FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

deep in the night
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la deep in the night » 30 maj 2010, 19:36

EastStand je napisao/la:" европу, ?' у ". :oops:
$ " " " ај &,са " " $ - ".? & % овај % ? је ? " " " & $ ' не $.Ја - " не ? & $ "!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 maj 2010, 19:36

Šta ima u vas nova?Hoce li se igrati evropa na Gradskom stadionu?
Jos je samo 30 dana do pocetka,doduse vi imate dva tjedan fore vise,izgleda da ulazite totalno nespremni kao i mi,samo da nam se neodbije od glavu ovakav amaterizam!
HSK Zrinjski Mostar

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 30 maj 2010, 19:43

deep in the night je napisao/la:
EastStand je napisao/la:" европу, ?' у ". :oops:
$ " " " ај &,са " " $ - ".? & % овај % ? је ? " " " & $ ' не $.Ја - " не ? & $ "!
Па $ не ' " $ је ? ", $ ' управе су ' % ? " на & " ?, не $ ? % " овај пут ? $. % на " " су ? " о $, " све /, сјевер, југ,$ се ", ?... & $, успут % $ " $ ", него се & ???? " се " $, " $. $ $, " %. & $ прође $ $ за ?. $ ? ", & - $ сјевер " југ, јер су $ " $ " за европу. % & за ?, " се не /, ' све '. $, $ ? ? ? се " 15 ?, " % 45 $. " $ се $ ' " ' $ $ ", & не " ". ;)
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 maj 2010, 19:46

Šta ima u vas nova?Hoce li se igrati evropa na Gradskom stadionu?
Jos je samo 30 dana do pocetka,doduse vi imate dva tjedan fore vise,izgleda da ulazite totalno nespremni kao i mi,samo da nam se neodbije od glavu ovakav amaterizam!

Vi,tj Zrinjski,zatim Sarajevo,Siroki ste fasovali svoje sestice u Evropi,Zeljeznicar cak sedmicu i opekli se i naucili se pameti,tako da ce vam se tesko to ponoviti Mi tek treba da dobijemo po nosu pa da malo spremnije i profesionalnije shvatimo Evropu!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 maj 2010, 19:47

E pa dobro ti reče, jedna rečenica sa tvoje strane je odlična bila : "nemam pojma koliko će trajati, al daj bože da izdobri", pa sam ja iz ovog zaključio da se pored svega ovog što si ti napisao mi najvećim dijelom oslanjamo na sreću i na boga... Nisam baš pametan pa da prosuđujem koliko je to tačno ali nisam baš optimista...
Rekao sam da više neću da plaćam svoje ulaznice lopovima i malim sitnim mešetarima i pri tome ostajem, nisam rekao da neću ići gledati svoj klub, ali neću više plaćati ulaz nego ću se koristiti nekim privilegijama i besplatnim ulazom, aove godine sam namjerno kupio ulaznicu da bih pomogao klubu ali ovako lopovima nema šanse...
Eto sutra je novi radnio dan i šansa za početak rekonstrukcije, a evo samop da vam kažem da je rok za žalbe na izbor ponuđača 6 dana od dana odabira najpovoljnijeg... Razmislite koji je dan bio danas...
Zadnja izmjena: RBA 1987, dana/u 30 maj 2010, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 30 maj 2010, 19:49

RBA 1987 je napisao/la:Eto sutra je novi radnio dan i šansa za početak rekonstrukcije, a evo samop da vam kažem da je rok za žalbe na izbor ponuđača 6 dana od dana odabira najpovoljnijeg... Razmislite koji je dan bio danas...
18. & се не '. :?
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 maj 2010, 19:53

Ne znam koliko je to bitno za cijelu pricu oko izgradnje stadiona,ali pouzdano znam da u Ministarstvo Sporta jos uopste nije stigao zvanicni zahtjev od kluba za finansijsku pomoc u tom projektu.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 maj 2010, 19:54

