GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la UltrasNotRed » 26 jul 2016, 14:29

bazero je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Jel ovo neka vrsta zgoditka za BBB? Šta ovo može značiti u borbi? Jel ovo novi početak? Može odgovor i na pp. :D
Ništa. Predstava za naivne.

Borba se i vodila pod motom "hoćemo izbore", što znači da ljudi žele birati predsjednika i članove uprave, samo što se vremenom ta borba u javnosti predstavljala kao "borba protiv Mamića" jer se Glavonja isturio kao glavni protivnik ideje provođenja zakonitosti u klubu.

I dalje Debil vuče sve konce, samo što nije potpisnik on, nego u GNK-u Svetina i Vrbanović, a u HNS-u Šuker. Sve trojica njegovi "ljudi".
Zamisli koliko je brand glup covjek, ako je njegov covjek? Kopacku ti zlatnu hebem!
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jul 2016, 14:44

KingJamesMVP je napisao/la:Treba večeras dobiti imenjaka iz Tbilisija za mirniji uzvrat, po mogućnosti da se ne primi gol. Tbilisi nije nimalo bezazlena ekipa i treba se ozbiljno shvatiti
Ja mislim da je Vardar jaci od njih i da bi se ovo moralo proci uz dvije pobjede. Prosli su prvaka Armenije, ali ih nisu uspjeli dobiti u gostima, bilo je 1-1 i bit ce sramota ako Dinamo odigra jednakim rezultatom kao prvak 45. lige u Europi.

Pobjeda je veceras imperativ pa makar 1-0 bilo. Nakon pobjede kuci vani ce sve biti puno lakse, pogotovo kad se vani zabije gol, ali mislim da Dinamo veceras mora dobiti uz dva gola razlike pa bilo to 2-0 ili 5-3.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 26 jul 2016, 16:23

Slažem se da se gol ne bi smio primiti, neka bude pobjeda pa i 1-0, samo da je pobjeda.

Lani je u ovoj fazi bilo muke s Moldeom, sada treba izbjeći živciranje i nervozu.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 26 jul 2016, 16:27

samocelik je napisao/la:Jel ovo neka vrsta zgoditka za BBB? Šta ovo može značiti u borbi? Jel ovo novi početak? Može odgovor i na pp. :D
Nisu to BBBi, to su politicki placenici. Takve ne zanima nogomet i uvijek ce naci neki izgovor da naprave sranje.
-
-
-
OČEKIVANI SASTAVI:

Dinamo Zagreb: Eduardo; Pivarić, Schildenfeld, Sigali, Stojanović; Machado, Antolić, Rog, Ćorić, Soudani; Hodžić

Dynamo Tbilisi: Scribe; Špičić, Amisulašvili, Rene Santos, Lobžanidze; Parunašvili, Kiteišvili, Čanturišvili, Dvališvili, Jiguairi; Kvilitaia

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jul 2016, 22:49

Kakva patnja jbt :? Nekad sam se cudio kad Dinamo odigra fenomenalno i onda izgubi, a sad se jos vise cudim kako uspjeva ovako dobiti, a odigraju za goli ku*ac. Nadam se da ce u uzvratu dobiti nekako i da ce do play offa proigrat, jer s ovom igrom mogu dobiti samo ove ekipe s europskog dna. Mada, tjesi me cinjenica da je prosle sezone bilo isto ovako, pa se kasnije igrao fin nogomet.

Zao mi Soudanija. Covjek je toliko puta otvorio i cekao loptu da se nadje u izglednoj situaciji, ali nitko ne je*e ni 1%

Benkovic :clap:
Coric, balavac sebicni slika

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 26 jul 2016, 23:23

Stojanović i Benković odlični. Rezultat bolji od igre, mislim da nece biti problema ni u uzvratu
audere est facere!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 jul 2016, 00:23

Odigralo se kao prava europska ekipa, onoliko koliko treba. Drugo poluvrijeme se procijenilo da je 2-0 dovoljno za uzvrat, svaka čast za igru i rezultat. Još jedna europska jesen osigurana
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 jul 2016, 00:46

Signore je napisao/la:Kakva patnja jbt :? Nekad sam se cudio kad Dinamo odigra fenomenalno i onda izgubi, a sad se jos vise cudim kako uspjeva ovako dobiti, a odigraju za goli ku*ac. Nadam se da ce u uzvratu dobiti nekako i da ce do play offa proigrat, jer s ovom igrom mogu dobiti samo ove ekipe s europskog dna. Mada, tjesi me cinjenica da je prosle sezone bilo isto ovako, pa se kasnije igrao fin nogomet.

