NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jubilarni 13000ti post 

-
- Kontakt:
Mi bi mogli sutra i kiksati opet. Nama fali 5 6 igraca a tesko je to nadopuniti. A ako.vidim.da nema borbe i volje onda cu reci da je sve do trenera i da nefe da igraju jer igrati znaju ali to ne pokazuju
Misli li uprava pojacati ekipu? Dovesti neko pojacanje? 4 kolo i pola ekipe nema, a gdje je tek 11-12 kolo?
Volim samo Jedinstvo Bihać
Zna li se koliko ce biti povredjeni hoce li se iko oporaviti do iduceg gostovanja...
Devedzic trenirao danas ,onda ce i poceti sutra
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bice pobjeda , bez sekiracije
Od sad uz moje bordo bijele, pratim i Jedinstvo...
Sila Nebeska...
Od sad uz moje bordo bijele, pratim i Jedinstvo...
Sila Nebeska...

Vjerovatni sastav
Muratspahic
Midzic Devedzic Kremenovic Mujagic
Besagic Makic(21)
Tankuljic (21) Becirbasic(21)
Haracic Fajic
Muratspahic
Midzic Devedzic Kremenovic Mujagic
Besagic Makic(21)
Tankuljic (21) Becirbasic(21)
Haracic Fajic
Druga solucija je da Badic bude treci zasticeni umjesto Becirbasica a da Becirbasica zamjeni Ibrisimovic na desnoj strani, al ovo prvo mislim da je relanije.
Najverovatnije tako i počinu zbog u21, onda će vjerovatno biti na drugom poluvrmenu izmjena Bećirbašić-Nuspahić i Makić-Ojeda.
Ne svidja mi se taj Makic nikako, bolje da Badic pocne ko treci zasticeni.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne vjerujem ja ni da ce Fajic poceti u prvom. Ako su toliko losi treninzi on nece biti spreman do aprila
nebeskasila je napisao/la: ↑28 avg 2020, 22:08Ne vjerujem ja ni da ce Fajic poceti u prvom. Ako su toliko losi treninzi on nece biti spreman do aprila

hahahahahaha ja brata ludog
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
A bez obzira sto smo izgubili sto nemamo.igre sto.nemaju snage. Sto se ne.bore ja opet jedva cekam utakmicu
Isti sam i 1000 puta dnevno uđem na ovaj forum i na FB stranicu samo da vidim imal sta novo. Sta ti je opsesija hejnebeskasila je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:10A bez obzira sto smo izgubili sto nemamo.igre sto.nemaju snage. Sto se ne.bore ja opet jedva cekam utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.