NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Krmak eto nas pod BB s kljucem 32 da skidamo svoje. Svakako smo ih mi kupili. Sjeti se da ste vi iznajmili taj stadion. Ponasas se kao da je vas yebote. Vas je stadion izmedju medjugorja i ogradjenika. Jest da su vam stative dva kamena i da se jedno poluvrijeme trci uzbrdo a drugo nizbrdo

hajde bola najlakse je kupit dresove samoproglasit se nekim plemicima i pocet igrat lopte plus se ponasat bahato s rentanim stadionom
krmak je napisao/la:tepsija je napisao/la:Evo sad kad se Sloboda vratila....valjalo bi smanjiti ligu.
Bez obzira što ne gajim neke simpatije prema Slobodi,žalosno je da su bili u istoj kaljuži sa FK Otpadom iz Rodoča,sa Podgrmečom,sa Gabelom.Bili smo i mi,i vrlo dobro znamo kakva je to liga.
Isto kao što je nerealno da su PL neka sela bez tradicije,osim folklora.
Solidna bi to liga bila
Velež
Sarajevo
Željo
Široki
Sloboda
Čelik
Borac
Olimpic
zrinski
...i još jedan,po slobodnom odabiru,ili nacionalnom ključu,yebo ih on u pakšu.
gdje cete bola bez reflektora? nemate uvjeta
s te liste svako ima neki normalan stadion osim vas, neka vas s podgrmecom
Tko to vi?Ja znam da su mojima redovno odbijali od plate (i to bez pitanja) znaci tebe moze zapast isto ko i mene jedna ona poprecna stanga sto braca romi redovno skidaju i prodaju u "Zlomuzice" na otpadu.Yebiga treba im "zelezo" valjda za "knauf" arenu

;)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI