BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tyler durden
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Jaranovic 3xahmad_tz je napisao/la:Ja sam ko na iglama bgm. U petak Bih, u subotu Sloboda i ex.
Dzeko 2x, Ibisevi 1x

Hahaha... mrs...emiros je napisao/la:Dvije karte za zapad, jedna 110 KM, obje 210 KM, kontakt na PM.
Kakvo to, mozda sebityler durden je napisao/la:Jaranovic 3xahmad_tz je napisao/la:Ja sam ko na iglama bgm. U petak Bih, u subotu Sloboda i ex.
Dzeko 2x, Ibisevi 1x

- badblueboylivno
- Kontakt:
Euforija me puca ne mogu da cekam do sutra aaaaa :S
-
Evo citam izjave Susica i poslije njih je 99% sigurno da ce Medunjanin biti zadnji vezni, odnosno ne bas klasicni. A pogotovo, jer je rekao da ce nam u napadu biti lakse, ali onda u odbrani teze. Nista, sarajevski smekeru odigraj i ti i svi ostali sto bolje mozete da slavimo zajedno ako Bog da.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci ipak sa Medom, jako riskantno.
Mada vidim da je Susic uigravao Lulica na beku, a Seju ofanzivnije, moguce da Sejo preuzme nesto malo centralniju ulogu pored Medunjanina, tj. da ga podrzava u odbrambenim zadacima.
Mada vidim da je Susic uigravao Lulica na beku, a Seju ofanzivnije, moguce da Sejo preuzme nesto malo centralniju ulogu pored Medunjanina, tj. da ga podrzava u odbrambenim zadacima.
Medo, pretvori se preko noći u Xabi Alonsa. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Il cemo ih raspalit, il cemo biti raspaljeni
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- frankqqqqq
- Kontakt:
I ja čudan osjećaj imam povodom sutrašnje utakmice, strahotamajestic24 je napisao/la:Mene brate nesto steze u grudima kako se ovaj mec priblizava. Nemam pojma sto,al tako je.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma drzacemo loptu ko Barsa, necemo im dati vakta da se dohavizajuGoalgetter je napisao/la:Znaci ipak sa Medom, jako riskantno.

Sad ozbiljno i mene je nesto hastra pravo

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Morat cemo jako dobro drzati loptu, inace nam ne gine koji gol Slovaka. Mada Pape pokusava ''Blitzkrigom'' zabiti 2-3 komada Slovacima, i onda zatvoriti kompletno igru, kao sto smo to npr. protiv Litvanije uradili.Bosniacum Lilium je napisao/la: ma drzacemo loptu ko Barsa, necemo im dati vakta da se dohavizaju![]()
![]()
Sad ozbiljno i mene je nesto hastra pravo
-
Pa normalo, svi smo nervozni, jer nikad nismo bili u ovoj situaciji, cak ni kada smo protiv Portugala izguili 1:0, pa su svi mislili da cemo ih dobiti u Zenici. Ja imam osjecaj da narod ne bi znao kako slaviti i da uopste ne bi slavili prolaz na SP nego bi slavili uobicajenu pobjedu
, ali ako Bog da, sad u 4 dana pobijediti dva puta, pa se malo smiriti do oktobra, a ona ce sve da puca o savovima...

Sve je jasno,Pape igra za gol vise..Vdijet cemo na sta ce to izaci na kraju..Hrabro u svakom slucaju..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svidja mi se gard selektora,nista fraze,nista patetika nego:Dobar dan,mi smo Bosna i Hercegovina,izvolite se braniti
Prijatno sam iznenadjen,trebalo je odavno imati takav gard i jasno reci,mi smo favoriti i mi pobjedjujemo.Ono sto mi se malo ne svidja je otkrivanje sastava,pa cak i taktike a za to znatnu krivicu snose i novinari sa pitanjima takve vrste.Niko ozbiljan ne otkriva sastav,niti ozbiljan,dobronamjeran novinar pita za njega puno prije same utakmice.Ciro je otvorio karte Portugalcima,pa mu je njihov selektor uvalio Pepea kao flastera Misketu dok ga je ovaj ocekivao na stoperu,rezultat znamo.Ok ovaj put,nek znaju Slovaci to im nista nece pomoci ali u buduce sa nekim jakim reprezentacijama to treba ispraviti.

Jao, nesmijem ni pomisliti kakva ce ludnica biti aBd kad se plasiramo definitivno na SP, ja mislim da ce raja festati po ulicama do rane zore.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Malo kad sam vidio Sušića ovako punog samopouzdanja.
Inače je smiren i nesklon nekim 'jakim' izjavama ali sad se otvorio
Tako je,mi jesmo favoriti i to ćemo dokazati na terenu.
Inače je smiren i nesklon nekim 'jakim' izjavama ali sad se otvorio

Tako je,mi jesmo favoriti i to ćemo dokazati na terenu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Sto se tice najava da ce Medo igrati umjesto generala nema razloga za paniku,vjerovatno je planirano da mu Sejo pomaze u defanzivi kad nemamo loptu.Uostalom,zar vecina nas odavno ne prizeljkujemo da igramo sa novim rijesenjima na zadnjem veznom.Svidja mi se ako bude tako i ubicemo ih,nema im druge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.