Biće zanimljivo gledati Mesija i društvo protiv ovako snažne odbrane.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma nema nervoze nadam se dobroj utakmici sa puno golova kao i u grupnoj faziWarrick je napisao/la:Eh blizi se pocetak puca me nervoza samo takva....idemo momci hrabro vecerass hrabrooooo
FORZA MILAN!!!!!!!!!
Warrick je napisao/la:@ rastafarian
Bilo je planirano sad na ljeto da se ulozi para ali kazna od preko 500 miliona eura koja je placena je sve stavila u drugi plan,zbog toga se nije ni trosilo toliko ljetos,zato sad na ljeto ja konacno ocekujem malo cash splashing od strane naseg Don Silvia
Pa naravno hehehe,ali eto Montolivo je navodno osiguran za ljeto...a Hamsik je bio mister x i licno bi najvise njega volio da dovedemo ali teskoooooo ce to biti izvodivo prodnost je mozda sto mu je Raiola managermeskalin je napisao/la:Warrick je napisao/la:@ rastafarian
Bilo je planirano sad na ljeto da se ulozi para ali kazna od preko 500 miliona eura koja je placena je sve stavila u drugi plan,zbog toga se nije ni trosilo toliko ljetos,zato sad na ljeto ja konacno ocekujem malo cash splashing od strane naseg Don Silvia
ja fkt zaboravio na toaa i vrijeme je da se kupe 2 top vezna igraca jer da veceras igraju Montovlio, Ganso, Princ , Nocerino k...c bi Barca bila favorit.... ovako se nadati cudu i da ce jednom Ibra poluditi i dati 4 gola Barci