FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Moguc povrataka Almira Bekica u Slobodu,ali opet na posudbu od 6 mjeseci,Mamic nece imati nista protiv.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mujic se nece pojavit dok mu se ne isplate dugovanja,Cehajic bi karijeru mogao nastavit u bukinjskom Rudaru,gdje su mu obecali stalno zaposlenje
,dok bi se Mujkic trebao pojavit u narednim danima.
Davud Zahirovic obecao da ce biti isplacena dio dugovanja prije puta na Kupres.

Davud Zahirovic obecao da ce biti isplacena dio dugovanja prije puta na Kupres.
Sretno momci .Drago mi je što vidim Salamavića,a ovo na slici jest Zoletić.
Kolika je istina da Bekić ide u Želju?mialim da će ako ode napraviti životnu grešku ako ode.
Ko ti je to rekao ?deset je napisao/la:Kolika je istina da Bekić ide u Želju?mialim da će ako ode napraviti životnu grešku ako ode.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ti si to već pročitao ja mislim na vašem forumu.
Ma njidje veze to, kako sam cuo mamak ce u lokomotivu iz zagreba.deset je napisao/la:Ti si to već pročitao ja mislim na vašem forumu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nema sanse da ode u Zeljeznicar.deset je napisao/la:Kolika je istina da Bekić ide u Želju?mialim da će ako ode napraviti životnu grešku ako ode.
Izgleda da je raskinuo ugovor sa Lokomotiv,sad je igrac Dinama,ali opet ce negdje na posudbu,i Bekic je izrazio zelju da ponovo dodje u Slobodu na posudbu,a Mamic je rekao da nema problema.
Znaci mozemo ga ocekivat u crveno crnom dresu ove sezone.
Na zadnjoj sjednici opcinskog vijeca Tuzla razmatralo se i usvajali izvjestaj o radu na stadionu Tusanj,te usvojili sljedece zakljucke :
Preporucuju Vladi TK da izdvaja visa sredstva oko izgradnje stadiona.
Sugerira se resornoj opcinskoj sluzbi i menadzmentu stadiona da se obrate visim nivoima vlasti ( FBIH i TK) za dobivanje sredstava za rekonstrukciju stadiona Tusanj.
Da se obrate BH Telekomu sa zahtjevom da dio dobiti ovog javnog preduzeca usmjeri na rekonstrukciju stadiona i da zajedno menadzment i opcinsko vijece Tuzle upute NS BIH,FIFI i UEFI zahtjev za pomoc u izgradnji stadiona.
Napomene radi,rijec je o sportskom objektu drzavnog znacaja,a do sada federalni i kantonalni nisu izdvojili ni marke.Apsurdno je ocekivat da opcina sama daje 22 miliona km,a budzet opcine iznosi 42 miliona maraka.Tada bi gradnja stadiona trajala godinama.
Takodje na sastanku opcinskih vijecnika bilo je pitanje sta sa barakama koje se nalaze kod stadiona ? Data je saglasnost o zamjeni prava vlasnistva na stanovima kojim ce se izvrsit zamjena stanova u privatnoj svojini fizickih lica za stanove u drzavnom vlasnistvu sa pravom raspolaganja Opcine Tuzla.Usvajanjem ove odluke pristupilo se zbog nemogucnosti zavrsetka radova na rekonstrukciji i izgradnji stadiona Tusanj jer na zemljistu na kojem trebaju biti izvrseni radovi postoje izgradjene barake.
Sugerira se resornoj opcinskoj sluzbi i menadzmentu stadiona da se obrate visim nivoima vlasti ( FBIH i TK) za dobivanje sredstava za rekonstrukciju stadiona Tusanj.
Da se obrate BH Telekomu sa zahtjevom da dio dobiti ovog javnog preduzeca usmjeri na rekonstrukciju stadiona i da zajedno menadzment i opcinsko vijece Tuzle upute NS BIH,FIFI i UEFI zahtjev za pomoc u izgradnji stadiona.
Napomene radi,rijec je o sportskom objektu drzavnog znacaja,a do sada federalni i kantonalni nisu izdvojili ni marke.Apsurdno je ocekivat da opcina sama daje 22 miliona km,a budzet opcine iznosi 42 miliona maraka.Tada bi gradnja stadiona trajala godinama.
Takodje na sastanku opcinskih vijecnika bilo je pitanje sta sa barakama koje se nalaze kod stadiona ? Data je saglasnost o zamjeni prava vlasnistva na stanovima kojim ce se izvrsit zamjena stanova u privatnoj svojini fizickih lica za stanove u drzavnom vlasnistvu sa pravom raspolaganja Opcine Tuzla.Usvajanjem ove odluke pristupilo se zbog nemogucnosti zavrsetka radova na rekonstrukciji i izgradnji stadiona Tusanj jer na zemljistu na kojem trebaju biti izvrseni radovi postoje izgradjene barake.
harry_90 je napisao/la:Na zadnjoj sjednici opcinskog vijeca Tuzla razmatralo se i usvajali izvjestaj o radu na stadionu Tusanj,te usvojili sljedece zakljucke :
Kad bi kanton dao koji milion makar da se zavrsi onaj sjever do pocetka sezone bilo bi dobro .... Danas sam prolazio pored stadiona i jos samo jedan strub treba da se napravi a one tribine se lagano namontiraju na stubove tako da bi za jedno 15-nestak dana mogli da vidimo zavrsen onaj dio oko tribina , naravno ima jos dosta posla oko prilaza, krov, stolice .... ako kanton da koji milion moglo bi se to izvesti do pocetka sezone

