FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 16:40

solinas je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ko je pisao šta u smislu da navija za Zrinjski danas? :? Nisam vidio nigdje.
Pusti ba lupaju bezveze.Ljudi kritikuju upravu ili one koji vode klub,niko igracima nije rijec rekao ili nedaj boze da zeli da klub izgubi...
To su gluposti ovog Slavinovici na koje se fataju degeni.
Bolju utakmicu Slobode nisam gledao dugo (ili poluvrijeme :mrgreen: )....Steta sto ne bi i cetvrti da zaokruzimo.....
Fina brojka na sjeveru,lijepo izgleda mada parola mi je malo..ono...wtf. ..Ali dobro,boze moj 10-tka za trud i broj (spram do sada)fina brojka na sjeveru.
Idemo dobiti Celik...moramo
Ne fata se niko na Slavinoviceve postove, pogotovo znate mene i moj stav, ali ljudi bukvalno svrsavaju na sudijske odluke i pravdaju bas sve, ismijavaju 0:3, a onda nakon preokreta boom, nista, nema ih... a nekad se i za vece gluposti psovalo sudijama i njihove odluke na noc docekivale, ali je tada Azmir bio na celu kluba... u ovom slucaju navijas za Zrinjski, nebitno iz kojeg motiva i da li je to indirektno...
Emir je objasnio maloprije, da ne ponavljam. Vrti se prica oko Azmira i odbora za hitnost i prepucavaju se, zato i dolazi do ovoga. U drugi plan se stavlja klub i igraci.

Ok je koreografija bila, pocetak navijanja takodjer dok I. nije preuzeo navijanje, onda je vecina nas stala, valjda na taj nacin skonta nekad da ga se ne zeli na tribini kao vodju. U 2. poluvremenu kad je ponovo T. poveo navijanje, onda smo i mi dali podrsku. Dakle, sve je jasno. Ali za godisnjicu bez bakljade i nekog natpisa, smijesno i zalosno. Barem za mene.

PS. Cini mi se da je odbrana danas bila uzasna. Koliko sam uspio pogledati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 16:42

xeksor je napisao/la:J..... Ti svi sećjaci sa cevljanovica mamu.
Pogledaj te moje postove nikad nisam ni jednom pozelio negativan rezultat,igraci nikad nisu bili krivi oko desavanha u klubu , ti smradicu SRS nisi ni bio u mudima kad sam gledo slobodu. Opet kazem da dođe gotovina i ulozi u klub hvala mu al ti bi prvi reko ustasa. Gdje ti je kurević kad će skupstina. Sad sam pregledo , odlucni golovi mehmedagića i krpe, subić fantastican, krpuću naklon do poda.
Sa tobom sam zavrsio. Molim te, a i ostale, da me vise ne vrijedjate jer ni ja ne vrijedjam druge. Opustite se i naviknite na drugacija misljenja. Ipak je ovo forum :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 16:44

dobar je Komunista, nemojte ga dirat

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 nov 2016, 16:45

ne navijamo mi za Slobodu, nego samo za "imal mene tu"

ja kad nisam umro danas na stadionu, a oni pricaju o platama, kultovima, azmiru, upravama dok klub igra jednu od najcudnijih utakmica koje sam ikad gledao

kad nisam poceo plakat kad Subic promasi za 4-3, a ovdje raspravljaju ko je upravu.ne vjerujem majke mi, ne zasluzujemo mi nista. Ima 1000 budala koje vole Slobodu, a ostali idu na utakmice kad se je prava uprava, kad je lijepo vrijeme, nema oblaka, temperatura izmedju 22 i 25..trebaju ovi sto ne podrzavaju Azmira prestat ic ako se Azmir vrati i opet nismo nista napravili

ne vjerujem uopste o cemu pisem prvi post nakon OVAKVE utakmice, ovo ugasit treba ozbiljno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 nov 2016, 16:46

