pogledaj Jahovicev protiv olimpica...razdaljina 33 metraultra_slavija je napisao/la:$ се " % $ овог & ? &![]()
[youtube][/youtube]
FK Slavija
Re: FK Slavija
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?
Malopre pricam sa rodjakom,kaze da Regoje ima primamljivu ponudu iz Moldavije i da verovatno ide,bas kao i Kokot isto tamo Rusija,Moldavija.
Kaze da je tako cuo,pa zna li jos neko nesta?
Kaze da je tako cuo,pa zna li jos neko nesta?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovaj ćelavi ko da je zaluto jedno 70 godina tako mi izgleda, a sa sesirom ciko ko Don CorleoneRonaldo_7 je napisao/la:Igraci Slavije iz 1928/1929
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 5458_n.jpg

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Njemačko Tužilaštvo u Bochumu već neko vrijeme sprovodi sveevropsku istragu vezanu za kladioničarsku mafiju, odnosno namještanje utakmica, u kojima dio kolača imaju i domaći fudbalski mešetari.
Kako je Slobodna Bosna objavila još sredinom oktobra, Tužilaštvo u Bochumu je proslijedilo materijale Tužilaštvu Bosne i Hercegovine sa dokazima i imenima osoba iz Bosne i Hercegovine koji se spominju u dokaznim materijalima njemačkog tužilaštva. Materijali broj više od 300 strana u kojima su detaljno opisani svi događaji vezani za namještanje utakmica u Bosni i Hercegovini.
"Prije dvadesetak dana u Tužilaštvo BiH stigao je materijal iz njemačkog regionalnog Tužilaštva u Bochumu koje već mjesecima vodi istragu o aferi namještanja rezultata utakmica širom svijeta. Njemačke kolege su našim tužiteljima poslali dosje sa nekoliko stotina stranica u kojem je sadržan inkriminirajući materijal o sumnjivim rezultatima utakmica koje su igrane u domaćem prvenstvu, ali i rezultata nekoliko prijateljskih i službenih mečeva koje su ovdašnji klubovi igrali u inozemstvu. Na listi njemačkih istražitelja nalaze se Slavija iz Istočnog Sarajeva, Travnik, Posušje, Orašje, Laktaši a sumnja se na još tri ili četiri naša kluba koja su igrala međunarodne utakmice. Pod lupom istražitelja su međunarodne utakmice koje su ovi klubovi igrali u posljednje dvije ili tri godine, a osim ovih utakmica, predmet istrage su još neki mečevi igrani u okviru Premier lige BiH. Prema podacima do kojih smo dosada došli, riječ je o tridesetak sumnjivih utakmica, o kojima će istragu ovih dana voditi u Tužilaštvu BiH te istražitelji policije FBiH. Naime, materijal koji je dostavljen kao osnova za istragu i eventualno podizanje optužnica prvo je dostavljen Tužilaštvu BiH. Kako je to procedura nalagala, iz Tužilaštva je proslijeđen na pregled i obradu u SIPA-u, no direktor te agencije, Mirko Lujić je materijal proslijedio u federalni MUP. Istražitelji ove institucije prihvatili su vođenje istrage, no stanovit problem im predstavlja činjenica da su među klubovima koji se pominju u aferi i neki iz Republike Srpske, tako da je jasno da će istraga morati biti koordinirana između ova dva policijska tijela", navodi Slobodna Bosna.
Informaciju da je materijal iz Tužilaštva u Bochumu stigao na adresu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, za SportSport.ba je potvrdio i glasnogovornik Boris Grubešić.
"U Tužilaštvo Bosne i Hercegovine stigli su materijali na njemačkom jeziku vezani za namještanje utakmica i kladioničarsku mafiju. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine dodijelilo je tužioca u odjelu 3 Tužilaštvo koji će istražiti ovaj slučaj", kazao nam je Grubešić.
Na osnovu dokumenata, do kojih je došla Slobodna Bosna, a koje su nam kolege iz ovog lista ustupile, najčešće se spominju imena Marija Cvrtka, Deniza Celika, Ante Šapine i Tune Akbuluata. Međutim, navode se i imena ljudi iz bh. fudbala: Predsjednik NK Travnik Dževad Bećiragić, trener ove ekipe Nedžad Selimović, nekadašnji sudija Premijer lige BiH Mevludin Efendić, te igrači klubova Travnik, Orašje, Laktaši i Posušje.
U ovim dokumentima najčešće se spominje ime nekadašnjeg predsjednika Slavije Slavka Tošovića, kojeg je bivši Visoki predstavnik u BiH Paddy Ashdown još 2004. godine smijenio sa svih političkih funkcija zbog pomaganja u skrivanju optuženika za ratne zločine Radovana Karadžića.
Osim gore nabrojanih osoba, na listi osumnjičenih u nečasne radnje su i dvojica neimenovanih igrača Slavije, pod nadimcima Drago i Kuna, te doktor ekipe iz Istočnog Sarajeva i kuhar ove ekipe. Navodno je doktor Slavije dobio zadatak od kladioničarske mafije da podmiti kuhara u hotelu u kojem su odsjeli fudbaleri Košica u susretu pretkola Kupa UEFA 30. jula prošlke godine, kako bi ovaj slovačkim fudbalerima stavio opijate u hranu, jer je kladioničarskoj mafiji bila potrebna pobjeda Slavije u ovom susretu. Istražitelji Tužilaštva u Bochumu tvrde da je kuhar pristao uzeti mito u visini od 3.000 eura, ali je ostalo nejasno da li je svoj zadatak i ispunio, tvrdi Slobodna Bosna.
