FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 16:56

Ko je ovaj "novinar" sto intervjuise Kodru? Meme mu se nayebem neprofesionalne, pristrasne, bezobrazne.
Cistu situaciju on naziva "vise nego diskutabilan penal je prelomio utakmicu", drugim rijecima sudija vam pomogao.
Pa sta bi tek bilo da nam fakat jesu poklonili penal, kad od jasne situacije prave frku.
Nadam se da ce onaj koji ga placa da radi posao kojim se bavi, nauciti kako se treba raditi taj posao.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 nov 2014, 16:57

ocekivano teska utakmica ,sloboda igrala kako je mogla odnosno branila se a ni mi nismo bili nesto pretjerano razigrani al i tesko je kad je bunker s 10 igraca i loš teren ono sto je najbitnije to su 3 bobe :D ono sto me raduje da druge ekipe u startu odluce da ce se braniti protiv nas to je pokazatelj da Sarajevo ide prema naprijed krupnim koracima .sto se tice penala cist kao suza igrac slobode golmanski odbranio sut stojceva s dvije ruke izblokirao sut i bio je u kaznenom prostoru sto je klasicni jedanesterac . Mehaga je i danas pokazao da dobro cita igru i da zna svoj posao ima moju apsolutnu podrsku ide zlatno proljece .

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 nov 2014, 17:00

Aragon je napisao/la:Ko je ovaj "novinar" sto intervjuise Kodru? Meme mu se nayebem neprofesionalne, pristrasne, bezobrazne.
Cistu situaciju on naziva "vise nego diskutabilan penal je prelomio utakmicu", drugim rijecima sudija vam pomogao.
Pa sta bi tek bilo da nam fakat jesu poklonili penal, kad od jasne situacije prave frku.
Nadam se da ce onaj koji ga placa da radi posao kojim se bavi, nauciti kako se treba raditi taj posao.

to je lola iz kafane kojoj je nakav tajkun asmir ili aZmir dao cvaju da pise budalastine i lazi...inace doticni je azmir je isto na forbesovoj listi bogatih al u curku

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 23 nov 2014, 17:10

Neznam kako neko moze reci da smo lose igrali ili tako nesto slicno. Pa cijelu utakmicu smo bili na njihovoj polovini. Ne moze se bunker probiti tek tako. Teren katastrofa, nije se moglo tri pasa uvezat koliko je odskakala lopta. Postali smo velika ekipa i kad nije neka ekstra igra opet dobijamo, u dobroj smo formi i ja sam prezadovoljan kako je zavrsila ova polusezona. Kodro me odusevljava iz utakmice u utakmicu. Na proljece aBd samo ofanzivno i nece faliti nista, a onda sa jakim pojacanjima na zimu u Evropi pokusat nesto napravit, neki iskorak. Sve u svemu volim te Sarajevo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 17:15

Cinjenica koja raduje nakon ove polusezone. U 15 odigranih utakmica i ako nismo svaku pobijedili, u svakoj smo bili bolji od protivnika i svi su se branili protiv nas. Koliko je kikseva bilo, nevjerovatno da smo u ovako dobroj situaciji. Uz Benku, par pojacanja i realno dobar raspored, i pored dva boda zaostatka za Sirokim, mi smo realno prvi favorit za titulu. Da li ce ona napokon i doci, vidjet cemo, ali se imamo cemu nadati.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 nov 2014, 17:18

Sada odmor (cini mi se od 1.12)...sloziti igracku krizaljku , pare imamo i to GOLEME PARE , obaviti dobre pripreme u suncanim Turskim krajevima na cistom zraku (jbg neko ce opet do Fojnice ali to je problem oca i sina )...imamo extra povoljan raspored na proljece...u kupu isto tako igramo (jbg neko je vec reko hebo kup , ko to jos igra :lol: :lol: )....sa mehom na klupi ne sumnjam U NAS USPJEH
PS...Da ne zaboravim Hvala Dzeni za predivno ljeto i neka nesto nauci u Milanu gdje ostaju 15 dana :njanjanja: :njanjanja:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 nov 2014, 17:19

mislim da ove zime idemo u Španiju
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 nov 2014, 17:20

Amca007 je napisao/la:Neznam kako neko moze reci da smo lose igrali ili tako nesto slicno. Pa cijelu utakmicu smo bili na njihovoj polovini. Ne moze se bunker probiti tek tako. Teren katastrofa, nije se moglo tri pasa uvezat koliko je odskakala lopta. Postali smo velika ekipa i kad nije neka ekstra igra opet dobijamo, u dobroj smo formi i ja sam prezadovoljan kako je zavrsila ova polusezona. Kodro me odusevljava iz utakmice u utakmicu. Na proljece aBd samo ofanzivno i nece faliti nista, a onda sa jakim pojacanjima na zimu u Evropi pokusat nesto napravit, neki iskorak. Sve u svemu volim te Sarajevo..

