Ne fata se niko na Slavinoviceve postove, pogotovo znate mene i moj stav, ali ljudi bukvalno svrsavaju na sudijske odluke i pravdaju bas sve, ismijavaju 0:3, a onda nakon preokreta boom, nista, nema ih... a nekad se i za vece gluposti psovalo sudijama i njihove odluke na noc docekivale, ali je tada Azmir bio na celu kluba... u ovom slucaju navijas za Zrinjski, nebitno iz kojeg motiva i da li je to indirektno...solinas je napisao/la:Pusti ba lupaju bezveze.Ljudi kritikuju upravu ili one koji vode klub,niko igracima nije rijec rekao ili nedaj boze da zeli da klub izgubi...wobly92 je napisao/la:Ko je pisao šta u smislu da navija za Zrinjski danas?Nisam vidio nigdje.
To su gluposti ovog Slavinovici na koje se fataju degeni.
Bolju utakmicu Slobode nisam gledao dugo (ili poluvrijeme)....Steta sto ne bi i cetvrti da zaokruzimo.....
Fina brojka na sjeveru,lijepo izgleda mada parola mi je malo..ono...wtf. ..Ali dobro,boze moj 10-tka za trud i broj (spram do sada)fina brojka na sjeveru.
Idemo dobiti Celik...moramo
Emir je objasnio maloprije, da ne ponavljam. Vrti se prica oko Azmira i odbora za hitnost i prepucavaju se, zato i dolazi do ovoga. U drugi plan se stavlja klub i igraci.
Ok je koreografija bila, pocetak navijanja takodjer dok I. nije preuzeo navijanje, onda je vecina nas stala, valjda na taj nacin skonta nekad da ga se ne zeli na tribini kao vodju. U 2. poluvremenu kad je ponovo T. poveo navijanje, onda smo i mi dali podrsku. Dakle, sve je jasno. Ali za godisnjicu bez bakljade i nekog natpisa, smijesno i zalosno. Barem za mene.
PS. Cini mi se da je odbrana danas bila uzasna. Koliko sam uspio pogledati.