FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 20 jun 2011, 18:53

domineysn je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Omerovic iz Slobode presao u Hoffenhaim. Sloboda ce dobit oko 60.000 eura za ovaj transfer.
I sad umjesto da se s malim potpisao ugovor, pa onda ga prodali, ovako dobijamo "sitnicu". Bilo bi dobro da se ove pare utroše na team.
Ovo je malo para,koliko bi Sloboda trebala dobit da je momak potpisao ugovor sa klubom,ali to treba pitat ljude u klubu.

- U skladu sa FIFA-inim mehanizmom solidarnosti, kada igrač koji prvi profesonalni ugovor potpisuje sa klubom koji mu nije matični, Sloboda će imati nadoknadu za svaku godinu treniranja u našim selekcijama. To je okvirno 10.000 eura po godini, a Omerović je u Slobodinim pogonima bio šest godina – rekao nam je Ekrem Ibrić, sekretar FK Sloboda.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jun 2011, 11:25

Ovdje samo ja pisem izgleda :mrgreen:

Svidja mi se tekst,napokon da i ovaj portal objavi vijesti iz kluba sa Tusnja. Nadam se da dolaze bolji dani za nas klub sa novim predsjednikom.Volio bih kada bi vratili Bosnjaka,ali bice tesko..

Smajlovic i Muslimovic traze od Slobode 70.000km !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jun 2011, 14:49

Dilaver Zrnanovic blizu dogovora sa Slobodom !

Zrnanovic se sastao sa Ademom Sabovicem i ponudio svoje uslove,navodno su nasi pristali i u narednih nekoliko dana se moze ocekivat da stoper Buducnosti potpise jednogodisnji ugovor sa klubom iz Rudarske 2.

EDIT : Amer Bekic ostaje u Slobodi,Mesanovic i nekoliko juniora bi se trebalo prikljucit prvom timu.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 23 jun 2011, 11:11

Evo čitam svi portali objavili -Borogovac na probi u Želji.Stvarno mi je drago zbog momka,ali je žalosno je da svi drugi vide kvalitet naše djece ,samo naši ne .Iako mi je žao što nam djeca odlaze ,ipak lijepo je pročitati da naše dijete igra za jače klubove.Ovo je samo poruka svooj djeci da se ugledaju na Šmigalovića ,Borogovca i da samo rade ,a rad i trud se kad tad isplate.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jun 2011, 14:20

Sloboda ce ove sezone nosit dresove proizvodjaca JAKO,sa kojima su potpisali ugovor.

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 24 jun 2011, 15:14

harry_90 je napisao/la:Sloboda ce ove sezone nosit dresove proizvodjaca JAKO,sa kojima su potpisali ugovor.
:D Super samo zna li ko kakv ce biti dizajn :?:

joj jesmo aktivni na temi :lol:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jun 2011, 15:20

Ma vjerovatno isti kao i do sad,ne vjerujem da ce biti nekih promjena.

Krivo mi sto je Bosnjak otisao,al eto srecno mu u Gabeli.

Sloboda kaznjena sa 1.500 km zbog propusta u organizaciji meca Sloboda - Zeljeznicar .

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 25 jun 2011, 13:44

3.775.000 € je ukupna vrijednost igrackog kadra od prosle sezone
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 jun 2011, 15:27

Tarik Okanovic otputovao u inozemstvo da pronadje angazman,zanimljivo da lik nije znao ni kad je prozivka,toliko o strucnosti ljudi iz kluba.

Darko Vojvodic odbio mjesto sportskog direktora,zeli da se posveti trenerskom poslu.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 jun 2011, 21:36

Čitam sada juniori Slobode neće da potpišu ugovore, stvarno šteta jer Sloboda godinama ima odlične omladince. Ali razni menadžeri/mešetari obećavaju djecu svašta i oni polete,a na taj način su mnogi talenti propali :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jun 2011, 00:27

dzenan01 je napisao/la:Čitam sada juniori Slobode neće da potpišu ugovore, stvarno šteta jer Sloboda godinama ima odlične omladince. Ali razni menadžeri/mešetari obećavaju djecu svašta i oni polete,a na taj način su mnogi talenti propali :roll:
Pametni sto nece da potpisu,ne bih ni ja,klub im nista ne moze obezbjedit,ni uslove za treniranje kako treba,a kamoli isplatu plata.U klubu se ne zna ko pije,a ko placa,tako da je veoma teska situacija,daj Boze da ostane ekipa koja je cinila tim prosle sezone.Vec su otisli Gavaric,Raca,Drakul i Bosnjak.

