]

Vi ste svoje igrače dočekali kao heroje koji popuše dva komada od slavije, a iste sekunde osuli paljbu po drugima, što se nisu borili za vas, i ako ste svaku tekmu na tušnju kamenovali, ebavali, i trpali gostujuće navijače po nakim torovima oko stadiona.[/quote]

Hajde sada ti meni objasni, uvrede tipa cetnik, da se hocete ugasiti i slicno, koje ste vi i jos pojedini stavljali kada smo ispadali , i sada gledaj karma je **** ne kazu djaba vrati vam se , i vi bih sada da vas se postuje. I ti hoces da kazes da je zadnje kolo bilo regularno, i tako to . Ali hajde ne kazu djaba sve se vraca, a iz prilozenog vidimo neke stvari....

I da dodam i dobro je na kraju sto smo ispali, jer nikada se neke stvari nebi rijesile... Sportski pozdrav
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 14 dec 2015, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 dec 2015, 15:27

Probisvjet je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Probisvjet :arrow: ima drugi forum za djecu kiketiketačke.ba :wave:
Sta si se napuhao jbt. ko' metoroloski balon. Sa tobom se ne moze nasaliti. Siguran sam da imas frizuru na razdjeljak. :urnebes:
Stvarno Probisvjet, yebes ljudima koncepciju ulagackih prava, ljudi bi ulozili a ti ih yebes....da tebe nema onaj bananko bi ulozio, a Brajlovic bi sam postavio svoju bistu ispred Grbavice i ovjekovjecio kako daje pare na ruke igracima. :urnebes:
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 dec 2015, 15:28

GoodisonPark je napisao/la:Teška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzle jer prava raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
Koja si ti likcina, i sam sebe uspijes zayebati i zbuniti. :urnebes: :urnebes:

Idi ti dijeli flajere po mahali za Ekremov nastup, batali prepucavanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 15:32

Skver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Stvarno Probisvjet, yebes ljudima koncepciju ulagackih prava, ljudi bi ulozili a ti ih yebes....da tebe nema onaj bananko bi ulozio, a Brajlovic bi sam postavio svoju bistu ispred Grbavice i ovjekovjecio kako daje pare na ruke igracima. :urnebes:
Ma jbt. lik sa razdjeljkom je katastrofa. Covjek dosao na temu Pdyebavanja, a ponasa se ko parok. E' sto mi pritisak dize. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 15:40

Postuj temu i tebe ce postovati Admin. :urnebes: :rol:

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 15:41

TaRgEt_ je napisao/la:Popusti moralisanja i presipanja iz supljeg u prazno .

Ovdje ne ubrajam Sarajevo i jos par njih koje i danas dan postujem i cijenim .
Vi ste svoje igrače dočekali kao heroje koji popuše dva komada od slavije, a iste sekunde osuli paljbu po drugima, što se nisu borili za vas, i ako ste svaku tekmu na tušnju kamenovali, ebavali, i trpali gostujuće navijače po nakim torovima oko stadiona.[/quote]

Hajde sada ti meni objasni, uvrede tipa cetnik, da se hocete ugasiti i slicno, koje ste vi i jos pojedini stavljali kada smo ispadali , i sada gledaj karma je **** ne kazu djaba vrati vam se , i vi bih sada da vas se postuje. I ti hoces da kazes da je zadnje kolo bilo regularno, i tako to . Ali hajde ne kazu djaba sve se vraca, a iz prilozenog vidimo neke stvari....

I da dodam i dobro je na kraju sto smo ispali, jer nikada se neke stvari nebi rijesile... Sportski pozdrav[/quote]

Većina naših navijača je pružala podršku, čak nam je bilo i krivo zbog toga što nismo pobjedili u Trebinju, ali kad ste počeli sa uvredama, raja je iz inata počela sa zaebancijom i to traje i dan danas. Kako ne shvataš da nas boli taki za vašim klubom, vi ste u odnosu na nas 0 na kvadrat i to će tako i ostati. Sve što nam treba od vas je da nam obezbjedite normalne uslove kad je tekma na tušnju sa vama i to je sve.

Probisvjet, da nisam ćelav već 10 ak godina, možda bih ti i povjerovao, zamjenio si ti mene sa amerom Bgm. Inače, šale su ti prvoklasne, dao sam ti adresu foruma, klinci će biti oduševljeni tvojim forama i smislom za humor :thumbup:
povratak otpisanih!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 dec 2015, 15:45

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Kome ide ova torta, Ibričiću ili Medunjaninu?
slika
slika
ko je zayebaniji :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne znam šta da kazem sem da sam zgrozen, nakon ove slike mi se javio osjećaj anksioznosti jer sam svjestan činjenice da se ne radi ništa po pitanju problema huliganstva, koji se definitivno mora iskorijeniti. Predstavnici sedme sile moraju izvršiti pritisak na upravne organe drzave, i sam vidiš koliko su uzeli maha i da ne prezaju ni od čega. Aktivnosti im se više ne baziraju isključivo na stadion, ojačali su više no dovoljno i u stanju su srušiti drzavu te uspostaviti i nametnuti svoj sistem vladavine. Na hajr i na dobro, odo zapaliti da se smirim, potresla me ova fotografija..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 15:46

GoodisonPark je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Popusti moralisanja i presipanja iz supljeg u prazno .

