RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Zgembo Adislić
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Zgembo Adislić » 30 jul 2011, 02:25

Sviđa mi se ovo sto Velez radi, drago mi je zbog moje raje koja navija za velez (RA Ilidža), onako realno velez vidim na šestoj poziciji :D, dogodine jos bolje očekujem, jer još treba raditi da se postigne pravi rezultat, al nek se radi :D
je li ravno ovo? je li ravno?

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 30 jul 2011, 11:55

vidim velez na sredini tabele a dogodine mozda i bolje,
sretno tm87

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 jul 2011, 14:19

ipak nije sve idealno
prava istina se krije a to je da su fudbaleri veleza izbaceni iz hotela i da su igraci cijelu noc proveli u voznji za svicarsku.Navodno agencija nije uplatila neke pare vlasniku hotela.
100% tacna informacija igrac mi javio,be bih da ga imenujem!!!!

igraci se u nedelju vracaju u mostar

ceric ima probleme s papirima a kao i nije spreman zato nije igrao zadnju.
merzic jos nije potpisao,kao ni spahic!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 jul 2011, 14:23

Ma **** to, mislim nije da je totalno nevažno.
Ali iskustvo i samopouzdanje koje je ekipa sigurno stekla na pripremama u Francuskoj su mnogo važniji.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 jul 2011, 15:28

znaci ipak nece igrati tamo prijateljsku ?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 jul 2011, 15:38

U Luzernu radni ambijent

Fudbaleri Veleža danas završavaju 15-dnevne pripreme, koje su provedene na tlu Zapadne Evrope. Od jučer popodne su smješteni u Luzernu, a veliku pomoć pružio im je nekadašnji fudbaler Veleža Ibro Rahimić. On je pomogao pri rezervaciji hotela sa dodatnim kompleksom terena. Uslovi u kojima od jučer treniraju fudbaleri Veleža su vrhunski. Upravo to je želio i stručni štab, a to je dodatno vrijeme za osvježavanje ekipe nakon dvije veoma teške utakmice.

U Luzernu će „Rođeni“, u ova dva dana, odraditi tri treninga. Sutra ujutro iz Zuricha polijeću avionom za Sarajevo. Nakon toga slijedi dan-dva odmora, te posljednje pripreme za prvenstvenu utakmicu sa Čelikom. Nema sumnje, odlične igre Veleža u Francuskoj i veoma jak igrački kadar veliki su magnet za utakmicu sljedeće subote, te ne treba sumnjati da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 jul 2011, 20:38

Šminka li se stadion pred početak prvenstva, i da li su pri kraju radovi na pomoćnom terenu? Može li iko postaviti najnovije slike, naravno ako ih ima?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 jul 2011, 20:53

Naziru se konture pomoćnog terena

Prvi učinci radova na izgradnji pomoćnog terena već su vidljivi. Na prostoru gdje se do sada nalazio prinudni pomoćni teren manjih dimenzija, te nasipi zemlje i građevinskog otpada, sada je stanje u građevinskom smislu potpuno raščišćeno. Naime, napravljen je nasip sa sjeverne strane, koji ujedno služi kao zid. Potpuno je raščišćena površina koja bez, također raščišćenog prilaznog prostora, ima dimenzije 120,00 sa 70,00 metara. U narednom periodu uslijedit će ograđivanje prostora od ostatka stadiona, te tako formiranje pomoćnog terena u potpunosti.