Beduin je napisao/la:
solinas je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ko je pisao šta u smislu da navija za Zrinjski danas? :? Nisam vidio nigdje.
Pusti ba lupaju bezveze.Ljudi kritikuju upravu ili one koji vode klub,niko igracima nije rijec rekao ili nedaj boze da zeli da klub izgubi...
To su gluposti ovog Slavinovici na koje se fataju degeni.
Bolju utakmicu Slobode nisam gledao dugo (ili poluvrijeme :mrgreen: )....Steta sto ne bi i cetvrti da zaokruzimo.....
Fina brojka na sjeveru,lijepo izgleda mada parola mi je malo..ono...wtf. ..Ali dobro,boze moj 10-tka za trud i broj (spram do sada)fina brojka na sjeveru.
Idemo dobiti Celik...moramo
Ne fata se niko na Slavinoviceve postove, pogotovo znate mene i moj stav, ali ljudi bukvalno svrsavaju na sudijske odluke i pravdaju bas sve, ismijavaju 0:3, a onda nakon preokreta boom, nista, nema ih... a nekad se i za vece gluposti psovalo sudijama i njihove odluke na noc docekivale, ali je tada Azmir bio na celu kluba... u ovom slucaju navijas za Zrinjski, nebitno iz kojeg motiva i da li je to indirektno...
Emir je objasnio maloprije, da ne ponavljam. Vrti se prica oko Azmira i odbora za hitnost i prepucavaju se, zato i dolazi do ovoga. U drugi plan se stavlja klub i igraci.

Ok je koreografija bila, pocetak navijanja takodjer dok I. nije preuzeo navijanje, onda je vecina nas stala, valjda na taj nacin skonta nekad da ga se ne zeli na tribini kao vodju. U 2. poluvremenu kad je ponovo T. poveo navijanje, onda smo i mi dali podrsku. Dakle, sve je jasno. Ali za godisnjicu bez bakljade i nekog natpisa, smijesno i zalosno. Barem za mene.

PS. Cini mi se da je odbrana danas bila uzasna. Koliko sam uspio pogledati.
Nisam na tebe ni mislio bem te luda. :urnebes:
Moj stav znas,vidimo sve akobogda ubrzo.
Ma boli I. Ku. sta raja misli,lud.
Pusti tribinu,idemo li u Nicaze. :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 nov 2016, 16:51

Nakon danasnje utakmice treba Vlado pocinjati sa Grahovcem tu u vezi. Treba Fatica poslati na klupu, nije to to jednostavno.
A i Kostic treba sjediti, za neprepoznat je.

Nasa odbrana je ovakva jednostavno bolja kada je Mehmedagic na stoperu. Jer je Skahic igrac koji voli da ide naprijed, a Kostic igrac koji slabo pravi ofsajd zamke.
I to kada se poklopi sa onim da u vezi nemamo osim Stjepanovica agresivnog igraca koji moze da pokriva i trci iznad prosjeka primamo bezveze i naivne golove.
Nekada samo nedostaje jedan pas protivnika da nasa citava odbrana ispadne kada se previse otvorimo.

Uglavnom ovi igraci znaju igrati napadacki, treba ih samo naloziti. Mislim da ne bi trebali vise defanzivno igrati sa Faticem u vezi, a Harijem kao zadnjim veznim.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2016, 16:52

Nadam se da Subic dolazi na svoje...kako maherski dade prvi gol :njanjanja:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 nov 2016, 16:52

Poce se Mesanovic radovat ko dijete kad ga zabi. E tugo tugo. Svaka cast momcima, ostaje zal i za pobjedom!

A Fatic je mrtav igrac. Klupa majka! Igrao je radi centarsuteva samo, a vidimo da i Subic ih moze izvoditi.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 nov 2016, 16:54

Koliko god zamjerali Vladi neke stvari, izgleda da ih je dobro iskritikovao, a i nabrijao za drugo poluvrijeme. Dvije različite ekipe. I Zrinjski se opustio, mislili su da je sve već riješeno poslije 15 minuta (ko ne bi)...

Nemojte ba psovanja jedni drugima, ako se ne slažemo oko nekih stvari, barem smo se složili da nam je dobrobit Slobode na prvom mjestu. spustite malo loptu ba, ne slažem se ni ja s čovjekom u mnogim pogledima al ne treba mu psovati ni u kom slučaju. Na provokaciju uzvrati istom mjerom il nemoj nikako, ignoriši...

Svi smo tu za igrače uvijek, hvalili smo ih čak i kad ne treba, kritikovali kada treba...Ovo danas što su pokazali svaka im čast, protiv realno najbolje i najkompaktnije ekipe u ligi. Izgleda da su odličili do zimske pauze da daju sve od sebe, a poslije šta bude...Možda je najbolje i mi tako da uradimo. Ili barem do te skupštine. Biće puno vremena, 3 mjeseca pa i na dalje, da se priča o stvarima izvan zelenog terena...I meni je dotužilo jedno te isto pričati, i čitati, kad niko nikoga ni u šta ne može ubijediti.
Neizvjesnost ubi, ali ostalo nam je svima da gledamo i čekamo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 nov 2016, 16:56

. . .ne može sudija napredovati u karijeri ako naginje na Slobodu. Nas nema nigdje u savezu , tako da je očekivati. . .

. . sta nam sudije rade, pa to je nevjerovatno. Onaj "linijski" se posebno pogubio. Ne može da pohvata konce i kasni u piičku materinu. Ne može da uhvati igrače , zastavicu diže i po 10 sec poslije odrađene akcije. Kao da ne prati tekmu i izgleda da diže zastavicu kako mu neko javi na one slušalice . .

. . .kod rezultata 0:3 umal' ne ode kući. Ono je bilo strašno gledati, a onda nastavak za pamćenje. Podsjetila me na utakmicu od prije par godina , kad su igrali srčano i dobili. Šteta što se ne završi isto i ne zabiše na kraju . .

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 19 nov 2016, 17:19

Samo da ne bude ko onda kad smo ih pobjedili s jednim (ili dva? ne mogu se stvarno sjetiti) igračem manje pa ispali u drugu ligu :mrgreen:

Momcima se nema šta zamjeriti, stvarno su uzorali teren u drugom poluvremenu. Krpu gledam pred kraj utakmice, trči i presjeca kontro Zrinjskog ko kakav odbrambeni vezni :tokralju:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 nov 2016, 17:19

Vlado je odličan trener i vjerujem da ćemo igrati bolje protiv Čelika... I u pravu je ultrasstlye, šsta vam je bolan, koji k se svađate nakon ovakve utakmice, dajte malo na tekmu komentarišemo...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2016, 17:23

Juniori Slobode su slavili u Mostaru u nevjerovatnoj utakmici.

Plemići su vodili 2:0 golovima Albijanića i Bošnjaka, ali su gosti izjednačili preko Ahmetovića i Hrnjića na 2:2.

Domaći su u 76. minuti novim golom Albijanića poveli sa 3:2, međutim na kraju su izgubili. Dva pogotka za potpuni preokret Slobode u 78. i 86. minuti postigao je rezervista Kurtalić.

Skoro pa bilo indenticno,svaka cast omladincima :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 17:24

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:I u pravu je ultrasstlye, šsta vam je bolan, koji k se svađate nakon ovakve utakmice, dajte malo na tekmu komentarišemo...
ako ti se ne sviđa, mozes slobodno napustit objekat (temu) :salut:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 nov 2016, 17:35

Jebote led kakva utakmica.
Grlo sam podero i dusu.i zehra mi je falila da i jakupivicu kosti polomim **** li mu pleme sibicarsko
**** li mu zeljo sve.bice liga za prvaka krv mu bemje.ko konta skontace.
Kakva utaomica kakav preokret.jos da na kraju krpa uvali hljebe i boze.
Beduin druze pozdrav od sariela :urnebes: :salut:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 19 nov 2016, 17:37

Efendic danas isto p... u duelima, u dva-tri navrata u skoku sa protivnickim igracom on pokriva glavu rukama prepao se, ja kapitena i g.....
A ovaj duduk sto pise da je sudenje bilo dobro bar dva cista ofsajda nije digao Zrinjskom jer sam bio u liniji sa pomocnim, zatim onaj prekrsaj uz desnu aut liniju kad je bukvalno odnio Ordagica jedan igrac zrinjskog on ne svira nista, i hiljadu i jedan kontakt koji je svaki svirao za Zrinjski :puke:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 nov 2016, 17:53

