Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Citam ive komentare Barceloninih navijaca pa je..bo majku ja bi ga sad o svom trosku strpo u avion i poslao u Madrid Perezu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa dobro, dogodine neće imati sa kim igrati u Barceloni.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da cemo ga zadrzati jos ovu sezonu, ali poslije.. tesko. Odgovara nam to sto prepusta timu i Kloppu da odluci, ali je jasno da zeli da predje u Barcu.

Kocka je bačena
Panika u redovima katalonaca, facebook informacije se pokazale laznimOsim13 je napisao/la:Citam ive komentare Barceloninih navijaca pa je..bo majku ja bi ga sad o svom trosku strpo u avion i poslao u Madrid Perezu.

Jeste, a onaj RAC neki dan za danas najavio predstavljanje.
Ajde VVD vise.
Ajde VVD vise.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ako ga prodaju ovo ljeto treba otici u boston i zapaliti fenway parkOTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da cemo ga zadrzati jos ovu sezonu, ali poslije.. tesko. Odgovara nam to sto prepusta timu i Kloppu da odluci, ali je jasno da zeli da predje u Barcu.

You are someone else I am still right here
Mogu ga i džabe uzet.Katalonski Sport je preneo vest da bi transfer Philippea Coutinha u Barçu trebao biti ozvaničen svakog trenutka, možda već i danas! Transfer će iznositi 90 miliona evra + bonusi.
Walk on, with hope in your hearts.
Virgil Van Dijk is waiting for Liverpool to make a £60m move for him following an explosive transfer request at Southampton. (@MirrorDarren)
Pazi ovo.artemis77 je napisao/la:Mogu ga i džabe uzet.Katalonski Sport je preneo vest da bi transfer Philippea Coutinha u Barçu trebao biti ozvaničen svakog trenutka, možda već i danas! Transfer će iznositi 90 miliona evra + bonusi.

Znači trebao bi biti zvaničan svakog trenutka a MOŽDA čak i danas.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sto kaze fera, sad cemo tek vidjeti koliko su ne(sposobni)gaston je napisao/la:Virgil Van Dijk is waiting for Liverpool to make a £60m move for him following an explosive transfer request at Southampton. (@MirrorDarren)
Između nas i Chelsea je.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sto kaze fera, sad cemo tek vidjeti koliko su ne(sposobni)gaston je napisao/la:Virgil Van Dijk is waiting for Liverpool to make a £60m move for him following an explosive transfer request at Southampton. (@MirrorDarren)
Hajde Virdžile ! Crveno obuci nek sluti na radost.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Conte je nesto govorio kako nece sav kes potrositi na 1-2 igraca..ma uglavnom, do nas je sve...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Yebeš ti ba i mene i moju sreću.Für das Heimspiel der #tsg gegen @LFC gibt es KEINE Tickets mehr
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa sta si cekao tolikogaston je napisao/la:Yebeš ti ba i mene i moju sreću.Für das Heimspiel der #tsg gegen @LFC gibt es KEINE Tickets mehr

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
90mil+bonus je previse za Coua.
Iskreno.
Realna cjena njega je 70 miliona ,ako je Pogba nekih 90,onda je to njegova cjena.On za sobom ne nosi marketinski bum kao Francuz ,a i nije kvalitetom i konstantom jos uvijek njegov nivo.Cesto je van terena ,jos jedan negativan segment.
Za 30mil moze se dovesti Keita iz Lazia,idealan igrac za Klopkana.
Iskreno.
Realna cjena njega je 70 miliona ,ako je Pogba nekih 90,onda je to njegova cjena.On za sobom ne nosi marketinski bum kao Francuz ,a i nije kvalitetom i konstantom jos uvijek njegov nivo.Cesto je van terena ,jos jedan negativan segment.
Za 30mil moze se dovesti Keita iz Lazia,idealan igrac za Klopkana.
Ma rekli mi da prvo moraju podijeliti ulaznice za njihove članove, što imaju godišnju kartu i to. Rekli da zovem u petak al' eto ništa nije ostalo.Ponos Torina je napisao/la:pa sta si cekao tolikogaston je napisao/la:Yebeš ti ba i mene i moju sreću.Für das Heimspiel der #tsg gegen @LFC gibt es KEINE Tickets mehr![]()
idi tamo svakako pitaj da udjes sa nekim cikom,ono kao kod nas "ciko mogu li ja sa vama uci"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma predpostavio sam da je tako jbg
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sta kaze, "Delegacija Barce prvo svratila u Njemacku po Dembelea, pa ce onda u povratku pokupiti Coutinha". Jbt, ko amnestije u Bingu, kupuju sta god vide...
A racuni odavno u minusu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakvom minusu?ackeey je napisao/la:Sta kaze, "Delegacija Barce prvo svratila u Njemacku po Dembelea, pa ce onda u povratku pokupiti Coutinha". Jbt, ko amnestije u Bingu, kupuju sta god vide...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Coutinho vec u nedelju debitira protiv Reala s obzirom da je vec sinoc zavrsen njegov transfer nakon Gampera. Njegov potpis se ocekuje jos prije 2 sata.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jah, izvor informacije: Preporodackeey je napisao/la:Debelom.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.