Torres_9 je napisao/la:400 trica ,koliko ce godina proci da se jos jedan ovakav pojavi igrac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i to sa 45 % suta za trojku
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Torres_9 je napisao/la:400 trica ,koliko ce godina proci da se jos jedan ovakav pojavi igrac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tracy3McGrady je napisao/la:Više mi drago zbog filipa nego zbog ratnika![]()
Legenda ode, Legenda nova postala.
51pts.mambaaaaa
filip13 je napisao/la:Gefufna je napisao/la:Moze li anketa tipa sa kojim skorom se GS zavrsiti regularni dio sezone?
Sta predvidjate?
ja jedem laptop ako ne obore rekord bullsa
Bezobrazluku nema kraja.Belmin6 je napisao/la:dao frajer 60 poena iz 50 šuteva i sad kao neki![]()
smiješno
pa i gaynie bi zabio brat bratu 50
Evil Genius II je napisao/la:covjek je obiljezio kosarkasku eru koju je moja generacija gledala i uz jordana vjerovatno bio igrac (ne mogu da vjerujem da pisem 'bio') sa najjacim mentalnim sklopom i radnom etikom ikada sto ga je i cinilo tako posebnim i, na kraju krajeva, sto ga je i ucinilo pobjednikom. nisam fan lakersa, ali kao fan kosarke ne mogu a da ne budem tuzan i sa nekim teskim osjecajem u prsima gledam ovaj filmski zavrsetak.
hvala mu za sjecanja i za tu privilegiju da nakon hrpe godina mogu pricati kako sam gledao jednog od najboljih ikada
kao sto pau rece - pure greatness!
Iskreno svaka mu cast za sve sto je uradio ali ovo mu sinoc nije trebalo.Njegov ego je opet pobjedio pa vec ionako privatnu utakmicu s obzirom da mu je zadnja uspio je jos vise da privatizuje,cudi me samo sto nije uzeo 70 suteva pa da pokusa oboriti svoj rekordBelmin6 je napisao/la:dao frajer 60 poena iz 50 šuteva i sad kao neki![]()
smiješno
L-Train je napisao/la:Iskreno svaka mu cast za sve sto je uradio ali ovo mu sinoc nije trebalo.Njegov ego je opet pobjedio pa vec ionako privatnu utakmicu s obzirom da mu je zadnja uspio je jos vise da privatizuje,cudi me samo sto nije uzeo 70 suteva pa da pokusa oboriti svoj rekordBelmin6 je napisao/la:dao frajer 60 poena iz 50 šuteva i sad kao neki![]()
smiješno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.