Beduin je napisao/la:Sarieleeee javi seee. Jesil isuto onu djecu, natjero ih da navijaju? :urnebes:

Mi smo zasluzuli pobjedu i morali smo zabiti, ali je ocito i Subica ponjela atmisfera i igra u 2. poluvremenu.
Druze uleti ko brzi voz. :urnebes:
Imal ko jaci??? :mrgreen:
Dje onaj sto pisao jad od 50 fukara.ukazi se frajeru!

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 19 nov 2016, 17:58

Beduin je napisao/la:Dje pizde pobjegose sa teme cim izjednacismo? Pljuvaci, budite bar ljudi i dosljedni pa i dalje pljujte Slobodu i hvalite Ustase i sudiju, recite da smo izjednacili iz ofsajda, nedosudjenog faula, izmislite bilo sta da okaljate ovakvu borbu igraca.
Za ovakve tekme se zivi, zbog ovoga se i dolazi na stadione, a prvak drzave ne moze na nogama da stoji, povaljase se po terenu ko da su protiv Reala igrali, stat na noge nisu mogli, u 2. pouivremenu ih tekom smazali ko ja protein.
Ja sam posije utakmice sa Širokim rekao da ako do kraja polusezone (a ostalo bilo 5 kola) osvojima 5 bodova biće puna kapa. Evo još dva kola mi imamo 3 boda, a prognoziralo se i 10 bodova.
Nakon današnje utakmice ja sam vidio samo jedan osvojeni bod, desetkovanu ekipu sa kartonima pred susret sa Čelikom, iscrpljenu do maximuma i ništa više. Ako je to pljuvačina onda priznajem jedan sam od pljuvača igre i taktike i svega drugog oko kluba. Ko će igrat protiv Čelika, a samo zato što su primili 3 glupa i naivna gola i onda ko sivonje se naganjivali, jel mogao Vlado od početka utakmice postaviti igru kao što je postavio u drugom poluvremenu? Vazda moramo primiti go i tek onda krenemo igrati kako znamo al to je mač sa dvije oštrice, rizikuješ kartone, povrede i iscrpljenost i gubitak energije.
Suđenje je bilo taman takvo da nije utjecalo na rezultat. Možda nije sudio par situacija za nas al nije ni isključio Fatića a morao je, al de to nije lijepo pričat jer nije u našu korist.
Smanji ba malo doživljaj sa ustašama, tek smo se oslobodili od Arapa.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 19 nov 2016, 18:03

Infarkt utakmica! Hvala igracima za drugo poluvrijeme, ruku na srce Zrinjski je za nas spejs šatl! Ostaje žal što nismo dali taj četvrti, ali i ovako sam prezadovoljan!

Suđenje za k.u.r.c.a nije, ne mogu da vjerujem da nas ovaj Jakupović ali baš uvjek poklapa, zaista je nevjerovatno da svaki puta kada nam on sudi, mi moramo igrati protiv 12 igrača! Vrijeme je da izbacimo neko saopštenje u vezi njega i Šehovića magarca, ali čisto sumnjam da je iko pismen u onom "hitnom odronu" da to napiše i pošalje savezu prigovor!

PS. Navijanje krenulo top, koreografija super, fukare odlične prvih 10-15 minuta i onda standardan raspad i jaukanje ko da im neko na glavama stoji.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 19 nov 2016, 18:03

Sariel je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Sarieleeee javi seee. Jesil isuto onu djecu, natjero ih da navijaju? :urnebes:

Mi smo zasluzuli pobjedu i morali smo zabiti, ali je ocito i Subica ponjela atmisfera i igra u 2. poluvremenu.
Druze uleti ko brzi voz. :urnebes:
Imal ko jaci??? :mrgreen:
Dje onaj sto pisao jad od 50 fukara.ukazi se frajeru!
Yes please!

O Hare izvini nisam te prepoznao:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.