EastStand je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Eto sutra je novi radnio dan i šansa za početak rekonstrukcije, a evo samop da vam kažem da je rok za žalbe na izbor ponuđača 6 dana od dana odabira najpovoljnijeg... Razmislite koji je dan bio danas...
18. & се не '. :?
Znači šest dana od dana odabira ponuđača se podnose žalbe, a onda ugovorni organ na njih daje svoje mišljenje i može da ih odbije ili prihvati, a sledeća instanca je komisija za javne nabavke u Sarajevu ali tu proces može da potraje jako dugo tako da...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

deep in the night
Kontakt:

Post Postao/la deep in the night » 30 maj 2010, 20:00

" на ".$ ' & " & - се " " % се ја " "!"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 maj 2010, 20:02

deep in the night je napisao/la:" на ".$ ' & " & - се " " % се ја " "!"
Šteta, a baš smo fino diskutovali, konačno smo mogli doći do tačnih saznanja za klub i diskutovati o tome, mene zanimaju neke stvari pa ako može javi mi se na PP...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 maj 2010, 20:05

I meni je zao ako se tih zbog nekoga ko ti je poslao pp prestanes javljati ovdje,pa meni su na pp prijetili krivicnim prijavama zbog namjestanja utakmica,a ja opet neumoran na forumu :D

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 30 maj 2010, 20:05

" & је, $ га ?. :D

' " на пп.
"" ПУТ ""

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 30 maj 2010, 21:22

dobijemo konacno clana sa kojim se moze normalno razgovarati i komunicirati i odma se nadju maloumnici koji vole da budu pametniji...

deep in the night ako je to tvoja odluka postovacu je, naravno, zao mi je sto je tvoja odluka takva iako se ja cesto i ne javljam na ovom forumu ali u svakom slucaju bilo mi je drago raspravljati s tobom.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 maj 2010, 22:21

Da,unio je nesto novo,mi stari smo vec postali malo predvidljivi,skoro pa da se zna ko ce od nas sta napisati i svi se slazemo,a njegovim odlaskom ponovo nestaje "visestranacje" na ovoj temi i ponovo zavladava jednoumlje :D

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 30 maj 2010, 22:36

Schlager je napisao/la:Da,unio je nesto novo,mi stari smo vec postali malo predvidljivi,skoro pa da se zna ko ce od nas sta napisati i svi se slazemo,a njegovim odlaskom ponovo nestaje "visestranacje" na ovoj temi i ponovo zavladava jednoumlje :D
xexe tako nam se izgleda gra' bacio ... nas mentalitet.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 maj 2010, 22:43

Pa dobro ako neće čovjek da piše, treba to poštovati i to je to... Sutra ponedeljak, idem večeras na spavanje, a zamisliću sutra radnike na Gradskom i početak rekonstrukcije, snove nam ne mogu oteti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 30 maj 2010, 22:47

RBA 1987 je napisao/la:Pa dobro ako neće čovjek da piše, treba to poštovati i to je to... Sutra ponedeljak, idem večeras na spavanje, a zamisliću sutra radnike na Gradskom i početak rekonstrukcije, snove nam ne mogu oteti...
bas tako..sanjali smo i evropu pa smo je hvala bogu dosanjali,valjda cemo i stadion :)
TREĆI PUT ČASTIMO

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 30 maj 2010, 23:06

jos bolji je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Da,unio je nesto novo,mi stari smo vec postali malo predvidljivi,skoro pa da se zna ko ce od nas sta napisati i svi se slazemo,a njegovim odlaskom ponovo nestaje "visestranacje" na ovoj temi i ponovo zavladava jednoumlje :D
xexe tako nam se izgleda gra' bacio ... nas mentalitet.
' ' % " & ", он & $ " " ? $ " у $ на нас "

' ' " " $ :evil: " " ову $ " све,? &. & ' " & $ ' &!

$ " $ са '. ХАУГ!

slika
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 30 maj 2010, 23:09

borac_sampion je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Pa dobro ako neće čovjek da piše, treba to poštovati i to je to... Sutra ponedeljak, idem večeras na spavanje, a zamisliću sutra radnike na Gradskom i početak rekonstrukcije, snove nam ne mogu oteti...
bas tako..sanjali smo i evropu pa smo je hvala bogu dosanjali,valjda cemo i stadion :)
Pa da onda uz prigodnu pjesmu utonemo u san:

[youtube][/youtube]
:mrgreen:

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 30 maj 2010, 23:12

Schlager:
odlican odabir :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.