Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
sta se zajebavat oko stadiona i ulaznica eto neka bude u kaknju 6k+ u jedinstvu 4k+ a u slobodi 9k+ gledalaca ha ya 

Nije bit u tome koliko ko ima posjetitelja tokom utakmice, Tz je najveći grad i logično je da utakmica Slobode bude najposjećenija, i ja nisam pisao da je u Kaknju bilo mnogo više ljudi nego što je napisano da bih se 'dičio' time na bilo koji način. Pisao sam jer ovo nije prva 'greška' ovih 'novinara' iz SS.ba. Zna se desiti greška, ali više puta su pokazali svoj amaterizam, pojedinci naravno, u raznoraznim tekstovima i pričama i uprkos tome, uprkos kritikovanju tih 'novinara' oni su nastavili raditi svome i objavljivati tekstove bez ikakvih dokaza za iste. Zar je bilo teško provjeriti slike sa, slobodno mogu reći, derbija kola...
da ne bude sve off, očekujem da Fukare nadmaše Red Army po broju gostujućih navijača u Kaknju
da ne bude sve off, očekujem da Fukare nadmaše Red Army po broju gostujućih navijača u Kaknju

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako se ukine ova "zabrana" mozda...ako ne, tesko je autima i kombijima dovesti previse ljudi ...koliko je ustvari RA bilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa sad, broj navijača na tekmi ne mora nužno poistovjećivati sa brojem stanovnika nekog grada/mjesta
sve zavisi koliko se u nekom gradu/mjestu voli i prati fudbal i taj klub, itd

naravno, ali primjera radi 50% stanovnika Kaknja da dođe gledat Rudar je približno jednako kada dođe 25% stanonvika Tuzle gledati Slobodu, a i malo je vjerovatno da dođe 50% stanovništva na jednu utakmicu Prve lige Federacije...bez obzira koliki procenat bio logično mi je da Sloboda ima najviše gledaoca, ali opet to nije pravilo i nije nužno tako...valjda razumiješ šta govorimChinaglia je napisao/la:pa sad, broj navijača na tekmi ne mora nužno poistovjećivati sa brojem stanovnika nekog grada/mjestasve zavisi koliko se u nekom gradu/mjestu voli i prati fudbal i taj klub, itd
Ma nije brate,ali ako se vec bave nekom statistikom i promovisanju 1.Lige FBiH i ako cemo da ide na bolje,pa majku mu zar je tesko provjeriti i reci koliko raje ima a ne lupati ko Martin po diviziji,pa ima li logike da na prvom derbiju bude 3000 ljudi,a na drugom mnogo bitnijem bude 200 ljudi,nije meni krivo sto su oni napisali da je epicentar u Tuzli,itd meni je drago sto ljudi prate ovu ligu,ali mi nije jasno sta je cilj novinara ovog ? Ocrniti ovu ligu kao da nije posjecena,ili nesto drugo i kako da vjerujem da je objavio istinu na drugim stadionima ako laze za utakmicu na kojoj sam prisutan,i na kojoj je napravljeno preko 300 fotografije,i da on nije mogao naci jednu i zakljuciti da je u Kaknju bilo mnogo vise ljudi nego sto je on naveo.GracanicaAA je napisao/la:sta se zajebavat oko stadiona i ulaznica eto neka bude u kaknju 6k+ u jedinstvu 4k+ a u slobodi 9k+ gledalaca ha ya
Rudar Kakanj !!!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ako se ukine ova "zabrana" mozda...ako ne, tesko je autima i kombijima dovesti previse ljudi ...koliko je ustvari RA bilo
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ako se ukine ova "zabrana" mozda...ako ne, tesko je autima i kombijima dovesti previse ljudi ...koliko je ustvari RA bilo
odradili tu jednu utakmicu i sad oni nesto,pustite se toga kolko nas bude super je,gledajte vremena 1.maj je ljudi nemaju para a bit ce nas 200 najmanje..brojka solidna a za ovu ligu odlicna

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
- Moderator
- Kontakt:
Video pregled 24. kola
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
06:26, početak utakmice u Konjicu između Igmana i BRANITELJA
Oficijelni spiker: "Gosti iz ČAPLJINE nastupaju u sljedećem sastavu..."

