FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko je ovaj "novinar" sto intervjuise Kodru? Meme mu se nayebem neprofesionalne, pristrasne, bezobrazne.
Cistu situaciju on naziva "vise nego diskutabilan penal je prelomio utakmicu", drugim rijecima sudija vam pomogao.
Pa sta bi tek bilo da nam fakat jesu poklonili penal, kad od jasne situacije prave frku.
Nadam se da ce onaj koji ga placa da radi posao kojim se bavi, nauciti kako se treba raditi taj posao.
Cistu situaciju on naziva "vise nego diskutabilan penal je prelomio utakmicu", drugim rijecima sudija vam pomogao.
Pa sta bi tek bilo da nam fakat jesu poklonili penal, kad od jasne situacije prave frku.
Nadam se da ce onaj koji ga placa da radi posao kojim se bavi, nauciti kako se treba raditi taj posao.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
ocekivano teska utakmica ,sloboda igrala kako je mogla odnosno branila se a ni mi nismo bili nesto pretjerano razigrani al i tesko je kad je bunker s 10 igraca i loš teren ono sto je najbitnije to su 3 bobe
ono sto me raduje da druge ekipe u startu odluce da ce se braniti protiv nas to je pokazatelj da Sarajevo ide prema naprijed krupnim koracima .sto se tice penala cist kao suza igrac slobode golmanski odbranio sut stojceva s dvije ruke izblokirao sut i bio je u kaznenom prostoru sto je klasicni jedanesterac . Mehaga je i danas pokazao da dobro cita igru i da zna svoj posao ima moju apsolutnu podrsku ide zlatno proljece .

-
- Kontakt:
Aragon je napisao/la:Ko je ovaj "novinar" sto intervjuise Kodru? Meme mu se nayebem neprofesionalne, pristrasne, bezobrazne.
to je lola iz kafane kojoj je nakav tajkun asmir ili aZmir dao cvaju da pise budalastine i lazi...inace doticni je azmir je isto na forbesovoj listi bogatih al u curku
Neznam kako neko moze reci da smo lose igrali ili tako nesto slicno. Pa cijelu utakmicu smo bili na njihovoj polovini. Ne moze se bunker probiti tek tako. Teren katastrofa, nije se moglo tri pasa uvezat koliko je odskakala lopta. Postali smo velika ekipa i kad nije neka ekstra igra opet dobijamo, u dobroj smo formi i ja sam prezadovoljan kako je zavrsila ova polusezona. Kodro me odusevljava iz utakmice u utakmicu. Na proljece aBd samo ofanzivno i nece faliti nista, a onda sa jakim pojacanjima na zimu u Evropi pokusat nesto napravit, neki iskorak. Sve u svemu volim te Sarajevo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Re: Odg: FK Sarajevo
Cinjenica koja raduje nakon ove polusezone. U 15 odigranih utakmica i ako nismo svaku pobijedili, u svakoj smo bili bolji od protivnika i svi su se branili protiv nas. Koliko je kikseva bilo, nevjerovatno da smo u ovako dobroj situaciji. Uz Benku, par pojacanja i realno dobar raspored, i pored dva boda zaostatka za Sirokim, mi smo realno prvi favorit za titulu. Da li ce ona napokon i doci, vidjet cemo, ali se imamo cemu nadati.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
Sada odmor (cini mi se od 1.12)...sloziti igracku krizaljku , pare imamo i to GOLEME PARE , obaviti dobre pripreme u suncanim Turskim krajevima na cistom zraku (jbg neko ce opet do Fojnice ali to je problem oca i sina )...imamo extra povoljan raspored na proljece...u kupu isto tako igramo (jbg neko je vec reko hebo kup , ko to jos igra
)....sa mehom na klupi ne sumnjam U NAS USPJEH
PS...Da ne zaboravim Hvala Dzeni za predivno ljeto i neka nesto nauci u Milanu gdje ostaju 15 dana

PS...Da ne zaboravim Hvala Dzeni za predivno ljeto i neka nesto nauci u Milanu gdje ostaju 15 dana

mislim da ove zime idemo u Španiju
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Amca007 je napisao/la:Neznam kako neko moze reci da smo lose igrali ili tako nesto slicno. Pa cijelu utakmicu smo bili na njihovoj polovini. Ne moze se bunker probiti tek tako. Teren katastrofa, nije se moglo tri pasa uvezat koliko je odskakala lopta. Postali smo velika ekipa i kad nije neka ekstra igra opet dobijamo, u dobroj smo formi i ja sam prezadovoljan kako je zavrsila ova polusezona. Kodro me odusevljava iz utakmice u utakmicu. Na proljece aBd samo ofanzivno i nece faliti nista, a onda sa jakim pojacanjima na zimu u Evropi pokusat nesto napravit, neki iskorak. Sve u svemu volim te Sarajevo..
Svaka cast majstore.

