Da se mi skupimo sa foruma, sa Legendom za selektora, dobili bi i nase i Litvance.

Moderator/ica: Pasha
Šta će biti, i tamo smo bili bolji samo (i to jedva) od velesile Irana, a igrači i pogotovo genijalci na klupi su ostali istiKeenan.- je napisao/la:Sta nam bi poslije SP, majko mila...
Mozes mi samo pojasniti ovo "mali biscani" , a ima i Bihac premierligaski klubova, samo da te napomenem, i Bihac ne zivi od cazinjana i kladuscana kao sto pises, ovo nije ni mjesto ni tema za pisanje o ovakvim stvarima, ali poznajem ja tebe na ovom forumu jos prije 2 godine, i imao si ovako slicnih gluposti jos kad je FK Krajina bila u 1 ligi federacije, i ta dvorana iz kantonalnog budzeta ako se ikad bude pravila znaj da ce se praviti u Bihacu, ipak je to glavni grad USK, imas pozdrav iz najljepseg grada na kantonumerdanovic je napisao/la:Drago mi je što su biscani pokazali sta misle svojim brojnim komentarima, koji su negativno usmjereni kako na kapitena, tako i na sve građane najmnogoljudnije opcine na USK. Iako sam iz Cazina, nisam bio na utakmici čak ni na onoj protiv Grcke, sasvim mi je svejedno gdje repka igra, važno da je dvorana puna. Mnogi mali biscani zaboravljaju da egzistiraju zahvaljujući najviše gradjanima Cazina i Velike Kladuše, pa mi je sasvim neshvatljivo ovakvo omalovažavanje. Baratanje suludim informacijama da Bihac ima 100 000 stavnonika za mene predstavlja glupost. Ako se treba negdje praviti dvorana iz kantonalnog budžeta to je onda Cazin, jer jedini imamo premijerligaski klub na kantonu.
let3 je napisao/la:ovaj međed od 200 kila nas uništava, pravi im prostor, izvlaci penale...a ne možeš ga izgurati, otac ga yebo
.... a po selektoru bice iskljucivo kriv Toromanovic ...BosnaSTL je napisao/la:Pobjedice nas Litvanija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.