FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2016, 16:06

Jbt, nekima je tačno lakše metar u guzicu nego cent u glavu..... Sto se tekme tice..... KAKVA UTAKMICA.... Da smo zabili četvrti bio bi to preokret svih preokreta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 nov 2016, 16:07

Koja utakmica jbt...
Sulejman Krpic :tokralju:
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 nov 2016, 16:09

staragarda je napisao/la:Jbt, nekima je tačno lakše metar u guzicu nego cent u glavu..... Sto se tekme tice..... KAKVA UTAKMICA.... Da smo zabili četvrti bio bi to preokret svih preokreta
A mogli smo ga zabit... Subić dva puta, Lazevski ne znam da li je bio penal na njemu a ako nije onda je ono morao biti gol, onda kad' je Krpić zamalo ne zahvati, šteta, mogli smo, ali i ovo je extra
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 16:09

Sarieleeee javi seee. Jesil isuto onu djecu, natjero ih da navijaju? :urnebes:

Mi smo zasluzuli pobjedu i morali smo zabiti, ali je ocito i Subica ponjela atmisfera i igra u 2. poluvremenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 19 nov 2016, 16:10

De, dobro vas je ba, sta se dijelite i castite izmedju sebe? Radije se pozovite na pivu/rakijicu/sok/kafu da proslavite danasnji bod koji je ko kuca. Svi bi mi ovdje trebali biti za Slobodu valjda. Isem ti nas narod.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 16:11

xeksor je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Dje pizde pobjegose sa teme cim izjednacismo? Pljuvaci, budite bar ljudi i dosljedni pa i dalje pljujte Slobodu i hvalite Ustase i sudiju, recite da smo izjednacili iz ofsajda, nedosudjenog faula, izmislite bilo sta da okaljate ovakvu borbu igraca.
Za ovakve tekme se zivi, zbog ovoga se i dolazi na stadione, a prvak drzave ne moze na nogama da stoji, povaljase se po terenu ko da su protiv Reala igrali, stat na noge nisu mogli, u 2. pouivremenu ih tekom smazali ko ja protein.
Ako mislis na mene zacera ti pizda. Ja nepljujem slobodu al pljujem gadove u slobodi. Druga stvar dugo nismo imali objektivnoje suđenje. Treće svaka vast momcimabubdrugom poluvremenu. A cetvrto za SRS opet ti kazem j... Ti svi ustase i cetnici mamu.
Ti si jadan, stvarno mi te je zao. Toliko godina imas, a tako se ponasas. Molio bih te da me zaobilazis, zao mi je da te preskacem vise.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 nov 2016, 16:13

Nakon 1:3 sam krenuo na posao jel rafim od 15,00 i dosao sam na posao . A jos jednom suđenje je regularno , sloboda je u drugom izgleda idigrala fantasticno iako nisam gledao, a drago mi je do neba i ovom X i nikad se nisam radovao negativnom rezultatu. Sloboda ispred svih bez ovih grobara.

SRS mamu će mo ti preskakat. Sram te bilo pominjes ustase ovdje. Na svaki tvoj post svi clanovi foruma ti j.... mamu

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 19 nov 2016, 16:14

Vlado skontaj vise da od 10 ljudi iza lopte nema nista.
Ovi igraci ne znaju tako igrati.
Oni imaju kapacitet da svakog nadigraju ako ih pustis da napadaju, da grade napad od Pirije pa dalje.
Da je danas od pocetka napao Zrinjku ovi ne bi prisli golu.
Prepao se, povukao sve iza lopte i rezultat je bio 0 2.
Nakon toga je morao napasti i stvorili smo 4 5 sansi jos uz 3 gola.
Ili napasti i igrati fudbal ili se braniti i izgledati kao skupina amatera.
Sve je do trenera.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2016, 16:15

Ja samo ovde vidim da se spocitava grobarima Slobode...
ZASTO to ne iskazete gdje treba,TUSANJ pa parola,pa se okrenete lozama pa kazete koju losu odboru za hitnost...jok ba,bolje ovde palamudit i srat....
Yebali vas i Azmir i Denis i svi...
momci zasluzili respect do neba i igraju srcem...jos veci respec ako ne dobijaju pare(koliko se sjecam,neko od igraca skoro izjavi da je sve isplaceno)a nije proslo dva mjeseca od te izjave kako je sve isplaceno...
uzivajte ba ljudi,ovo danas se ne moze kupit nikakvim parama.
Jagodic nije los,covjek je izjavio da ce ekipa biti ekipom poslije zime...hocete sve preko noci.
Ne tipkajte ovde,idite na Tusanj,JER MOMCI SU TO ZASLUZILI !!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 16:16

obozavam ovu temu :cool: :kafa:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 nov 2016, 16:16

kult na aparatima, qite im se daju na usta da umjetno prodisu :kafa: Sloboda do groba :bih:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 nov 2016, 16:19

Ko je pisao šta u smislu da navija za Zrinjski danas? :? Nisam vidio nigdje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 16:21

Upravo, Sloboda ispred grobara, unistitelja sporta, mrzitelja, negativaca, svih nas... krenu unistavati Slobodu onda dignem sidro i haram im bilo, a u ovih par tekmi Krpic i kompanija ne zasluzuju da im se zeli poraz, ismijava igra, zasluzuju svaku pohvalu i podrsku, barem do zimske pauze pa cemo vidjeti sta dalje.

Dzaba Emire im to govoris, ja im nedavno predlagao pa niko nema muda, kazu istuci ce ih neko, reci im nesto ruzno. A na forumu najhrabriji.
Ako posle zime budu unistavali Slobodu ja cu podici svaku parolu koju napravite protiv grobara. Ali jok, vi ni to necete, nego cete bodriti ako neko drugo i napravi parolu i podigne je, zato imaju forum da hvale i kude. Ncnc
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2016, 16:21

staragarda je napisao/la:Jbt, nekima je tačno lakše metar u guzicu nego cent u glavu..... Sto se tekme tice..... KAKVA UTAKMICA.... Da smo zabili četvrti bio bi to preokret svih preokreta
Nije ba brate,utakmica za anala...jedva se docekalo sa negativnoscu...dosadilo vise Azmir- odbor za hitnost...na qurac vise...sto je previse previse...de malo o igracima i utakmicama...dva mjeseca samo Azmir,Denis,Senad...a niko qurcem da mrdne tamo gdje treba.Sad ce skupstina pa svi mogu doci i reci svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo.
Ne moze se vise citat o odboru za hitnost i Azmiru...
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 19 nov 2016, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 nov 2016, 16:22

xeksor je napisao/la:Nakon 1:3 sam krenuo na posao jel rafim od 15,00 i dosao sam na posao . A jos jednom suđenje je regularno , sloboda je u drugom izgleda idigrala fantasticno iako nisam gledao, a drago mi je do neba i ovom X i nikad se nisam radovao negativnom rezultatu. Sloboda ispred svih bez ovih grobara.

SRS mamu će mo ti preskakat. Sram te bilo pominjes ustase ovdje. Na svaki tvoj post svi clanovi foruma ti j.... mamu
Nemoj mi Fucku dirati, sve mozes samo njeg neces.....
🔴⚫️

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 16:25

xeksor je napisao/la:Nakon 1:3 sam krenuo na posao jel rafim od 15,00 i dosao sam na posao . A jos jednom suđenje je regularno , sloboda je u drugom izgleda idigrala fantasticno iako nisam gledao, a drago mi je do neba i ovom X i nikad se nisam radovao negativnom rezultatu. Sloboda ispred svih bez ovih grobara.

Jadna tvoj mama kada te je vaspitala da drugima spominjes, zao mi je i nje. Psuju mi kultasi, ali dosta je i vaseg bilo. Idite na koridu pa psujte ljudima i bikovima, dosta je vise vaseg terora ovdje, licemjeri jedni.
Krpa killer :) Car, šah, kralj, paša :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 nov 2016, 16:26

Na poluvremenu sam mislio da će se ponovit' onih 0-6, ali hvala Bogu pa nije... Kasnije kad smo smanjili na 2-3 sam se nadao većem preokretu nego onda kada smo sa Vojvodom dobili 3-2, ali steta ne bi ni tako...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 nov 2016, 16:27

wobly92 je napisao/la:Ko je pisao šta u smislu da navija za Zrinjski danas? :? Nisam vidio nigdje.
Pusti ba lupaju bezveze.Ljudi kritikuju upravu ili one koji vode klub,niko igracima nije rijec rekao ili nedaj boze da zeli da klub izgubi...
To su gluposti ovog Slavinovici na koje se fataju degeni.
Bolju utakmicu Slobode nisam gledao dugo (ili poluvrijeme :mrgreen: )....Steta sto ne bi i cetvrti da zaokruzimo.....
Fina brojka na sjeveru,lijepo izgleda mada parola mi je malo..ono...wtf. ..Ali dobro,boze moj 10-tka za trud i broj (spram do sada)fina brojka na sjeveru.
Idemo dobiti Celik...moramo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 19 nov 2016, 16:29

pompom je napisao/la:Ušao Vlado na poluvremenu u svlačionicu i rekao igračima vraća se Azmir :kafa:
Jel ga bacas na AH?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 nov 2016, 16:38

J..... Ti svi sećjaci sa cevljanovica mamu.
Pogledaj te moje postove nikad nisam ni jednom pozelio negativan rezultat,igraci nikad nisu bili krivi oko desavanha u klubu , ti smradicu SRS nisi ni bio u mudima kad sam gledo slobodu. Opet kazem da dođe gotovina i ulozi u klub hvala mu al ti bi prvi reko ustasa. Gdje ti je kurević kad će skupstina. Sad sam pregledo , odlucni golovi mehmedagića i krpe, subić fantastican, krpuću naklon do poda.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.