Jutros smo na ovom prostoru zatekli radnike kompanije MIP iz Mostara, koja inače izvodi radove, kako bacaju prve slojeve sjemena trave. U narednom periodu uslijedit će i drugi radovi na samom travnjaku.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 jul 2011, 05:23

Ako ga misle napraviti nakaradna i bez drenaze bolje da i ne diraju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 31 jul 2011, 09:18

Ovo nema veze sa Velezom,ali ima sa Mostarom.Molio bih,ako neko moze da mi posalje link Skokova sa Starog mosta,volio bih pogledati. :o
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 jul 2011, 11:41

BICE GUSTO je napisao/la:Ovo nema veze sa Velezom,ali ima sa Mostarom.Molio bih,ako neko moze da mi posalje link Skokova sa Starog mosta,volio bih pogledati. :o

Tek u 16h pocinje
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 31 jul 2011, 12:01

Kakvo je vrijeme dole, postoji li mogucnost da budu otkazani skokovi?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jul 2011, 13:07

u koliko sati se momci večeras vraćaju u Mostar?

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 31 jul 2011, 13:14

tanzla je napisao/la:Kakvo je vrijeme dole, postoji li mogucnost da budu otkazani skokovi?
40 u hladu :)
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jul 2011, 16:37

Nadam se da je ova turneja pored sportskog imala i drugi efekat, a to je da je dogovorena saradnja s ovim klubovima, jer sam načuo da bi Veležu tokom turneje u Francuskoj, mogli biti donirani reflektori kao pomoć daljnjem razvoju kluba. E sad ćemo vidjet abd u ponedjeljak raport direktora kluba. Možda on ima info više...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 31 jul 2011, 18:22

AlemC85 je napisao/la:Nadam se da je ova turneja pored sportskog imala i drugi efekat, a to je da je dogovorena saradnja s ovim klubovima, jer sam načuo da bi Veležu tokom turneje u Francuskoj, mogli biti donirani reflektori kao pomoć daljnjem razvoju kluba. E sad ćemo vidjet abd u ponedjeljak raport direktora kluba. Možda on ima info više...
Joj, to bi bilo super (dobiti reflektore).Jos samo napraviti i istocnu tribinu stadiona.U svakom slucaju @Alem85,ako ovo bude istina imas cevape sa kajmakom u Rote od mene. :D
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 jul 2011, 19:20

AlemC85 je napisao/la:Nadam se da je ova turneja pored sportskog imala i drugi efekat, a to je da je dogovorena saradnja s ovim klubovima, jer sam načuo da bi Veležu tokom turneje u Francuskoj, mogli biti donirani reflektori kao pomoć daljnjem razvoju kluba. E sad ćemo vidjet abd u ponedjeljak raport direktora kluba. Možda on ima info više...
Aleme ne širi dezinformacije. To što pričaš nije tačno i može imat loše posljedice.

Evo zašto se jedino treba vjerovati samo rodjeni-mostar forumu. Ovdje se izmišljaju vijesti i to unosi nemir među navijače Veleža koji čuju 50 netačnih informacija i onda ispada ko da neko u upravi laže ili uzima sebi sredstva od nekih reflektora. A ko će ubjediti onoliku masu da to što se priča nije istina.

A sve počelo evo ovako - rekao neko na sportsport forumu da će neko vani platit reflektore, a pošto od tog ništa nema kad bude da nema instaliranih reflektora - počet će priča neko ukro. A sve obična izmišljotina.

Aleme, molim te ne plasiraj ovakve informacije više.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 jul 2011, 19:23

Za SVE tačne informacije o Veležu posjetite samo zvaničnu stranicu FK Velež, a ako želite još bolje informacije postanite donator FK Velež i pošaljite email upravi a tamo će svakom donatoru odgovorit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 31 jul 2011, 19:23

Smiri se Majstore ne napadaj covjeka objasni mu fino ;) .
Samo jedan klub Velež Mostar

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2011, 19:25

Pa i on je napisao "nacuo",sta odmah napadate coveka,forum i sluzi da se vidi sta je tacno a sta netacno,nije napisao lik da je Velez dobio reflektore,nego da je nacuo da bi mozda mogli dobiti. ;)

p.s.
Moze lista svih odlazaka i dolazaka u Velez nisam uspeo naci nigde sve zajedno,a mrzi me traziti transfer po transfer.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.