Svaka cast majstore. :clap: :thumbup:
Pa sa onakvom igrom kao sto je igrala Sloboda,tesko bi i neka ekipa iz lige petica, im zabila vise od 2-3 komada.Samo treba pogledati statistiku. :clap: Nije nasa igra bila bajna,ali po onakvim uslovima,onakvoj odbrani i postavci Slobode,odigrali smo upravo onoliko ,koliko nam je bilo potrebno za pobjedu.Jednom su igraci Slobode krenuli sa vise od par igraca prema golu Sarajeva,i odmah su iz kontre primili drugi gol.I na kraju sto neko rece,najbolje se vidi koliko smo jaki, kad se ekipe kod kuce brane svim mogucim sredstvima. :hmmmmm:
Imamo trenera za :tokralju:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 nov 2014, 17:21

E cuj diskutabilan penal :facepalm: :facepalm: Penal je cist kao suza, drugi gol takodje. Mozda smo osteceni za jos jedan penal/slobodnjak sa 16m desetak minuta prije dosudjenog penala, slicna situacija kod proigravanje Bilbije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 nov 2014, 17:22

VanBasten je napisao/la:mislim da ove zime idemo u Španiju
JOS BOLJE I EXLUZIVNIJE...A I SKUPLJE
IMAMO ,MOZEMO....HOCEMO
ps....mozemo li tamo fatati lopte po potoku kao neki.... :lolno: :lolno:

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 23 nov 2014, 17:23

fcsforever je napisao/la:
IMAMO ,MOZEMO....HOCEMO
Koji jado svega mi :oops: :cry: :damn:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 17:32

zeljeznicar1 je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:
IMAMO ,MOZEMO....HOCEMO
Koji jado svega mi :oops: :cry: :damn:
Je li istina da sudija nije svirao cist penal za Celik u 85. minuti? :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 nov 2014, 17:34

Nama ce na proljece, svi klubovi igrati bunker, kao danas Sloboda, i toga je svjestan Kodro.
Nadam se da cemo sa Benkom to uspjesno rijesiti,i da cemo sa njim lakse probijate bunkere.Koliko smo danas bili nadmocni najbolji je primjer danas(a moza nezabiljezeno u Premijer ligi),kad izlazi Dupovac a ulazi Bekic.Imao sam osjecaj,da nam stoperi danas nisu ni trebali. :urnebes:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 nov 2014, 17:35

Zna li se vec sada odprilike kojeg datuma u Martu se nastavlja prvenstvo ?

3 mjeseca... mozda i 3 i po... :( :puke:
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 23 nov 2014, 17:37

Zlatno proljece. ;)
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 nov 2014, 17:37

@aragon

Otiđeš kod Zeničana na temu i pitaš ih sve će ti reći. Sakrit se ne može ništa.
SRETAN BROJ - 1725

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 23 nov 2014, 17:40

BitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li se vec sada odprilike kojeg datuma u Martu se nastavlja prvenstvo ?

3 mjeseca... mozda i 3 i po... :( :puke:
28.2./1.3. 2015.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 17:40

Danas smo vidjeli da je Bekic i dalje "ziv" i da itekako nam moze biti od pomoci. Definitivno momak zna igrati "lopte". Ocekuje na proljece vecu njegovu ulogu u ekipi. Definitivno igrac koji bi imao mjesta u prvih 11 u svim ostalim ekipama u ligi. Nadam se da Meho ima neki plan za njega.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 nov 2014, 17:44

Pošteno govoreći ja sam nakon poraza od Lištice prežalio svetinju, ali eto izvukli smo se. Dobro je mir i merak u avliji naredna 3 mjeseca. :thumbup: Sada da malo uživamo u pojačanjima koja će doći :cool:
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 nov 2014, 17:56

Hoce li gdje biti snimak iz Tuzle. :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum i 31 gost.