FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sexmachineboy » 17 okt 2010, 22:18

Raul_64 je napisao/la:čekaj malo pa vi ozbiljni :oops:
Messi kome je Barcelona život dala....ali bukvalno život...neznam što komentrašim uopšte pa ovo Goal.com nebi napisao...
ma nek se provaljuju i dalje stipu ih...naravno messi's career=Barcelona..nema tu price...a interovci osvojili jednu titulu nakon toliko godina u ligi prvaka i sad im se neisplati cekati tolike godine da se to desi ponovo pa hoce messija....PUSTI SNOVI
:lol: :lol: :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 okt 2010, 22:19

robovi88 je napisao/la:Barcelona Announce €79 Million Losses For 2009-10 Season With Debt Of €430 Million
Barcelona have announced last season's losses and their debt now stands at €430 Million.

Inter President Massimo Moratti: I Am Serious About Signing Barcelona's Lionel Messi
Massimo Moratti's joke has turned into serious business as he plans to sign Barcelona's Lionel Messi for Inter.

uhu zakuhava se ... iskreno da vam kažem ... može se desiti svašta :) a volio bih Messija u Interu :D
Ma ti si lud, razmisli malo pa reci postoji li ikakva sansa da guster poput Morattija dovede igraca kome je Barca, kao sto rece Raul_64 ,zivot dala. Ja cu ti reci. Postoji ali u PES-u.
Sta je ovo ljudi veceras na svim temama se o PES-u rapsravlja, jesam li ja fulio forum mozda??
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 okt 2010, 00:15

Dominator Paja je u pravu :o :shock: , za divno cudo :lol:
Barca je otišla baš momacki u dugove i sad se Rosellu valja cupati...sav taj Hollywood ,titule, sjaj i glamur je preskupa igracka...sve to mnogo košta i sad je došao vakat za rezove...dovodilo se svega i svacega, a niko nije jeftino placen...trošilo se na sve strane, a niko polagao racune nije...pa ne može više, taman i da je Barca (iza koje stoji citav grad i Katalonija) u pitanju.
Ove godine se povukla rucna što se tice transfera, par igraca doveli, prije toga par prodali i otpustili ali nema više strašnih transfera od kojih se zavrti u glavi...valja vratiti tolike dugove.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 18 okt 2010, 13:01

Evo citam ovaj tekst na sportsport.ba za rooney-a .... sad koliko su to spekulacije koliko tu ima istine al ja mislim da bi se on savrseno sad uklopio u napad Barcelone i u vizije Guardiole .... jer je poznato da Guardiola voli igrace koji se trude i ginu na terenu a ja mislim da ne postoji vec od STAROG Rooneya ... ovi iz Manchestera nek ne pisu nikakve rasprave na moj ovaj post ... jer samo sam rekao da bi ga volio vidjeti u dresu barce ako su spekulacije istinite a vjerovatno da nisu ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 13:03

Rooney i Barcelona nebo i zemlja. On nece nigdje iz Manchestera, a i ako je Barcelona voljna platiti ponovo velike novce za jednog igraca i dati 60 miliona za Rooneya koji je daleko van forme, onda ce se posteno prevariti.

Takva se buka dignula i oko Ibrahimovica

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 okt 2010, 14:22

Daće Barcelona Keitu i 2 miliona Eura. :lol: Helem, ne bih se kladio da će Rooney doći u Barcelonu. Prvo, čisto sumnjam da je Barca u stanju 3 godine zaredom razbacivati se silnim milionima kada su napadači u pitanju(Ibra, Villa pa sad bi kao trebao biti Rooney). Drugo, moguće je da je ovo Wayneova taktika da bi dobio još bolji ugovor od onog koji mu nude, a treće, Real Madrid neće dopustiti da mu ovakav "kolač" bude ispred nosa i pobjegne(uostalom, Real se ima čine i cjenkati; tu su napadači koji bi mogli otići u suprotnom pravcu). No, po meni, Wayne-a ćemo gledati u Manchesteru još dugo, dugo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 19 okt 2010, 10:56

Utakmica Ceuta - Barca (Copa del Rey) je pomjerena za 26. oktobar! Trebala se igrati 27. oktobra, a pomjerena je jer je AD Ceuta prodao prava na televizijski prijenos utakmice za taj dan. RFEF je taj koji raspolaže tim pravima, a ne klubovi.
>Vamos Sevilla<

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 okt 2010, 20:01

Rooney simpatise Barcelonu, nekoliko puta je to spomenuo, pa i u tom smislu da na PS igra soccera s Barcelonom, isto tako poznato je koliko se on i Messi postoju. Ako bude odlazio iz Uniteda, sto ga ne bi mogla dovesti Barcelelona. Tesko je ocekivati da ce on uopste napustiti United, al ko ce ga znat, znamo kakav je Ferguson, ako ga je nanijetio nogirati, onda ce ga i nogirati. Njegova cijena bi bila sigurno negdje oko 60 miliona, sto Barca moze platiti bez problema, ako je potreban. Ali sve su to samo spekulacije, ne vjerujem da on ide bilo gdje, narocito ne ove zime.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 okt 2010, 22:45

[youtube][/youtube]

Evo da se prisjetimo jednog antologijskog gola. Radi se o mecu Barca - Getafe
Mes Que Un Club

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 okt 2010, 22:55

amertiger je napisao/la:[youtube][/youtube]

jbt dje je taj gol..daj da ga vidimo :? :lol: :?:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 19 okt 2010, 23:26