Zao mi Soudanija. Covjek je toliko puta otvorio i cekao loptu da se nadje u izglednoj situaciji, ali nitko ne je*e ni 1%

Benkovic :clap:
Coric, balavac sebicni slika
igralo se koliko treba, nema potrebe igrati punim u ovakvim utakmicama, bolji je Dinamo za klasu od imenjaka, u uzvratu ovo još odraditi i lagano dizati formu za 4.pretkolo
LeBron James

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 27 jul 2016, 09:14

Lex je napisao/la:
Nisu to BBBi, to su politicki placenici. Takve ne zanima nogomet i uvijek ce naci neki izgovor da naprave sranje.
BBB-i:
slika
Politički plaćenici:
slika
:rol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 jul 2016, 09:43

KingJamesMVP je napisao/la: igralo se koliko treba, nema potrebe igrati punim u ovakvim utakmicama, bolji je Dinamo za klasu od imenjaka, u uzvratu ovo još odraditi i lagano dizati formu za 4.pretkolo
Ne bih bas rekao. Ovako je bilo i s Vardarom pa su ovi na trenutak imali produzetke. Dinamo je odigrao lose, bezvoljno, na igracima se vidjelo da nemaju ni trunke zelje, a i sam komentator je vise puta spomenuo da igraci Dinama izgledaju kao da nemaju energije.

Tbilisi je imao par dobrih prilika i ovo je moglo biti cak i 2-2, a nije im bilo najboljeg igraca. Brine me taj pristup, ta kur*obolja za utakmicom. Cico treba naci nacina da motivira ekipu i da se ovakve utakmice ne ponavljaju. Zoki mi je bio k* od trenera, ali je imao autoritet koji nije imao ni jedan trener i igraci nisu smjeli odigrati tri ovakve utakmice. Protiv Lokomotive je to licilo na nesto u napadu i u vezi, mada je obrana bila uzasna.

Jedina utjeha je to sto je pocetak sezone i mozemo se nadati da ce se uigrati, samo da ne bude kasno. Do play offa ima 20 dana i valjda ce biti dovoljno.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 27 jul 2016, 14:00

@signore Dinamo je mogu utrpati peticu do kraja ,ko sto kazes da nije bilo sebicnosti i da je bilo bolje relazacije Fernandeza koji me nevjerovatno iritira koliko je los u svim segmentima igre koji je u losoj formu do bola..moze mu se prikljucit i Sudani koji nije nesto bolji od njega ,ali se standarno iskupi golom ili asistencijom,Coric je Perfektan ,pravi AMF,odbrana briljatna posebno onaj bek slovanac,bori se ,moze trcati pet dana,pravo podsjeca na Pinta ,Hodzic je trebo bit malo konkretniji..neznam kakav je ovaj Jonas sto je doso,neznam za play off jos se mora nakrcati igraca posebno u sredini i napadu ,uzeti nesto od Pjacinog transfera

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 jul 2016, 15:54

Za Soudanija se ne bih slozio. On jeste u formi. Prvu protiv Vardara nisam gledao kao sto nitko nije, ali su svi jasno pisali da je Soudani bio najbolji igrac Dinama. Uzvrat nisam gledao jer nisam bio u mogucnosti. Gledao sam utakmicu protiv Lokomotive i Soudani je bio najbolji igrac. Sinoc opet gledam, Soudani je milijun puta napravio odlicno kretanje, covjek stane, rasiri ruke, ceka loptu, a suigraci mu izvode neki ku*ac, a on bi se nasao u izglednoj situaciji. Najvise je srljao Coric koji mu je ruku na srce ipak dodao jednu loptu, ali mogao je jos minimalno jednu i stvar bi vec sinoc bila rijesena. On igra odlicno, samo da ga ovi balavci ispostuju nekom loptom i zabio bi jos poneki gol. Nije mi neki drag igrac, ali ovo sto on igra je sasvim uredu.