Crnkic izjavio ko ne bude dosao na prozivku,ne treba mu se vise ni javljat !

Bas me zanima ko ce se odazvat ?? AKo se odazove vise od 10,bice dobro.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 27 jun 2011, 10:45

Prozivka Slobode na Tušnju

slika

Šef stručnog štaba tuzlanske Slobode, Ibrahim Crnkić na stadionu Tušanj izvršio je prozivku igrača za narednu sezonu. Prozivci se odazvalo 23 igrača, na spisku očekivano nije bilo Stefana Gavarića, Miljenka Bošnjaka, Darka Race, Dejana Drakla i Admira Čehajića, dok se neočekivano nisu pojavili kapiten Denis Mujkić i Senad Mujić.

Spisak igrača: Tino Divković, Kenan Pirić (golmani), Samir Jogunčić, Amer Bekić, Staniša Nikolić, Tarik Okanović, Samir Efendić, Adnan Zukić, Jasmin Mešanović, Semir Salamović, Eldar Šindrić, Haris Ribić, Amar Rahmanović, Juso Mandžić, Adnan Salihović, Almir Halilović, Denis Šarić, Džemil Hasanović, Damir Murselović, Mersad Malkić.

Na prozivci se pojavio i veći broj igrača koji će se kroz probu pokušati nametnuti treneru Ibrahimu Crnkiću, a to su: Edin Dedić, Almir Umihanić, Džemal Mušić, Nešat Durmiši, Aldin Nurić, Sadik Hasanović, Almir Čukle, Marko Savinović, Aleksandar Glišić, Živan Marković, Milivoje Lazić, Edin Šehić, Emil Softić i Davor Jurić.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jun 2011, 11:15

Mogla bi se lijepa ekipa skupit od ovih sto su se pojavili na prozivci,mada tu ce se dovest jos neko,i produzit ugovor sa jos par igraca,tako da ovo jos uvijek nije gotovo.Kod nas uvijek problemi na pocetku,pa se na kraju dovedu pojacanja,ekipa nije uigrana,i dok se uigraju treba nekoliko kola.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 27 jun 2011, 11:17

harry_90 je napisao/la:Mogla bi se lijepa ekipa skupit od ovih sto su se pojavili na prozivci,mada tu ce se dovest jos neko,i produzit ugovor sa jos par igraca,tako da ovo jos uvijek nije gotovo.Kod nas uvijek problemi na pocetku,pa se na kraju dovedu pojacanja,ekipa nije uigrana,i dok se uigraju treba nekoliko kola.
Treba na samom početku priprema napraviti kostur ekipe, kao i istu uigravati. Šteta što Mujkića nije bila, hajde za Mujića, imamo dosta dobrih napadača u ovom trenutku. Ali dobro, ima tu Tino, naše dijete koje godinama čeka šansu. Eto, vidjet ćemo na šta će izaći, raduje me što su prozivci pristupili i juniori, kao i neki kadeti. :D
Still learning...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2011, 12:46

Ma vratice oni vecinu ovih igraca koji se nisu odazvali. Uvijek to tako bude.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jun 2011, 14:20

Cehajic,Mujkic i Mujic najavili da nece biti tu prvog dana priprema.Vidjecemo dal ce se pojavit i krenut sa ekipom na Kupres.Sutra stize nova oprema,naravno ako se plati.U 10:30 bila je kontrolna utakmica igraca iz okolnih klubova i nekih sa strane,Crnkic ce odabrat koji ce nastavit pripreme,a nekim zahvalit.

Na danasnjoj prozivci igraca,bio je i buduci predsjednik FK Sloboda Davud Zahirovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jun 2011, 17:07

sta je sa Zoletica, fali i on ovdje, a jako koristan igrac.

