Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Deng 14,5 over
R.Lopez 12,5 over
Obojica igraju protiv bivsih klubova sigurno ce imati dodatni motiv da ih natrpaju.
Uz ovo dodajem jos
Aminu 9,5 over
Mirza 15,5 over
Hezonja 7,5 over
R.Lopez 12,5 over
Obojica igraju protiv bivsih klubova sigurno ce imati dodatni motiv da ih natrpaju.
Uz ovo dodajem jos
Aminu 9,5 over
Mirza 15,5 over
Hezonja 7,5 over
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Danas ranih sve 4 utakmice over cu odigrat .Proslo kolo kineze nisam govorio da igrate kao da sam znao da nece ni bit.Katastrofalno su odigrali na jednoj utakmici bilo 170 a na drugoj 190.Nevjerujem da im se danas moze ponovit isti scenario kao iz proslog kola.Ubjedjen sam da idu obe preko 200.Margine su im dosta smanjili u odnosu na proslo kolo.3 par juzno koreanci 4 utakmica pley offa u prva tri susreta svaki put su isli preko ocekivam i danas.Obe ekipe igraju brzu kosarku sa dosta kontri.Brzo udju i u bonus dosta i slobodni bi trebalo bit margina 169.I po meni najnesigurniji par od ova 4 je ovaj filipinski al odigrat cu ga margina 192.Domacini u prva 4 kola svaki put su prelazili ovu marginu dok gosti su na omjeru 2:2 sto se margine tice-Za kasnije cu druge parove napisat ima dosta dobrih parova finske,ceske,eurokupa i eurolige po par parova.
Ma nista od ovih kineza,14 koseva stoji ima 4 minute..admir12345 je napisao/la:Danas ranih sve 4 utakmice over cu odigrat .Proslo kolo kineze nisam govorio da igrate kao da sam znao da nece ni bit.Katastrofalno su odigrali na jednoj utakmici bilo 170 a na drugoj 190.Nevjerujem da im se danas moze ponovit isti scenario kao iz proslog kola.Ubjedjen sam da idu obe preko 200.Margine su im dosta smanjili u odnosu na proslo kolo.3 par juzno koreanci 4 utakmica pley offa u prva tri susreta svaki put su isli preko ocekivam i danas.Obe ekipe igraju brzu kosarku sa dosta kontri.Brzo udju i u bonus dosta i slobodni bi trebalo bit margina 169.I po meni najnesigurniji par od ova 4 je ovaj filipinski al odigrat cu ga margina 192.Domacini u prva 4 kola svaki put su prelazili ovu marginu dok gosti su na omjeru 2:2 sto se margine tice-Za kasnije cu druge parove napisat ima dosta dobrih parova finske,ceske,eurokupa i eurolige po par parova.
- Nerminovic
- Kontakt:
Dobio sinoc tako da se i danas moze...
Mislim da svi znate da mrzim Brondby aii danas igraju sa Skive u gostima, Skive je predzadnji u drugoj diviziji, Brondby ce vjerovatno igrati sa najjacom ekipom i jedino mogu osvojiti kup ovu sezonu...kvota je 1,50 na Brondby pa vi vidite

Mislim da svi znate da mrzim Brondby aii danas igraju sa Skive u gostima, Skive je predzadnji u drugoj diviziji, Brondby ce vjerovatno igrati sa najjacom ekipom i jedino mogu osvojiti kup ovu sezonu...kvota je 1,50 na Brondby pa vi vidite

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Poljska 1. liga
Ruch-Cracovia 18:00 Tip 1 ili 1x
Igram ovo iz čiste statistike koju sam upratio. Čini mi se da više nego očito igraju 3 za 3. Tako da po kvoti na čistog keca od 3 moram pokušati a i vala 1x po 1,5 nije loše. Nadam se prolazu
Igram ovo iz čiste statistike koju sam upratio. Čini mi se da više nego očito igraju 3 za 3. Tako da po kvoti na čistog keca od 3 moram pokušati a i vala 1x po 1,5 nije loše. Nadam se prolazu

Tako blizu, a tako daleko.
- Nerminovic
- Kontakt:
Igrao sam na prvi tiket
Levante vs Real Madrid (2)
Galatasaray vs random ekipa (1)
Drugi tiket
Skive vs Brondby (2)
Darmstadt vs Dortmund (2)
Nek' je sa srecom
[youtube][/youtube]
Levante vs Real Madrid (2)
Galatasaray vs random ekipa (1)
Drugi tiket
Skive vs Brondby (2)
Darmstadt vs Dortmund (2)
Nek' je sa srecom

