Ma dobro ja znam da se vi volite ovako meziti kad god imate priliku ali ja to kao neutralan mogu bolje ocijeniti

Tu je to negdje svugdje, najviše publike je vezano za rezultate i to je tako, takav je mentalitet kod nas.
Ma dobro ja znam da se vi volite ovako meziti kad god imate priliku ali ja to kao neutralan mogu bolje ocijeniti
Ti znas da plate ne primaju, de se ti brini o sarajevu dobit ces secer od zelje koliko se brines o njemu
Boga mi sjever šupalj ko sir sad upalim..
Otprilike koliko sam i napisao.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 nov 2023, 16:00Daj procjenu, izgleda lose basKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 nov 2023, 10:10Pa nije bas da su ohladili brzo, vidjelo se to u prethodnim utakmicama. Po 6-7 hiljada na stadionu je gledalo kako nemamo jedne odradjene akcije.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 nov 2023, 10:03
Mislis? Moglo bi biti oko 5-6 s obzirom da je termin bas dobar i da vam treba vjetar u ledja za izlazak iz krize. Pobjedom ostajete u borbi za europu, kiksom ste blizi borbi za opstanak.
Ali mi je generalno jadno kako ljudi ohlade od utakmica nakon nekoliko losih utakmica, pun qurac derbi navijaca svugdje
Mislim da ce ovo biti prva utakmica koja ce pokazati taj pad posjete. Losa forma, toliki porazi i ono standardno dijeljenje na ove i one nakon odlaska trenera. Naravno da ce uticati i na posjetu, 3-4 moja neka procjena.
![]()
Nisi dobro vidio, oni su ti no1 u BiH. Pa deset mjesta prazno, pa mi ostali.Devedesetka je napisao/la: ↑04 nov 2023, 16:51Boga mi sjever šupalj ko sir sad upalim..
Na jugu cini mi se oko 400 u kopu ako sam dobro vidio..
Neki ostali vani zbog prevelike guzve. Evo @meraaku nisu dali da udje
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Fudo, riki46 i 16 gostiju.