Klupko se tek počinje odmotavati, a Tužilaštvo Bosne i Hercegovine kreće sa istragom, u kojoj će imati na raspolaganju sve materijale s kojima posjeduje Tužilaštvo u Bochumu, pa će predstojeća 2011. godina biti veoma vruća za mnoge u Bosni i Hercegovini.
Kako je Slobodna Bosna objavila još sredinom oktobra, Tužilaštvo u Bochumu je proslijedilo materijale Tužilaštvu Bosne i Hercegovine sa dokazima i imenima osoba iz Bosne i Hercegovine koji se spominju u dokaznim materijalima njemačkog tužilaštva. Materijali broj više od 300 strana u kojima su detaljno opisani svi događaji vezani za namještanje utakmica u Bosni i Hercegovini.
"Prije dvadesetak dana u Tužilaštvo BiH stigao je materijal iz njemačkog regionalnog Tužilaštva u Bochumu koje već mjesecima vodi istragu o aferi namještanja rezultata utakmica širom svijeta. Njemačke kolege su našim tužiteljima poslali dosje sa nekoliko stotina stranica u kojem je sadržan inkriminirajući materijal o sumnjivim rezultatima utakmica koje su igrane u domaćem prvenstvu, ali i rezultata nekoliko prijateljskih i službenih mečeva koje su ovdašnji klubovi igrali u inozemstvu. Na listi njemačkih istražitelja nalaze se Slavija iz Istočnog Sarajeva, Travnik, Posušje, Orašje, Laktaši a sumnja se na još tri ili četiri naša kluba koja su igrala međunarodne utakmice. Pod lupom istražitelja su međunarodne utakmice koje su ovi klubovi igrali u posljednje dvije ili tri godine, a osim ovih utakmica, predmet istrage su još neki mečevi igrani u okviru Premier lige BiH. Prema podacima do kojih smo dosada došli, riječ je o tridesetak sumnjivih utakmica, o kojima će istragu ovih dana voditi u Tužilaštvu BiH te istražitelji policije FBiH. Naime, materijal koji je dostavljen kao osnova za istragu i eventualno podizanje optužnica prvo je dostavljen Tužilaštvu BiH. Kako je to procedura nalagala, iz Tužilaštva je proslijeđen na pregled i obradu u SIPA-u, no direktor te agencije, Mirko Lujić je materijal proslijedio u federalni MUP. Istražitelji ove institucije prihvatili su vođenje istrage, no stanovit problem im predstavlja činjenica da su među klubovima koji se pominju u aferi i neki iz Republike Srpske, tako da je jasno da će istraga morati biti koordinirana između ova dva policijska tijela", navodi Slobodna Bosna.
Informaciju da je materijal iz Tužilaštva u Bochumu stigao na adresu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, za SportSport.ba je potvrdio i glasnogovornik Boris Grubešić.
"U Tužilaštvo Bosne i Hercegovine stigli su materijali na njemačkom jeziku vezani za namještanje utakmica i kladioničarsku mafiju. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine dodijelilo je tužioca u odjelu 3 Tužilaštvo koji će istražiti ovaj slučaj", kazao nam je Grubešić.
Na osnovu dokumenata, do kojih je došla Slobodna Bosna, a koje su nam kolege iz ovog lista ustupile, najčešće se spominju imena Marija Cvrtka, Deniza Celika, Ante Šapine i Tune Akbuluata. Međutim, navode se i imena ljudi iz bh. fudbala: Predsjednik NK Travnik Dževad Bećiragić, trener ove ekipe Nedžad Selimović, nekadašnji sudija Premijer lige BiH Mevludin Efendić, te igrači klubova Travnik, Orašje, Laktaši i Posušje.
U ovim dokumentima najčešće se spominje ime nekadašnjeg predsjednika Slavije Slavka Tošovića, kojeg je bivši Visoki predstavnik u BiH Paddy Ashdown još 2004. godine smijenio sa svih političkih funkcija zbog pomaganja u skrivanju optuženika za ratne zločine Radovana Karadžića.
Osim gore nabrojanih osoba, na listi osumnjičenih u nečasne radnje su i dvojica neimenovanih igrača Slavije, pod nadimcima Drago i Kuna, te doktor ekipe iz Istočnog Sarajeva i kuhar ove ekipe. Navodno je doktor Slavije dobio zadatak od kladioničarske mafije da podmiti kuhara u hotelu u kojem su odsjeli fudbaleri Košica u susretu pretkola Kupa UEFA 30. jula prošlke godine, kako bi ovaj slovačkim fudbalerima stavio opijate u hranu, jer je kladioničarskoj mafiji bila potrebna pobjeda Slavije u ovom susretu. Istražitelji Tužilaštva u Bochumu tvrde da je kuhar pristao uzeti mito u visini od 3.000 eura, ali je ostalo nejasno da li je svoj zadatak i ispunio, tvrdi Slobodna Bosna.
Klupko se tek počinje odmotavati, a Tužilaštvo Bosne i Hercegovine kreće sa istragom, u kojoj će imati na raspolaganju sve materijale s kojima posjeduje Tužilaštvo u Bochumu, pa će predstojeća 2011. godina biti veoma vruća za mnoge u Bosni i Hercegovini.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- ofanziva23
- Kontakt:
Jel otišao Regoje man? 