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Uprava kluba u stalnim pregovorima sa Mujkicem i Mujicem.
Nakon dvije odigrane utakmice,paznju na sebe skrenuli su :
Zivan Markovic (Rudar Ugljevik) - stoper
Aleksandar Glisic (Sloga Srbac) - napadac
Almir Cukle ( Igman Konjic) - vezni
Almir Umihanic ( Rudar Velenje ) vezni
Evo konacno sam doceko da proradi reg. na forum.harry_90 je napisao/la:Uprava kluba u stalnim pregovorima sa Mujkicem i Mujicem.
Pa evo da kazem nesto za Almira Umihanica, to je momak iz nase skole 1991 godiste al je ko stariji junior otiso u Sloveniju i tamo potpiso profesionalni ugovor. Iskreno mislim da ga ne mozemo bas smatrat pojacanjem jer je to prilicno spor igrac nema neku gradju da moze dominirat u duelima, jedino sto mogu izdvojit za njega da vrlo vrlo daleko baca aut

Ovo sve sto sam napiso jest iz ranijeg iskustva moguce je da je napredovo u zadnje dvije godine.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Pored svih problema,sad i ovaj Glavas se pojavi
Hoce covjek svojih 100 hiljada KM
Imao je platu 5.000km,placen smjestaj i ishranu u hotelu Tuzla,troskove mobitela,putne naknade,a imao je premije od 1.200 eura za svaku pobjedu,te 600 eura za osvojen bod,kao i posebnu nagradu za ostanak u ligi.
Za samo 6 mjeseci rada toliko zaradit,kao da je mega strucnjak.
Novi ugovor je potpisao,ali platu manju tj. 4.000 km ,te ostale troskove,kao i premije za bodove.
Sloboda se nada da ce Glavas trazit isplatu duga preko NS BIH,ali se isto tako nadaju da ce NSBIH izmirit svoje obaveze po tuzbi Slobode za ne izlazak u Europu (209.000 km),koje savez nije izmirio,nego kvita preko kotizacije,kartona i slabu organizaciju meceva.
Cestitke Glavasu za onu polusezona,u drugoj nije nista pokazao ..
Tugo moja koja dugovanja.