Pa sa onakvom igrom kao sto je igrala Sloboda,tesko bi i neka ekipa iz lige petica, im zabila vise od 2-3 komada.Samo treba pogledati statistiku.

Imamo trenera za

E cuj diskutabilan penal
Penal je cist kao suza, drugi gol takodje. Mozda smo osteceni za jos jedan penal/slobodnjak sa 16m desetak minuta prije dosudjenog penala, slicna situacija kod proigravanje Bilbije.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
JOS BOLJE I EXLUZIVNIJE...A I SKUPLJEVanBasten je napisao/la:mislim da ove zime idemo u Španiju
IMAMO ,MOZEMO....HOCEMO
ps....mozemo li tamo fatati lopte po potoku kao neki....

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Koji jado svega mifcsforever je napisao/la:JOS BOLJE I EXLUZIVNIJE...A I SKUPLJEVanBasten je napisao/la:mislim da ove zime idemo u Španiju
IMAMO ,MOZEMO....HOCEMO
ps....mozemo li tamo fatati lopte po potoku kao neki....![]()

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Je li istina da sudija nije svirao cist penal za Celik u 85. minuti?zeljeznicar1 je napisao/la:Koji jado svega mifcsforever je napisao/la:JOS BOLJE I EXLUZIVNIJE...A I SKUPLJEVanBasten je napisao/la:mislim da ove zime idemo u Španiju
IMAMO ,MOZEMO....HOCEMO
ps....mozemo li tamo fatati lopte po potoku kao neki....![]()
![]()
![]()

Nama ce na proljece, svi klubovi igrati bunker, kao danas Sloboda, i toga je svjestan Kodro.
Nadam se da cemo sa Benkom to uspjesno rijesiti,i da cemo sa njim lakse probijate bunkere.Koliko smo danas bili nadmocni najbolji je primjer danas(a moza nezabiljezeno u Premijer ligi),kad izlazi Dupovac a ulazi Bekic.Imao sam osjecaj,da nam stoperi danas nisu ni trebali.
Nadam se da cemo sa Benkom to uspjesno rijesiti,i da cemo sa njim lakse probijate bunkere.Koliko smo danas bili nadmocni najbolji je primjer danas(a moza nezabiljezeno u Premijer ligi),kad izlazi Dupovac a ulazi Bekic.Imao sam osjecaj,da nam stoperi danas nisu ni trebali.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zna li se vec sada odprilike kojeg datuma u Martu se nastavlja prvenstvo ?
3 mjeseca... mozda i 3 i po...

3 mjeseca... mozda i 3 i po...

1946
- franklampard8
- Kontakt:
@aragon
Otiđeš kod Zeničana na temu i pitaš ih sve će ti reći. Sakrit se ne može ništa.
Otiđeš kod Zeničana na temu i pitaš ih sve će ti reći. Sakrit se ne može ništa.
SRETAN BROJ - 1725
28.2./1.3. 2015.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li se vec sada odprilike kojeg datuma u Martu se nastavlja prvenstvo ?
3 mjeseca... mozda i 3 i po...![]()
Danas smo vidjeli da je Bekic i dalje "ziv" i da itekako nam moze biti od pomoci. Definitivno momak zna igrati "lopte". Ocekuje na proljece vecu njegovu ulogu u ekipi. Definitivno igrac koji bi imao mjesta u prvih 11 u svim ostalim ekipama u ligi. Nadam se da Meho ima neki plan za njega.
Pošteno govoreći ja sam nakon poraza od Lištice prežalio svetinju, ali eto izvukli smo se. Dobro je mir i merak u avliji naredna 3 mjeseca.
Sada da malo uživamo u pojačanjima koja će doći 

SRETAN BROJ - 1725
Hoce li gdje biti snimak iz Tuzle.