Nije još uvjek ali malo faliofanziva23 je napisao/la:Jel otišao Regoje man?

SVIM NAVIJAČIMA FK.SLAVIJA SRETAN 9.JANUAR,DAN REPUBLIKE SRPSKE
DA SE SLAVI VJEČNO
DA SE SLAVI VJEČNO
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Citam u Sportu obavljena prozivka nema samo Kokota koji pregovara sa nekim Azerbejdzancima.U klub su dosli neka dvojica jedan je Dzudza ih Hercegovca,a drugi Enes Brnicanin iz Omladinca.
Takodje nedavno sam procitao da su ostavke podnela 2-3,jesu to oni sto ste cekali njihove ostavke ili neki drugi.
Takodje nedavno sam procitao da su ostavke podnela 2-3,jesu to oni sto ste cekali njihove ostavke ili neki drugi.

taj je nas napustio u junu mjesecu i mislim da je igrao zadnju polusezonu u Vratniku, kod nas je za šest mjeseci upisao jedan nastup i nije nešto pokazao. Neznam samo kako da dospije do SlavijeDevil je napisao/la:Citam u Sportu obavljena prozivka nema samo Kokota koji pregovara sa nekim Azerbejdzancima.U klub su dosli neka dvojica jedan je Dzudza ih Hercegovca,a drugi Enes Brnicanin iz Omladinca.

Što se tiće ostavke,dali su otac i sin Košarac i još neki lik.Oni su oformili,tj. još uvijek se pravi ekipa za mali fudbal Slavija.Kako sam ja saznao tu bi trebali i Suka i braća Novoselac i Mara da igraju .Devil je napisao/la:Citam u Sportu obavljena prozivka nema samo Kokota koji pregovara sa nekim Azerbejdzancima.U klub su dosli neka dvojica jedan je Dzudza ih Hercegovca,a drugi Enes Brnicanin iz Omladinca.
Što se tiće Enesa,to je taj što kaže Devil.Igrač Omladinca iz Mionice.Kažu da nema kondicije nimalo i da je veoma loš.
Koje Suka,a Mara je onaj sto ubija levicom je li tako?Ronaldo_7 je napisao/la:Što se tiće ostavke,dali su otac i sin Košarac i još neki lik.Oni su oformili,tj. još uvijek se pravi ekipa za mali fudbal Slavija.Kako sam ja saznao tu bi trebali i Suka i braća Novoselac i Mara da igraju .Devil je napisao/la:Citam u Sportu obavljena prozivka nema samo Kokota koji pregovara sa nekim Azerbejdzancima.U klub su dosli neka dvojica jedan je Dzudza ih Hercegovca,a drugi Enes Brnicanin iz Omladinca.
Što se tiće Enesa,to je taj što kaže Devil.Igrač Omladinca iz Mionice.Kažu da nema kondicije nimalo i da je veoma loš.

