Ta velika trojka može postojati samo u tvojoj glavi. To bi bilo isto kao kad bismo konstatovali da je u Bundesligi trenutno na sceni velika trojka u vidu Bayerna, Dortmunda i Leverkuzena.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
@Greivise, ohladi malo s tim nebulozama.
Razumijem da ti je zanimljivo provaljivati se i kontrirati većini, ali ovako nećeš dokazati ništa - osim da slabo ili uopće ne kontaš tenis.
Ta velika trojka može postojati samo u tvojoj glavi. To bi bilo isto kao kad bismo konstatovali da je u Bundesligi trenutno na sceni velika trojka u vidu Bayerna, Dortmunda i Leverkuzena.
Jedina velika trojka u modernom tenisu se sastojala od Federera, Nadala i Đokovića, uz koje se šlepao i Murray (pa smo dobili famozni Big Four) na osnovu svoje konstantnosti u vrhu. 
jedva čekam RG. sad svi očekuju da novak to lijevom uzme, ali ja mislim da bi to moglo biti jako jako zabavno 
mislim da ga neće uzeti. opet će nešto poći naopakojestamaji je napisao/la:jedva čekam RG. sad svi očekuju da novak to lijevom uzme, ali ja mislim da bi to moglo biti jako jako zabavno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mozda sam se samo pogresno izrazio. Jeste pretjerano govoriti o velikoj trojci. Mislio sam na to da su ova dvojica poslije Novaka trenutno najbolji teniseri i da ce ga prije oni ugroziti na slamu neko Roger i Rafa.Claus je napisao/la:@Greivise, ohladi malo s tim nebulozama.Razumijem da ti je zanimljivo provaljivati se i kontrirati većini, ali ovako nećeš dokazati ništa - osim da slabo ili uopće ne kontaš tenis.
Ta velika trojka može postojati samo u tvojoj glavi. To bi bilo isto kao kad bismo konstatovali da je u Bundesligi trenutno na sceni velika trojka u vidu Bayerna, Dortmunda i Leverkuzena.Jedina velika trojka u modernom tenisu se sastojala od Federera, Nadala i Đokovića, uz koje se šlepao i Murray (pa smo dobili famozni Big Four) na osnovu svoje konstantnosti u vrhu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Očekujem tjesnije finale nego u Madridu.
Nole mi izgleda za nijansu lošije od tada plus mnogo je umorniji nego protivnik.
Dok s druge strane Britanac igra sve bolje i ove mu sporije podloge sve više odgovaraju u zadnje vrijeme.
Sve u svemu čeka nas jako uzbudljivo finale
Nole mi izgleda za nijansu lošije od tada plus mnogo je umorniji nego protivnik.
Dok s druge strane Britanac igra sve bolje i ove mu sporije podloge sve više odgovaraju u zadnje vrijeme.
Sve u svemu čeka nas jako uzbudljivo finale
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Očekujem da Murray uzme prvi set , drugi da popuši u TB i treći da Nole rutinski uzme sa 6-3 
#idemonole
#idemonole
"We need to suffer. And we need to fight."
Moguce da Murray uzme.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Raspucao se Andy. Novak vrlo lose stoji, puno gresaka. Ali opet ocekujem mentalnu blokadu Murraya i 2:1 u setovima za Noleta.
27.10.2020
Dobar Andy , ali pada on mentalno u 2. i 3. setu 
"We need to suffer. And we need to fight."
Nekako je bilo očekivano, sve duele je započeo loše u Rimu. Sad će da se probudi kao i uvek. 
Sramota, sad se Nole naguzio i poklanja kako bi rekli kolege objektivci 
Andy igra koliko mu Nole dopusti, rekli bi forumasiLeSa je napisao/la:Sramota, sad se Nole naguzio i poklanja kako bi rekli kolege objektivci
27.10.2020
Andy je prvi na svijetu, njega se sve pita i dobio je Noleta 12 od zadnjih 13, rekla bi objektivnost 
Kakvi udarci Murraya. Nole ako se ne trzne , bit ce ovo gotovo za 20tak minuta.
27.10.2020
Bravo Andy. Fenomenalan završetak zadnji poen.
Pomete ga sa terena Andy. Djokovic sa ovom igrom nece opet uzeti RG.
Pozdrav za onog @LeSu burazera, danas je Djokovic imao problema sa zuljevima i ipak je dopustio Andyu da se malo razigra, inace se Andy nista nije pitao.

Pozdrav za onog @LeSu burazera, danas je Djokovic imao problema sa zuljevima i ipak je dopustio Andyu da se malo razigra, inace se Andy nista nije pitao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav zadnji poen, bravo Andy!
Nek i ovaj nekad izgubi, postalo dosadno pratiti velike turnire.
bodi123 je napisao/la:Pomete ga sa terena Andy. Djokovic sa ovom igrom nece opet uzeti RG.
Pozdrav za onog @LeSu burazera, danas je Djokovic imao problema sa zuljevima i ipak je dopustio Andyu da se malo razigra, inace se Andy nista nije pitao.![]()
Toliko o tome koliko ti je drag jedan a mrzak drugi igrač.
Samo potvrđuješ svoje (ne)teniske već hejterske komentare.
Murray bio bolji protivnik i tu sva priča završava.
Priče o poklonima su ipak tvoja specijalnost kada su Noletovi protivnici u pitanju a koje pobjeđuje što danas nije bio slučaj.
Eto, proslavi danas pobjedu Rafe Murraya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.