Ovdje ne ubrajam Sarajevo i jos par njih koje i danas dan postujem i cijenim .
Vi ste svoje igrače dočekali kao heroje koji popuše dva komada od slavije, a iste sekunde osuli paljbu po drugima, što se nisu borili za vas, i ako ste svaku tekmu na tušnju kamenovali, ebavali, i trpali gostujuće navijače po nakim torovima oko stadiona.

I da dodam i dobro je na kraju sto smo ispali, jer nikada se neke stvari nebi rijesile... Sportski pozdrav[/quote]

Većina naših navijača je pružala podršku, čak nam je bilo i krivo zbog toga što nismo pobjedili u Trebinju, ali kad ste počeli sa uvredama, raja je iz inata počela sa zaebancijom i to traje i dan danas. Kako ne shvataš da nas boli taki za vašim klubom, vi ste u odnosu na nas 0 na kvadrat i to će tako i ostati. Sve što nam treba od vas je da nam obezbjedite normalne uslove kad je tekma na tušnju sa vama i to je sve.

Probisvjet, da nisam ćelav već 10 ak godina, možda bih ti i povjerovao, zamjenio si ti mene sa amerom Bgm. Inače, šale su ti prvoklasne, dao sam ti adresu foruma, klinci će biti oduševljeni tvojim forama i smislom za humor :thumbup:[/quote]
Opet ti nesto ovdje ozbiljan. Prijavio sam ti post.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 dec 2015, 15:50

Ovo je brato cirkus kad su napisali da su upali na rodjeni forum. Zayebancija krenula kako je to najveca akcija fukara i kako ce se slikat s fantomkama i okrenutim isprintanin screen shotom pozadine foruma :urnebes: :urnebes: plac zesci bio par strana. Lijeno mi trazit da postavim :rol:
Evander je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:[quote="GoTeška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzle jer prava raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
Objasni? Jel ovo novi ulagac?
slika
Kome ide ova torta, Ibričiću ili Medunjaninu?
slika
Sta je ovo majko rodjena :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:[/quote]

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 dec 2015, 15:50

Ajzea je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Kome ide ova torta, Ibričiću ili Medunjaninu?
slika
slika
ko je zayebaniji :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne znam šta da kazem sem da sam zgrozen, nakon ove slike mi se javio osjećaj anksioznosti jer sam svjestan činjenice da se ne radi ništa po pitanju problema huliganstva, koji se definitivno mora iskorijeniti. Predstavnici sedme sile moraju izvršiti pritisak na upravne organe drzave, i sam vidiš koliko su uzeli maha i da ne prezaju ni od čega. Aktivnosti im se više ne baziraju isključivo na stadion, ojačali su više no dovoljno i u stanju su srušiti drzavu te uspostaviti i nametnuti svoj sistem vladavine. Na hajr i na dobro, odo zapaliti da se smirim, potresla me ova fotografija..
Očekujemo bh. verziju Insajdera: (Ne)moć države, u produkciji RTV Slon
1946

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 15:57

Znači samo zaebancija probisvjet, more i tako.. kralj si humora, viceva i anegdota :thumbup:

predsjedničeeee, predsjedničeeeeeeeeee, unijeli su ti petarde predsjedničeeeeeeeee :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
povratak otpisanih!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 16:01

GoodisonPark je napisao/la:Znači samo zaebancija probisvjet, more i tako.. kralj si humora, viceva i anegdota :thumbup:

predsjedničeeee, predsjedničeeeeeeeeee, unijeli su ti petarde predsjedničeeeeeeeee :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
:thumbup:

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 14 dec 2015, 16:01

sarajlije upadnu, pričaju gluposti; količina kancerogenih komponenti u smogu iznad sarajeva je iznad svih propisanih limita. ovo je jasan pokazatelj
goveđigulašmajka

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 dec 2015, 16:04

Evo i komsije @krmka online :clap:

[youtube][/youtube]
:opaopa:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 dec 2015, 16:32

rigotina je napisao/la:sarajlije upadnu, pričaju gluposti; količina kancerogenih komponenti u smogu iznad sarajeva je iznad svih propisanih limita. ovo je jasan pokazatelj
Komsija nemoj ispod pojasa. Moras probijat gard

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 dec 2015, 16:35

rigotina je napisao/la:sarajlije upadnu, pričaju gluposti; količina kancerogenih komponenti u smogu iznad sarajeva je iznad svih propisanih limita. ovo je jasan pokazatelj
:nene: :nene: Smog ti je u ustima. :njanjanja:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 14 dec 2015, 16:36

Bolanos je napisao/la:
:nene: :nene: Smog ti je u ustima. :njanjanja:
:tokralju: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.