Ovo sto se sad pojavilo na pripremama nema medju njima 12 igraca da valjaju za Premijer lige, od toga je najmanje 5 juniora.

A i ovi sto ce se "pokusati nametnuti" nadam se da me ko iznenadi od njih, ali da budem iskren za 80% nikad nisam cuo, za ovih 20% sto sam cuo daleko im kuca od Slobode.

Bez najmanje 7 pojacanja i to dobrih pojacanja koji ce uci u prvih 11 druga liga majka.
Sta ovdje imamo, Tinu koji je ok golman, mali Piric moze biti rezerva isto ok... u odbrani imamo Jogeta i Stanu koji su odlicni za PL, Halilovic moze proc i Efendica za klupe, to je sve....na sredini Malkic i Tare a upitno je jesu li oni za prve postave u ozbiljnoj ekipi u PL..i naprijed Beka i Mesanovic(koji cini mi se jos nema ugovora) te djeca Salihovic,Rahmanovic,Murselovic itd a veliko je pitanje koliko znacajnu ulogu oni mogu igrati ove sezone.

Na prvi pogled fale 2 stopera, zamjenski lijevi bocni(al eto to moze i neki junior popunit, nezz sta je sa Aljukica malog), kompetan vezni red dakle najmanje 4 igraca, i eto jedan napadac ako ce forsirati Mesanovica(znaci kao sto rekoh najmanje 7 igraca).

bice ovo teska sezona
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jun 2011, 17:19

I ja gledam niko da spomene Zoletica,maloprije gledam slike na jednom portalu,gdje je zajednicka fotografija,i vidim Zoletica do Okanovica,ja mislim da je on,ako me oci ne varaju :?

Kod nas se nista ne zna na vrijeme rijesit,vec pred pocetak sezone uzimaju se igraci,a ekipa nije uigrana.Svaki pocetak priprema je ovakav,ne zna se ko je dosao,a k'o posao. Volio bih ponovo vidjet Gavarica i Bekica u crveno crnom dresu,uz naravno Mujkica,Jogeta,Cehajica,Mujica itd..

Nadam se dolasku Zrnanovica iz Buducnosti,sa jos jedno 2-3 kvalitetna pojacanja,moze se nesto napraviti.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jun 2011, 17:41

jest ovo Zoleta do Tareta 99% , 1% ostavljam da to moze biti onaj Juric, jer ako je to taj na kojeg mislim jako su slicni iz daljine :D
ajd dobro je jos jedan ok igrac je tu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 27 jun 2011, 19:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je sa Zoletica, fali i on ovdje, a jako koristan igrac.

Ovo sto se sad pojavilo na pripremama nema medju njima 12 igraca da valjaju za Premijer lige, od toga je najmanje 5 juniora.

A i ovi sto ce se "pokusati nametnuti" nadam se da me ko iznenadi od njih, ali da budem iskren za 80% nikad nisam cuo, za ovih 20% sto sam cuo daleko im kuca od Slobode.

Bez najmanje 7 pojacanja i to dobrih pojacanja koji ce uci u prvih 11 druga liga majka.
Sta ovdje imamo, Tinu koji je ok golman, mali Piric moze biti rezerva isto ok... u odbrani imamo Jogeta i Stanu koji su odlicni za PL, Halilovic moze proc i Efendica za klupe, to je sve....na sredini Malkic i Tare a upitno je jesu li oni za prve postave u ozbiljnoj ekipi u PL..i naprijed Beka i Mesanovic(koji cini mi se jos nema ugovora) te djeca Salihovic,Rahmanovic,Murselovic itd a veliko je pitanje koliko znacajnu ulogu oni mogu igrati ove sezone.

Na prvi pogled fale 2 stopera, zamjenski lijevi bocni(al eto to moze i neki junior popunit, nezz sta je sa Aljukica malog), kompetan vezni red dakle najmanje 4 igraca, i eto jedan napadac ako ce forsirati Mesanovica(znaci kao sto rekoh najmanje 7 igraca).

bice ovo teska sezona
Kako bi tu pasao Omerović, junior koji je "preselio" u Hofenhajm.
Still learning...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.