Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ovaj ce se jos malo pa opasati trotilom ...
- NerminFatic
- Kontakt:
I fakat ce se svi negdje prodati a njemu jos jedna sezona odmora! 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ko ga yebe svakako je nebitan igrač skroz. Zadnju dobru utakmicu odigrao u Cardiffu 2014.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne bih se iznenadio da se oprosti od fudbala
Moze igrat nasu ligu.
Ne bih se zacudio da zavrsi u mađarskoj ligi.
Ne bih se zacudio da zavrsi u mađarskoj ligi.
Fali, brate...
Ja bih ga pozvao jer znam da ce igrati 100% srcem, taman godinu ne trenirao

Ja bih ga pozvao jer znam da ce igrati 100% srcem, taman godinu ne trenirao
-
- Kontakt:
Besic je uvijek bio tu, gdje su Pjanic i lopta. Zadnje vrijeme sam upratio, Pjanic dođe do lopte, nigdje nikog. Svi u napad ...
Vratio se "kuci"

Lijepa vijest.
Vidjet ćemo koliko brzo ce se nametnuti...odnosno u kakvom je stanju trenutno.
Vidjet ćemo koliko brzo ce se nametnuti...odnosno u kakvom je stanju trenutno.
Fino. Puno sreće, nadam se da će se vratiti bar na 50% onog starog nivoa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Neka odigra 45 min do iduceg okupljanja, odmah zvati. Ovi trenutni kopacke mu ne mogu cistiti ...
Ma nerealno je očekivati da bude pozvan za oktobarsko okupljanje, naročito jer mu klub igra samo 3 utakmice dotad. Ako bi ušao u kakvu-takvu formu do novembarskih utakmica, tad bi se već moglo diskutovati.Swanfilter je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:15Neka odigra 45 min do iduceg okupljanja, odmah zvati. Ovi trenutni kopacke mu ne mogu cistiti ...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Sretno, majstore! 
Sad je samo upitno u kakvoj je fizickoj spremi, ali ne bih se iznenadio da se ubrzo nametne i osigura vise minuta nego Loncar, a da ga svejedno izostave sa spiska (dok ce Stjepan, naravno, biti pozvan). Bas me zanima koliko je motivisan i koliko u njemu jos uvijek ima zelje da igra ozbiljan fudbal.

Sad je samo upitno u kakvoj je fizickoj spremi, ali ne bih se iznenadio da se ubrzo nametne i osigura vise minuta nego Loncar, a da ga svejedno izostave sa spiska (dok ce Stjepan, naravno, biti pozvan). Bas me zanima koliko je motivisan i koliko u njemu jos uvijek ima zelje da igra ozbiljan fudbal.
Moj omiljeni fudbaler. Spaha, Barba, General i on. Ako se bude vratio u repku mozda budem i pratio.Sretno
Vi izgleda svi zaboravili kako je lose igrao zadnje utakmice u kojima je bio pozvan 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako odigra barem jednu utakmicu od te tri, zvati ga pa makar na klupi sjedio ni minute odigrao u oktobru.MoodyHank je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:24Ma nerealno je očekivati da bude pozvan za oktobarsko okupljanje, naročito jer mu klub igra samo 3 utakmice dotad. Ako bi ušao u kakvu-takvu formu do novembarskih utakmica, tad bi se već moglo diskutovati.Swanfilter je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:15Neka odigra 45 min do iduceg okupljanja, odmah zvati. Ovi trenutni kopacke mu ne mogu cistiti ...
S obzirom ko mu je konkurencija u veznom redu, i kakvi smo tu (osim Pjanica),dobro dosao Besicu.
Ma nema šansi da će ga zvati jer nije igrao takmičarski fudbal preko godinu dana. Uostalom, bolje je da u klubu trenira i diže fizičku spremu, nego da sjedi na klupi reprezentacije.FKBilder je napisao/la: ↑17 sep 2021, 12:52Ako odigra barem jednu utakmicu od te tri, zvati ga pa makar na klupi sjedio ni minute odigrao u oktobru.MoodyHank je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:24Ma nerealno je očekivati da bude pozvan za oktobarsko okupljanje, naročito jer mu klub igra samo 3 utakmice dotad. Ako bi ušao u kakvu-takvu formu do novembarskih utakmica, tad bi se već moglo diskutovati.Swanfilter je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:15Neka odigra 45 min do iduceg okupljanja, odmah zvati. Ovi trenutni kopacke mu ne mogu cistiti ...
S obzirom ko mu je konkurencija u veznom redu, i kakvi smo tu (osim Pjanica),dobro dosao Besicu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Sve to stoji ali momak je sa jednom nogom bolji recimo od Loncara....
Vezni red Besic-Pjanic-Krunic....
Valjda se dozove u Madjarskoj pameti i iskoristi sledecih 5-6 godina svoje karijere
Vezni red Besic-Pjanic-Krunic....
Valjda se dozove u Madjarskoj pameti i iskoristi sledecih 5-6 godina svoje karijere
Konacno! Sretno, Mume 

Biće glavni igrač mađarske lige kako god. Očekujem povratak u formu, nek igra redovno, ništa drugo nije bitno. Naši su se igrači često znali precijeniti, pa otići u veće klubove u odnosu na kvalitetete istih. Više volim Pjanića vidjeti u Bešiktašu da igra redovno, kao i Bešića u Ferencvarošu, nego da ni ne sjede na klupi. Idemo jako Beša! 

bošnjanin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.