BICE GUSTO je napisao/la:Ovo nema veze sa Velezom,ali ima sa Mostarom.Molio bih,ako neko moze da mi posalje link Skokova sa Starog mosta,volio bih pogledati.
40 u hladutanzla je napisao/la:Kakvo je vrijeme dole, postoji li mogucnost da budu otkazani skokovi?
Joj, to bi bilo super (dobiti reflektore).Jos samo napraviti i istocnu tribinu stadiona.U svakom slucaju @Alem85,ako ovo bude istina imas cevape sa kajmakom u Rote od mene.AlemC85 je napisao/la:Nadam se da je ova turneja pored sportskog imala i drugi efekat, a to je da je dogovorena saradnja s ovim klubovima, jer sam načuo da bi Veležu tokom turneje u Francuskoj, mogli biti donirani reflektori kao pomoć daljnjem razvoju kluba. E sad ćemo vidjet abd u ponedjeljak raport direktora kluba. Možda on ima info više...
Aleme ne širi dezinformacije. To što pričaš nije tačno i može imat loše posljedice.AlemC85 je napisao/la:Nadam se da je ova turneja pored sportskog imala i drugi efekat, a to je da je dogovorena saradnja s ovim klubovima, jer sam načuo da bi Veležu tokom turneje u Francuskoj, mogli biti donirani reflektori kao pomoć daljnjem razvoju kluba. E sad ćemo vidjet abd u ponedjeljak raport direktora kluba. Možda on ima info više...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.