Hoce covjek svojih 100 hiljada KM

Imao je platu 5.000km,placen smjestaj i ishranu u hotelu Tuzla,troskove mobitela,putne naknade,a imao je premije od 1.200 eura za svaku pobjedu,te 600 eura za osvojen bod,kao i posebnu nagradu za ostanak u ligi.
Za samo 6 mjeseci rada toliko zaradit,kao da je mega strucnjak.
Novi ugovor je potpisao,ali platu manju tj. 4.000 km ,te ostale troskove,kao i premije za bodove.
Sloboda se nada da ce Glavas trazit isplatu duga preko NS BIH,ali se isto tako nadaju da ce NSBIH izmirit svoje obaveze po tuzbi Slobode za ne izlazak u Europu (209.000 km),koje savez nije izmirio,nego kvita preko kotizacije,kartona i slabu organizaciju meceva.
Cestitke Glavasu za onu polusezona,u drugoj nije nista pokazao ..
Tugo moja koja dugovanja.
A šta mi čekamo.Hajmo pokrenuti akciju "kako pomoći svom voljenom klubu"?Na taj način bi možda pokrenuli i druge institucije, jer sport ljudi moramo dići na mjesto gdje treba da stoji.duša me moja boli kad ovako nešto čitam.Oj božeeee dragiiii kad se samo sjetim kako sam volio otić i gledati utakmicu.Ma ljudi živio sam za taj dan.Stolove na cestu bogami nebi me bilo sramota i skupljati novac jer ode nam klub u ponor.
deset je napisao/la:A šta mi čekamo.Hajmo pokrenuti akciju "kako pomoći svom voljenom klubu"?Na taj način bi možda pokrenuli i druge institucije, jer sport ljudi moramo dići na mjesto gdje treba da stoji.duša me moja boli kad ovako nešto čitam.Oj božeeee dragiiii kad se samo sjetim kako sam volio otić i gledati utakmicu.Ma ljudi živio sam za taj dan.Stolove na cestu bogami nebi me bilo sramota i skupljati novac jer ode nam klub u ponor.
Druze deset ja sam ozbiljno s tobom nije problem nikakav , ako treba takvu akciju da se organizuje . Svi simpatizeri i navijaci neka doniraju koliko mogu opet bi bilo fino , a Sloboda ima simpatizera i navijaca sirom svijeta .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prvo sto ne postoje sposobni ljudi nazalost oko Fukara da organizuju neki protest ili skup koji bi cisto imao kao cilj da ukaze na stanje u Slobodi i da se nesto mora poduzeti, protest pred opstinom , sloziti lijepo pismo za medije, ali nazalost mislim da je grupu napustilo 90% ljudi koji to znaju organizovati ili uopste i napisati.
a eto i nek neko pokusa sumnjam da bi se skupilo i 100 ljudi na tome, jednostavno postigli su i u FK i u KK ono najgore, ljude "boli qrac" za Slobodom i sta se desava oko nje.
a eto i nek neko pokusa sumnjam da bi se skupilo i 100 ljudi na tome, jednostavno postigli su i u FK i u KK ono najgore, ljude "boli qrac" za Slobodom i sta se desava oko nje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Odgodjen put za Kupres,u Kupres ce tek otici u petak 1 jula.
Razlog odgadjanja je taj sto su Kupresani zamolili predstavnike Slobode da dodju dan kasnije je sto su neke folklorne ekipe neplanski duze ostali.
Potvrdjeno je jos da je blizu kraj pregovora sa Mujkicem,ne znaju gdje je Mujic,dok bi se situacija oko Cehaje trebala znati do kraja dana.
Razlog odgadjanja je taj sto su Kupresani zamolili predstavnike Slobode da dodju dan kasnije je sto su neke folklorne ekipe neplanski duze ostali.
Potvrdjeno je jos da je blizu kraj pregovora sa Mujkicem,ne znaju gdje je Mujic,dok bi se situacija oko Cehaje trebala znati do kraja dana.
Sto se Cehajica tice mislim da bi bilo puno bolje za nas da se umjesto snjim pregovori vode sa juniorem Jaganjcem jer ionako mislim da ce Cehajic u Bukinje jer su mu obecali posoharry_90 je napisao/la:Odgodjen put za Kupres,u Kupres ce tek otici u petak 1 jula.

E sad ima i tu problema jer kako sam cuo po gradu govore da mu je otac sredio negdje vani da ide, da ce dobit ugovor, al sve u svemu misim da je zalosno sto ce iz ove sampionske generaci juniora sa prvim timom ostat Bekic i Mesanovic.
Uz njih dvojicu misim da ugovore su zasluzili jos i Suceska, Aljukic , Salihovic i Jaganjac.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Ja mislim da bi Cehajic trebao ostati sa Slobodom,a ne otici u Rudar iz bukinja.
Iz Slobode moze otici u neki jaci klub ako se dokaze,i vise zaradit nego ovdje,dok bi u Bukinju radio za osrednju platu .
Vidjecemo sta ce biti do kraja,iskreno treba timu prikljucit nekoliko juniora,produzit ugovore sa Mujkicem,Mujicem,Cehajicem i dovesti Zrnanovica da zajedno sa Jogetom cine stoperski par i to je to,barem po meni.
Klub i nema para tako da ni ovo nece izgledat lose.
Iz Slobode moze otici u neki jaci klub ako se dokaze,i vise zaradit nego ovdje,dok bi u Bukinju radio za osrednju platu .
Vidjecemo sta ce biti do kraja,iskreno treba timu prikljucit nekoliko juniora,produzit ugovore sa Mujkicem,Mujicem,Cehajicem i dovesti Zrnanovica da zajedno sa Jogetom cine stoperski par i to je to,barem po meni.
Klub i nema para tako da ni ovo nece izgledat lose.
Sakib Malkocevic novi selektor kadetske reprezentacije BiH !!
Pomocnici su mu : Admir Adzem,Dusko Petrovic i Goran Brasnic.
Pomocnici su mu : Admir Adzem,Dusko Petrovic i Goran Brasnic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.