Romariooo je napisao/la:Rooney simpatise Barcelonu, nekoliko puta je to spomenuo, pa i u tom smislu da na PS igra soccera s Barcelonom, isto tako poznato je koliko se on i Messi postoju. Ako bude odlazio iz Uniteda, sto ga ne bi mogla dovesti Barcelelona. Tesko je ocekivati da ce on uopste napustiti United, al ko ce ga znat, znamo kakav je Ferguson, ako ga je nanijetio nogirati, onda ce ga i nogirati. Njegova cijena bi bila sigurno negdje oko 60 miliona, sto Barca moze platiti bez problema, ako je potreban. Ali sve su to samo spekulacije, ne vjerujem da on ide bilo gdje, narocito ne ove zime.
Ma kakav Roney...Da hoće onog Suareza ili Loretea dovesti...ono su napadači za nas...Solidna cijena a bili bi učinkoviti...;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 okt 2010, 23:27

Sexmachineboy je napisao/la:
amertiger je napisao/la:[youtube][/youtube]

jbt dje je taj gol..daj da ga vidimo :? :lol: :?:
Antologija nema sta... :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 okt 2010, 23:53

Romariooo je napisao/la:Rooney simpatise Barcelonu, nekoliko puta je to spomenuo, pa i u tom smislu da na PS igra soccera s Barcelonom, isto tako poznato je koliko se on i Messi postoju. Ako bude odlazio iz Uniteda, sto ga ne bi mogla dovesti Barcelelona. Tesko je ocekivati da ce on uopste napustiti United, al ko ce ga znat, znamo kakav je Ferguson, ako ga je nanijetio nogirati, onda ce ga i nogirati. Njegova cijena bi bila sigurno negdje oko 60 miliona, sto Barca moze platiti bez problema, ako je potreban. Ali sve su to samo spekulacije, ne vjerujem da on ide bilo gdje, narocito ne ove zime.
kako nije problem..ne vidim razlog bacati tolike pare...
a drugo...taj tip igraca nije potreban barceloni..takve barca vec ima...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 okt 2010, 23:57

T-MAC je napisao/la:
kako nije problem..ne vidim razlog bacati tolike pare...
a drugo...taj tip igraca nije potreban barceloni..takve barca vec ima...
ma imamo i bolje,pa pogledaj nam samo B-tim,mladi tim da i nespominjem..tamo nebi nasao mjesta,a kamoli u prvom timu pored onakvih zvijezda(pedro,krkic,sve legendarno nema sta)... :oops: :lol:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 okt 2010, 23:59

Ma nista od toga,ne vjerujem da ce on doci u Barcu.Ja bih volio,ako se bude kupovalo mozda vec u januaru,probati dovesti Suareza.Ne bi bio ni skup previse,taman,a strasan igrac.

Na price oko interesovanja Morattia za Messia,danas je Messi rekao da to ne shvata ozbiljno i da je Barcelona njegov dom :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 okt 2010, 00:00

ja sam ovo skuzio kao ironiju..jesam upravu...reci da jesam.. :mrgreen:
cjena rooneya je velika,pa u kakvoj god on formi bio,bice skup..znaci bice odrijesit kesu,a on ce sigurno i zahtjevati visoku platu...a ko garantuje da ce se on uklopiti u barcin stil..i gdje bi igrao..to bi znacilo pedro na klupu..
a sigurno je da na trzistu postoji i boljih i jeftinijih rjesenja od ovog... ;) ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 okt 2010, 00:03

Moze moze Suarez,nama dolaze u opticaj samo ti napadaci koji mogu igrati i lijevo i desno krilo i u sredini podjednako kvalitetno...oni sto su u jednom smjeru odma u startu otpadaju,to se gubi u ovoj igri i u ovom mjenjaju pozicija svaki drugi napad...

Suarez dobar pravo rijesenje,ovi iz Ajaxa kod nas dobro prolaze :P ,a i nece biti mega giga cifra :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 okt 2010, 00:05

T-MAC je napisao/la:ja sam ovo skuzio kao ironiju..jesam upravu...reci da jesam.. :mrgreen:
cjena rooneya je velika,pa u kakvoj god on formi bio,bice skup..znaci bice odrijesit kesu,a on ce sigurno i zahtjevati visoku platu...a ko garantuje da ce se on uklopiti u barcin stil..i gdje bi igrao..to bi znacilo pedro na klupu..
a sigurno je da na trzistu postoji i boljih i jeftinijih rjesenja od ovog... ;) ;)
hehehe ma naravno da se zezam..jbg runi bi nam dobro dosao sto je,jee..ali je pravo skup pa bih ja vise volio Dzeku :mrgreen:
al' nisu n ispanci glupi da stave pedra na klupu a da im igra tamo neki englez :roll:
mada mislim da djabe pricamo jer runi nece nigdje ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 okt 2010, 00:06

miky_hz je napisao/la:Moze moze Suarez,nama dolaze u opticaj samo ti napadaci koji mogu igrati i lijevo i desno krilo i u sredini podjednako kvalitetno...oni sto su u jednom smjeru odma u startu otpadaju,to se gubi u ovoj igri i u ovom mjenjaju pozicija svaki drugi napad...

Suarez dobar pravo rijesenje,ovi iz Ajaxa kod nas dobro prolaze :P ,a i nece biti mega giga cifra :)
Upravo to prvo sto si naveo je veoma bitno,a Suarez je bas takav igrac.Svejedno,desno,lijevo,centralno,moze igrati sve podjednako dobro.

A i mislim da ne bi bio problem njega dovesti,jer se covjek i sam prakticno nudi :)

EDIT : Sutra ne ocekujem Puyola i Xavia da zaigraju,mislim da bi trebali da odmore,nego da se forsiraju bezveze,pogotovo Xavia koji vec duze vrijeme ima problema s tetivom.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 okt 2010, 11:45

Valdés, baja contra el Copenhague

Vjerujem da ce zbog ovog Puyol igrati

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.