FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pa iscrpili su se na svjetskom.
Hoće li ovo Sommer potpisati?
Po TMu i Malo Gusto u ozbiljnim naumima iako na desnom beku kod nas puno gusto.

Po TMu i Malo Gusto u ozbiljnim naumima iako na desnom beku kod nas puno gusto.

Prica se da bi onaj gruzijac mogao put Minhena na ljeto
Sjeo bi Kvicha samo tako
Sjeo bi Kvicha samo tako
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Mogla se staviti nova anketa u vezi No 1.
Spominje se nekoliko imena, zadnji na popisu je Trapp dok su favoriti Nubel i Sommer. Po meni je Yann pristojna zamjena da ne kažem i najizglednija. Ali je nezahvalno tražiti golmana na pola sezone, zahebo ih je Manu pravo svojom gluposti.
Spominje se nekoliko imena, zadnji na popisu je Trapp dok su favoriti Nubel i Sommer. Po meni je Yann pristojna zamjena da ne kažem i najizglednija. Ali je nezahvalno tražiti golmana na pola sezone, zahebo ih je Manu pravo svojom gluposti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sommer je navodno predao zahtjev za transfer dok Gladbach trazi 5 miliona odstete.
Sta ce biti od svega znacemo za par dana, vjerujem da bi se mogli naci na neka 3 miliona sto bi u Bayernu sigurno odmah prihvatili.
Trapp je jos jedna od opcija ali mislim da je Sommer kvalitetniji golman.
Sta ce biti od svega znacemo za par dana, vjerujem da bi se mogli naci na neka 3 miliona sto bi u Bayernu sigurno odmah prihvatili.
Trapp je jos jedna od opcija ali mislim da je Sommer kvalitetniji golman.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sommer se mora preplatiti da bi dosao.
Gladbach mislim nece popustiti ni euro, jer znaju da Bayern mora dovesti golmana, a izbor je kriminalan.
Fino ih je Nubel odyebao, vidjecemo sta to znaci u buducnosti,vjerovatno je zavrsio sa Bayernom za sva vremena.
Gladbach mislim nece popustiti ni euro, jer znaju da Bayern mora dovesti golmana, a izbor je kriminalan.
Fino ih je Nubel odyebao, vidjecemo sta to znaci u buducnosti,vjerovatno je zavrsio sa Bayernom za sva vremena.
Nije ni Gladbach u bajnoj poziciji, istice mu ugovor na ljeto, da je mislio dosad bi produzio ugovor, tako da im je ovo zadnja prilika za bilo kakvu zaradu.
Samo sto je Sommer predobar golman da bi grijao klupu kad se Manu vrati, s te strane ne znam koliko mu je pametno dolazit.
Samo sto je Sommer predobar golman da bi grijao klupu kad se Manu vrati, s te strane ne znam koliko mu je pametno dolazit.
-
- Kontakt:
Koliko god se ne slagao u mnogim situacijama sa Salihamidžićem ovdje je 100% u pravu što je ganjao Nubela. Uprava je zeznula stvar jer Nubelu nisu htjeli ponuditi nikakve garancije a sve samo da ne bi naljutili Neuera koji se ponaša kao razmaženo derište. Smiješno, ode razbije se na skijanju i ti njemu ideš niz dlaku
. Ovo je bilo idealno vrijeme za presjeći sa Neuerom ali propustila se prilika. Trebali su mu i najmanje pola plate uzeti zbog onog idiotluka kojeg je napravio.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma uvijek se Bayern tako ponasa prema igracima koji su ih "zaduzili", znaci tako ce biti i sa Neuerom.
Btw evo nam Sommera izgleda. Necemo se lagati, za Ulreicha je Buffon licno. Odlican posao Hasana.
Btw evo nam Sommera izgleda. Necemo se lagati, za Ulreicha je Buffon licno. Odlican posao Hasana.
Natežu se sa Monacom a nisu sigurni da Nubel želi natrag i tek će pričati ako se dogovore sa klubom 

-
- Kontakt:
A šta će im Sommer, on je samo prelazno riješenje i onda opet svakako moraš ganjati novog golmana. Glupost na kvadrat je sada ne probati Nubela pa ako ne valja prodaš ga i to je to. Ovako gubiš golmana a nisi ga ni isprobao.
I am not yet born; O hear me.
- Felixians4
- Kontakt:
2024. u ljeto će tražiti novog Kahna,Neuera.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Daj sad i Sommera.BREAKING! Konrad Laimer to Bayern is a done deal. The midfielder will join Bayern in the summer and the transfer will be official in January.
[Kicker]

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel moze biti gori od Sabitzera. 

Wow, zamjena za više pozicija.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Korak 1: Bayern kupi Sommera.
Korak 2: Sommer prolazi period adaptacije.
Korak 3: Par kikseva u igri nogom i ne pokazuje ni blizu partije iz BMG, jer Bayern igra drugačiji fudbal, napadački, a ne defanzivni.
Korak 4: Nagelsmann opet Ulreicha stavlja protiv PSG-a.
Korak 5: Ispali smo iz Lige prvaka.
Korak 2: Sommer prolazi period adaptacije.
Korak 3: Par kikseva u igri nogom i ne pokazuje ni blizu partije iz BMG, jer Bayern igra drugačiji fudbal, napadački, a ne defanzivni.
Korak 4: Nagelsmann opet Ulreicha stavlja protiv PSG-a.
Korak 5: Ispali smo iz Lige prvaka.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Blind dobija ugovor na 6 mjeseci bez opcije produžavanja na bilo koji period a isti je zasnovan na veoma niskoj plati sa visokim bonusima.
Dobra stvar je sto je polivalentan i direktna je zamjena za povrijedjenog Hernandeza.
Dobra stvar je sto je polivalentan i direktna je zamjena za povrijedjenog Hernandeza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cuj Blind
Hajd nek je dzaba.

Hajd nek je dzaba.
Može Blind da popuni kadar do ljeta svakako je džaba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 3 gosta.