Pricao sam sa rodjakom malo oko tih igraca,kazu da su oba smesni igraci,i da prebace bilo koga kadeta iz Slavije da bi bili bolji od njih dva.

Ma brate Suka (ja msm da mu je tako nadimak) je onaj musliman što je proglašen par puta za jednog od najboljih igrača u malom fudbalu.Igrao je za Slaviju na Bajramskom turniru.Mara je onaj što ubija lijevomDevil je napisao/la:Koje Suka,a Mara je onaj sto ubija levicom je li tako?Ronaldo_7 je napisao/la:Što se tiće ostavke,dali su otac i sin Košarac i još neki lik.Oni su oformili,tj. još uvijek se pravi ekipa za mali fudbal Slavija.Kako sam ja saznao tu bi trebali i Suka i braća Novoselac i Mara da igraju .Devil je napisao/la:Citam u Sportu obavljena prozivka nema samo Kokota koji pregovara sa nekim Azerbejdzancima.U klub su dosli neka dvojica jedan je Dzudza ih Hercegovca,a drugi Enes Brnicanin iz Omladinca.
Što se tiće Enesa,to je taj što kaže Devil.Igrač Omladinca iz Mionice.Kažu da nema kondicije nimalo i da je veoma loš.![]()
Pricao sam sa rodjakom malo oko tih igraca,kazu da su oba smesni igraci,i da prebace bilo koga kadeta iz Slavije da bi bili bolji od njih dva.

Ne znam iskreno ko je taj,mozda ga i znam ali mi ime nista ne znaci.A Mara je lud,gledao sam sada reportazu sa zadnjeg Bozicnog golman ne sme ni da mu brani penal.
Realno kada bi se ta ekipa skupila mislim da bi bila najjaca u BIH,ali je pitanje kakve ambicije imaju Slaven i Drazen da li hoce da dodju
Ja bih za golmana uzeo onoga lika sto je bio golman u Skenderiji ove godine,zaboravih ime ali je dobar.

Realno kada bi se ta ekipa skupila mislim da bi bila najjaca u BIH,ali je pitanje kakve ambicije imaju Slaven i Drazen da li hoce da dodju

Ima Slavija veoma velike ambicije,samo da se Orlić skine sa prvog mjesta.Taj Suka je ,vjeruj mi,jedan od najboljih igraca.Ove godine je igrao za "Delije" i bio najbolji strijelac sa Mulaomerovićem (Tako neš mu ide prezime). Imaće veoma dobre ambicije da pojačaju jer se pripremaju pare za to,a Staša i Milorad Košarac će biti glavni tu,a imaju para pun .!.
Pa rekao sam ti što se tiče Brničanina on ima nekog menadžera i on ga voda okolo, kod nas je bio od januara 2010. do juna 2010. i uspio je skupiti jedan nastup, kvaliteta nema ni za 1. kantonalne i neznam stvarno kako je dospio do Slavije. Kod nas dok je bio on je snosio sve svoje troškove, smještaj, hrana,... čak je i sam svoju registraciju ja mislim platioDevil je napisao/la:Koje Suka,a Mara je onaj sto ubija levicom je li tako?Ronaldo_7 je napisao/la:Što se tiće ostavke,dali su otac i sin Košarac i još neki lik.Oni su oformili,tj. još uvijek se pravi ekipa za mali fudbal Slavija.Kako sam ja saznao tu bi trebali i Suka i braća Novoselac i Mara da igraju .Devil je napisao/la:Citam u Sportu obavljena prozivka nema samo Kokota koji pregovara sa nekim Azerbejdzancima.U klub su dosli neka dvojica jedan je Dzudza ih Hercegovca,a drugi Enes Brnicanin iz Omladinca.
Što se tiće Enesa,to je taj što kaže Devil.Igrač Omladinca iz Mionice.Kažu da nema kondicije nimalo i da je veoma loš.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.