[youtube][/youtube]
BackSpace United
BackSpace United
Barton 17.5 over
Kobi 17.5 over
Harden 28.5 over
Ellis 15.5 over
Da ne pisem pojedinacno analizu za svakog igraca, tipove sam izabrao na osnovu primanja poena sa njihovih pozicija i njihove trenutne forme
Kobi 17.5 over
Harden 28.5 over
Ellis 15.5 over
Da ne pisem pojedinacno analizu za svakog igraca, tipove sam izabrao na osnovu primanja poena sa njihovih pozicija i njihove trenutne forme

MVP - Messi-Villa-Pedro
- Nerminovic
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOO BAJO MOJ SAM SEBI DADE GOL
BackSpace United
BackSpace United
Da i ja sta postavim nisam odavno
Schalke 1
Arsenal 1
Sevilla 1
Real M 2
Liverpool-Man City 3+ gola
Darmstadt-Dortmund 3+ gola
Sturm-Salzburg 3+ gola
Kv 30.28 na 5KM dobitak 151.44KM
I jedan na jaci ulog
Arsenal 1
Real M 2
PSG 2
Kv 3.44
Ako prodje prodje

Schalke 1
Arsenal 1
Sevilla 1
Real M 2
Liverpool-Man City 3+ gola
Darmstadt-Dortmund 3+ gola
Sturm-Salzburg 3+ gola
Kv 30.28 na 5KM dobitak 151.44KM
I jedan na jaci ulog
Arsenal 1
Real M 2
PSG 2
Kv 3.44
Ako prodje prodje

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Cista navlakusa kao i sinoc Crawley Town....ne moze se biti pametan..Civa je napisao/la:Poljska 1. liga
Pozz svima....evo novi sam ovdje pa da se malo družimo i uzmemo novce kladionici 
FC Sevilla-SD Eibar 1
Manchester Utd(sš)-Watford 1
Arsenal-Swansea 1
Bayern München-1.FSV Mainz 1
Ath.Bilbao-Dep.La Coruna 1
Levante(-2+)-Real Madrid više
Sretno svima !

FC Sevilla-SD Eibar 1
Manchester Utd(sš)-Watford 1
Arsenal-Swansea 1
Bayern München-1.FSV Mainz 1
Ath.Bilbao-Dep.La Coruna 1
Levante(-2+)-Real Madrid više
Sretno svima !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Leverkusen- Werder 1
Hoffenheim- Augsburg odg
Sevilla- Eibar 1
West Ham dg
Liverpool- Man City x2
Man Utd- Watford odg
Levante- Real Madrid 2
Koef.: 26
Hoffenheim- Augsburg odg
Sevilla- Eibar 1
West Ham dg
Liverpool- Man City x2
Man Utd- Watford odg
Levante- Real Madrid 2
Koef.: 26
- Nerminovic
- Kontakt:
0-3...Nerminovic je napisao/la:Dobio sinoc tako da se i danas moze...![]()
![]()

BackSpace United
BackSpace United
vucevic 19.5 over
smith 13.5 over
lowry 22.5 over
harden 28.5 over
smith 13.5 over
lowry 22.5 over
harden 28.5 over
neka nam je sretno

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
CP3 21,5 VIŠE
West 25,5 VIŠE
Noel 10,5 VIŠE
Ariza 12,5 VIŠE
Kakva noć u NBA..

West 25,5 VIŠE
Noel 10,5 VIŠE
Ariza 12,5 VIŠE
Kakva noć u NBA..

-
- Kontakt:

Posljednje kolo Kiparske lige.Ostale utakmice odigrane juce, ostala samo tekma omonia-ael za danas u 15:00.
Kao sto se moze vidjeti iz tabele, ael treba pobjeda da bi isli u doigravanje dok omonia nemoze nigdje.Kvota na dvojku je u padu te je moguce da je utakmica prodana, a moguce da je navlakusa.Omonia fali glavni strijelac i veznjak,dok su gosti kompletni i imaju 3 vezane pobjede.
Ja cu odigrati X2 po kvoti 1.57 u zmajevima.
Ovo cu kombinovati sa valjekano-barsa preko 9.5 kornera po kvoti 1.85 u zmajevima.Samo oni drze ovu granicu i kvotu,npr u wwinu je na istu granicu 1.55.Zna se kako barsa igra,dok i valjekano ne odustaje od napadacke strategije bez obzira na ishod.U zadnjih 5 medusobnih na 4 su isli preko!
Ukupna kvota je 2.90.Sretno svima
Jučer sam naletio na info da Espanyolu veceras fali 6 ili 7 igraca iz prve postave. X ili 2 vrijedne paznje kvote za nekog sistema....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.