Jako bitna pobjeda danas, rekao bih i bitnija nego na derbiju. Kad se samo sjetim prethodnih sezona i koliko nam je ovaj završetak bio loš ove nam se poklopilo skoro sve. Mnogo puta smo kiksali na mjestima gdje nismo trebali a evo sad zaostajemo samo dva boda. Nisam ni očekivao da ćemo na polusezoni biti prvi, ali sam se potajno nadao, međutim nakon silnih remija i nadu sam počeo gubiti ali sad mogu reći da sam zadovoljan.
Ne bih se osvrtano na pojedince jer se njima danas najmanje igralo, 24 službene utakmice (sve u visokom ritmu) plus nekoliko pripremnih, i oni su jedva čekali da se završi ova polusezona.
Jednostavno se mora, ali mora Mehi čestitati, jer je ovo danas njegova pobjeda. Reaguje u najboljem trenutku, vrši izmjene koje niko ne može predvidjeti.
Što se tiče igre protivnika, nismo mogli bolje ni očekivati, nedostatak kvaliteta su pokušali nadomjestiti borbenošću i defanzivnom igrom. Moramo priznati da smo imali i sreće, ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da je ona njihova stativa ušla, a kasnije i taj penal koji je okrenuo vodu na naš mlin.
Benki čestitke zbog prinove, a mi se okrećemo mahalanju oko pojačanja.
@oerde
Navrati češće na temu.
A volio bih vidjeti analizu polusezone, @sabinho, @amypitar, @bordograd, @high, @ljiljan, @cobefks, @head, @miky_hz, @bordobijeli, @ajax a i ostali pišite, biće ovo duga pauza moramo nekako vrijeme "ubiti".
Probajte da pošutjete protivnika ma kako se on zvao, niko nikog ovdje ne voli, ali poštovati treba. Znam da sad ide priča "ni nas niko ne poštuje", MI SMO MI I NE TREBAMO DRUGE GLEDATI.
@sarajlija
Jel bilo kakvih problema?