Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta si se napuhao jbt. ko' metoroloski balon. Sa tobom se ne moze nasaliti. Siguran sam da imas frizuru na razdjeljak.GoodisonPark je napisao/la:Probisvjetima drugi forum za djecu kiketiketačke.ba
Stvarno Probisvjet, yebes ljudima koncepciju ulagackih prava, ljudi bi ulozili a ti ih yebes....da tebe nema onaj bananko bi ulozio, a Brajlovic bi sam postavio svoju bistu ispred Grbavice i ovjekovjecio kako daje pare na ruke igracima.Probisvjet je napisao/la:Sta si se napuhao jbt. ko' metoroloski balon. Sa tobom se ne moze nasaliti. Siguran sam da imas frizuru na razdjeljak.GoodisonPark je napisao/la:Probisvjetima drugi forum za djecu kiketiketačke.ba
Koja si ti likcina, i sam sebe uspijes zayebati i zbuniti.GoodisonPark je napisao/la:Teška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzle jer prava raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
Skver je napisao/la:Stvarno Probisvjet, yebes ljudima koncepciju ulagackih prava, ljudi bi ulozili a ti ih yebes....da tebe nema onaj bananko bi ulozio, a Brajlovic bi sam postavio svoju bistu ispred Grbavice i ovjekovjecio kako daje pare na ruke igracima.Probisvjet je napisao/la:Sta si se napuhao jbt. ko' metoroloski balon. Sa tobom se ne moze nasaliti. Siguran sam da imas frizuru na razdjeljak.GoodisonPark je napisao/la:Probisvjetima drugi forum za djecu kiketiketačke.ba
Ma jbt. lik sa razdjeljkom je katastrofa. Covjek dosao na temu Pdyebavanja, a ponasa se ko parok. E' sto mi pritisak dize.![]()
Vi ste svoje igrače dočekali kao heroje koji popuše dva komada od slavije, a iste sekunde osuli paljbu po drugima, što se nisu borili za vas, i ako ste svaku tekmu na tušnju kamenovali, ebavali, i trpali gostujuće navijače po nakim torovima oko stadiona.[/quote]TaRgEt_ je napisao/la:Popusti moralisanja i presipanja iz supljeg u prazno .
Ovdje ne ubrajam Sarajevo i jos par njih koje i danas dan postujem i cijenim .
Ne znam šta da kazem sem da sam zgrozen, nakon ove slike mi se javio osjećaj anksioznosti jer sam svjestan činjenice da se ne radi ništa po pitanju problema huliganstva, koji se definitivno mora iskorijeniti. Predstavnici sedme sile moraju izvršiti pritisak na upravne organe drzave, i sam vidiš koliko su uzeli maha i da ne prezaju ni od čega. Aktivnosti im se više ne baziraju isključivo na stadion, ojačali su više no dovoljno i u stanju su srušiti drzavu te uspostaviti i nametnuti svoj sistem vladavine. Na hajr i na dobro, odo zapaliti da se smirim, potresla me ova fotografija..BitiSrcemVezan je napisao/la:Ajzea je napisao/la: Kome ide ova torta, Ibričiću ili Medunjaninu?
ko je zayebaniji![]()
![]()
Hajde sada ti meni objasni, uvrede tipa cetnik, da se hocete ugasiti i slicno, koje ste vi i jos pojedini stavljali kada smo ispadali , i sada gledaj karma je **** ne kazu djaba vrati vam se , i vi bih sada da vas se postuje. I ti hoces da kazes da je zadnje kolo bilo regularno, i tako to . Ali hajde ne kazu djaba sve se vraca, a iz prilozenog vidimo neke stvari....GoodisonPark je napisao/la:Vi ste svoje igrače dočekali kao heroje koji popuše dva komada od slavije, a iste sekunde osuli paljbu po drugima, što se nisu borili za vas, i ako ste svaku tekmu na tušnju kamenovali, ebavali, i trpali gostujuće navijače po nakim torovima oko stadiona.TaRgEt_ je napisao/la:Popusti moralisanja i presipanja iz supljeg u prazno .
Ovdje ne ubrajam Sarajevo i jos par njih koje i danas dan postujem i cijenim .
Sta je ovo majko rodjenaEvander je napisao/la:Kome ide ova torta, Ibričiću ili Medunjaninu?Ajzea je napisao/la:Objasni? Jel ovo novi ulagac?Probisvjet je napisao/la:[quote="GoTeška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzle jer prava raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
Očekujemo bh. verziju Insajdera: (Ne)moć države, u produkciji RTV SlonAjzea je napisao/la:Ne znam šta da kazem sem da sam zgrozen, nakon ove slike mi se javio osjećaj anksioznosti jer sam svjestan činjenice da se ne radi ništa po pitanju problema huliganstva, koji se definitivno mora iskorijeniti. Predstavnici sedme sile moraju izvršiti pritisak na upravne organe drzave, i sam vidiš koliko su uzeli maha i da ne prezaju ni od čega. Aktivnosti im se više ne baziraju isključivo na stadion, ojačali su više no dovoljno i u stanju su srušiti drzavu te uspostaviti i nametnuti svoj sistem vladavine. Na hajr i na dobro, odo zapaliti da se smirim, potresla me ova fotografija..BitiSrcemVezan je napisao/la:Ajzea je napisao/la: Kome ide ova torta, Ibričiću ili Medunjaninu?
ko je zayebaniji![]()
![]()
GoodisonPark je napisao/la:Znači samo zaebancija probisvjet, more i tako.. kralj si humora, viceva i anegdota![]()
predsjedničeeee, predsjedničeeeeeeeeee, unijeli su ti petarde predsjedničeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Komsija nemoj ispod pojasa. Moras probijat gardrigotina je napisao/la:sarajlije upadnu, pričaju gluposti; količina kancerogenih komponenti u smogu iznad sarajeva je iznad svih propisanih limita. ovo je jasan pokazatelj
rigotina je napisao/la:sarajlije upadnu, pričaju gluposti; količina kancerogenih komponenti u smogu iznad sarajeva je iznad svih propisanih limita. ovo je jasan pokazatelj
Bolanos je napisao/la:rigotina je napisao/la:sarajlije upadnu, pričaju gluposti; količina kancerogenih komponenti u smogu iznad sarajeva je iznad svih propisanih limita. ovo je jasan pokazatelj![]()
Smog ti je u ustima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.