Fernandes nije u formi, Antolic nije u formi, Sigali nije u formi, mada sinoc i nije imao posla, ali ono sto je obrana Dinama sinoc dozvolila je bruka. Mislim na izvodjenje faula nakon prekrsaja Stojanovica. Pa Zvezda je sinoc na taj nacin primila gol. Ne znam sta su oni izvodili, stali ko drvene Marije i molili suca da promjeni odluku. Stojanovic je bio odlican izuzev te galame kad je Dinamo zamalo primio gol.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 27 jul 2016, 16:13

Signore je napisao/la:Za Soudanija se ne bih slozio. On jeste u formi. Prvu protiv Vardara nisam gledao kao sto nitko nije, ali su svi jasno pisali da je Soudani bio najbolji igrac Dinama. Uzvrat nisam gledao jer nisam bio u mogucnosti. Gledao sam utakmicu protiv Lokomotive i Soudani je bio najbolji igrac. Sinoc opet gledam, Soudani je milijun puta napravio odlicno kretanje, covjek stane, rasiri ruke, ceka loptu, a suigraci mu izvode neki ku*ac, a on bi se nasao u izglednoj situaciji. Najvise je srljao Coric koji mu je ruku na srce ipak dodao jednu loptu, ali mogao je jos minimalno jednu i stvar bi vec sinoc bila rijesena. On igra odlicno, samo da ga ovi balavci ispostuju nekom loptom i zabio bi jos poneki gol. Nije mi neki drag igrac, ali ovo sto on igra je sasvim uredu.

Fernandes nije u formi, Antolic nije u formi, Sigali nije u formi, mada sinoc i nije imao posla, ali ono sto je obrana Dinama sinoc dozvolila je bruka. Mislim na izvodjenje faula nakon prekrsaja Stojanovica. Pa Zvezda je sinoc na taj nacin primila gol. Ne znam sta su oni izvodili, stali ko drvene Marije i molili suca da promjeni odluku. Stojanovic je bio odlican izuzev te galame kad je Dinamo zamalo primio gol.

Za odbranu ja msm da ce bit na svom mjestu ,jer eto imas benkovica, imas ovog iz Rijeke kao back up,za bekove se ne sekiram,odlicno stoje i msm da tu ne treba nista prodavati,pojacavati itd..Dinamu treba jedan pravi Dmf ,ko Ademi,razbijac mislio sam da ce to bit ovaj Andrijasevic sta li on vec igra,kad je vracen iz Lokomotive ali on ode u Rjeku,tu Dinamo treba uzeti igraca,da Rog i Coric mogu ici vise prema gore ,Antolic mi je nakakv potrosen,Rog nije dmf nego ofenzivan igrac ..Coric ja msm da zasluzuje poziciju playmakera ove sezone i da na njemu Dinamo treba gradit igru,jos da smanji tu sebicnost drama i volio bi kad bi doveli nekog pravog krilnog igraca da mjena ovog Fernandeza koji nastavi li ovako u formi Dinamo se nece vele usrecit ,Soudani sve si tocno napiso,samo da manje melja loptu da je ranije daje.kad ima mogucnost dodati asistirat

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 jul 2016, 19:49

Za obranu i ja najmanje brinem. Stojanovic je odlican, samo me eto nazivciralo to sto u toj jednoj situaciji nije odregovao kako treba. Pivaric se tek vratio i jos ce nadoci. Od stopera mali Benkovic je fantastican u odnosu na proslu sezonu kada je bio sav isprepadan. Leskovic bi morao biti odlican, a mislim da ce Schifo i Sigali svakako uhvatiti formu i u obrani ce biti velika konkurencija. Jos je tu i Taravel koji zna odigrati solidno. Na bekovima Musa i Matel zamjene. Djeluje mi kao da pojacanja ne trebaju.

Sto se tice veze, fali taj Ademi, fali nenormalno. Ali evo, doveden je taj Jonas, dozirat ce se minutaza, vidjet cemo na sta ce izaci. Jos ne zaboravi da je stigao i Ali Karimi koji bi prema svim pisanjima jednostavno morao biti pojacanje. Njega muci fizicka sprema, ali ako do devetog mjeseca ne bude spreman onda nece nikad.

Napad je dobar, Dinamo tesko i moze dovesti bolje igrace. Hodzic ce zabijati, ali ce imati i partija kao sinoc, jer ipak to nije igrac koji ce zabiti 50 golova. Da se posluzim Dzekinom izjavom, on da ce zabiti 50 golova kostao bi 80 milijuna i ne bi bio u Dinamu. Nadam se da ce i Henriquez proraditi. Tog mi je momka nenormalno zao i jedva cekam njegove golove. Sinoc je jednom ostao kratak, a jednom mu Benkovic (?) skide loptu s glave.

Da zakljucim. Mislim da Dinamo ne treba pojacanja, ali mora uigrati postojece igrace i u formu moraju uci igraci od kojih se najvise ocekuje. Moraju biti ekipa. Da, fali taj zadnji vezni, ali su dovedena vec dvojica i polako, jedan ce valjda nadoci, velike pare trebaju da bi se doveo igrac koji ce nakon potpisa uskociti u kopacke i odmah zaigrati kao veliko pojacanje. Rog je placen pet milijuna pa ga se moralo malo cekati.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 30 jul 2016, 03:53

Kiks protiv Beluoa na Maksimiru, čitam da je bila loša igra. E moj Dinamo
LeBron James

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 jul 2016, 09:55

Gledao sam utakmicu. Igra nije bila losa, igra je bila uzasna. Sinoc se potvrdilo da je ovo najgora ekipa Dinama u posljednjih deset godina. Dinamo je mozda jak pojedinacno, ali ekipa kao ekipa nema kvalitete. Nije bilo 5-6 standardnih igraca, ali kad vidis imena koja su igrala, Belupo se morao dobiti i ako se vec nije dobio morao se bar nadigrati, a ne da se Belupo nadigrava s tobom na tvom terenu. Cico pod hitno mora nesto poduzeti, mora napraviti nesto sto ce motivirati momcad, mora ih uigrati, jer s ovom igrom nas ceka grupna faza EL i nula bodova na kontu Dinama. I jos ne razumijem koji to trener kad napada kod 0-0 vadi spica i uvodi bocnog. Imao je Pavicica i Olma na klupi, njih dva je trebao gurnuti u vatru, zeljni su dokazivanja i mislim da bi Dinamo slavio.

Sto se Belupa tice, mislim da ce Koprivnica konacno opet gledati dobar nogomet, dobru ekipu koja ce se vrlo vjerojatno boriti za Europu. Kopic radi sjajan posao. Pokrivac se pokazao kao pun pogodak, mali Baric rastura, samo im je Ejupi iznenadjujuce danas zakazao. Imao je situaciju 1vs1 i Eduardo mu je obranio. Namucit ce oni mnoge i uzeti puno bodova protiv favorizirane trojke.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 avg 2016, 00:57

Dinamo zasluženo prošao imenjaka iz Tbilisija i sada mirno čeka petak i ždrijeb. Pokazalo se večeras kako se igra na rezultat i kako nema potrebe za bespotrebom jurnjavom
LeBron James

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 03 avg 2016, 01:47

Dajte APOEL da se igramo :salut:
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 avg 2016, 01:49

Strob1996 je napisao/la:Dajte APOEL da se igramo :salut:
Samo ne Olympiacos. Mada i oni još moraju osigurati prolazak
LeBron James

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 03 avg 2016, 02:02

@signore evo poslusali su te,nisu pokazali kurcobolju i pokazali su neku dozu agresivnosti.. ;)

Ovo je Dinamo koji igra na rezultat,nije to onaj Dinamo koji zadnjih 10 godina jurisa,jede protivnika stvori sto milijuna zicera,pa na kraju primi neki pacerski gol u vidu Eduarda,Jezine,Kelave itd..ono sto sam naglasavo dobilo se a to je bio ovaj Jones koji je odigro odlicno ,grizo po sredini ,puno trci..ono sto se bas trazilo da bude nalik Ademiju...nevjerovatna je kolicina trka i u Roga kojeg je bilo svugdje po terenu od lazne devetke,lijevog krila,ofezivnog veznog svega..spominje se odlazak Sife.ni pod kod cjenu nebi volio da se napravi taj transfer. sifo je zahvalan igrac,borben,voda u odbrani,iskusan , jest da ima tu jos stopera,ali ima dvi godine svaki Dinamovac ceka stoperski par Sigali -sifo da ga sad mjenja benkovic taravel ili netko drugi :nene:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.