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ovome smo se i mi smijali na tribinama,valjda se čovjek zabunio xDZoom088 je napisao/la:06:26, početak utakmice u Konjicu između Igmana i BRANITELJA
Support your local club !
Kakva liga takav i spiker,dobro je da nije rekao Hajduk iz Splita 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Po ovom pregledu kola, golman Jedinstva Hamzabegović, vjerovatno će dobit neku suzpenziju ili kaznu, zbog saplitanja sudije. Šta mu je ono trebalo jbt, kao golman je prejak al ovako bgm živčo teški. Moglo bi Jedinstvo bez njega u Banoviće.
Zoom nije to ništa, kod nas spiker javlja: na utakmici u Bihaću, Podgrmeč je poveo sa 1:0 u gostima.
Zoom nije to ništa, kod nas spiker javlja: na utakmici u Bihaću, Podgrmeč je poveo sa 1:0 u gostima.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bas neugodna situacija za kriminalnu organizaciju iz Bihaca, ako ne udju ove godine u PL valja im naredne ispast iz Federalne jer ih ne podnosi vise niko osim Podgrmeca 

"samo jednu utakmicu"solar1987 je napisao/la:LloriS je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ako se ukine ova "zabrana" mozda...ako ne, tesko je autima i kombijima dovesti previse ljudi ...koliko je ustvari RA bilo
odradili tu jednu utakmicu i sad oni nesto,pustite se toga kolko nas bude super je,gledajte vremena 1.maj je ljudi nemaju para a bit ce nas 200 najmanje..brojka solidna a za ovu ligu odlicna

teško da će neka navijačka skupina u ovo ligi to uspijet ponovit
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
To cemo da jos vidimotuzlak1987 je napisao/la:Bas neugodna situacija za kriminalnu organizaciju iz Bihaca, ako ne udju ove godine u PL valja im naredne ispast iz Federalne jer ih ne podnosi vise niko osim Podgrmeca

Pa što se tiče kluba iz Bihaća jedina svijetla tačka su navijači
veći huligani su im igrači nego navijači
Opet kažem i u Tuzli su nešto krenuli na kraju utakmice pravit sr*nja pa se umješao Dedić (trener golmana) i smirio situaciju a da je on počeo udarat ne bi valjalo za goste iz Bihaća ali nikako

Opet kažem i u Tuzli su nešto krenuli na kraju utakmice pravit sr*nja pa se umješao Dedić (trener golmana) i smirio situaciju a da je on počeo udarat ne bi valjalo za goste iz Bihaća ali nikako

Svako je gazda u svojoj avliji, imamo mi tih Dedica po Bihacu koliko zelis, pljuvanje igraca pokusaji udaranja nasih igraca u tuzli, niste ni vi bajni i cistog obraza, prvo vi rijesite u svojoj avliji pa onda pricajte o Jedinstvu i postenjuGorki je napisao/la:Pa što se tiče kluba iz Bihaća jedina svijetla tačka su navijačiveći huligani su im igrači nego navijači
![]()
Poenta je u tome,čim vam rezultate ne godi odma bi da se tučete
što ne pravite sr*anja kad pobijedite?
U svakom gradu ima Dedića naravno i vazda će biti,samo želim da kažem da jednom prihvatite poraz/remi sportski,a ne na onaj način.Znam sad će krenut i vi ste ovako/onako,ali neću da se raspravljam nije bitno.

U svakom gradu ima Dedića naravno i vazda će biti,samo želim da kažem da jednom prihvatite poraz/remi sportski,a ne na onaj način.Znam sad će krenut i vi ste ovako/onako,ali neću da se raspravljam nije bitno.

Druze,nemoj majke ti pisati za Bihac da cim gube tuku,evo samo cu ti navesti primjer da Rudar nosi redovno bodove iz Bihaca i da nikad ne bude ni jedan mali incident,uvijek ispraceni aplauzima,uvijek sve fer i korektno.Cak i kad su se i jedni i drugi borili za opstanak Rudar tri boda nosi iz Bihaca i nema problema.Tako da ovo sto se desava,nije to cisto sigurno,ili vracaju ''gostoprimstvo'' ili je nesto drugo u pitanju,ali igraci i navijaci Rudara nikad nisu probleme imali,sve fer i korektno i uvijek na nivou.Gorki je napisao/la:Poenta je u tome,čim vam rezultate ne godi odma bi da se tučetešto ne pravite sr*anja kad pobijedite?
U svakom gradu ima Dedića naravno i vazda će biti,samo želim da kažem da jednom prihvatite poraz/remi sportski,a ne na onaj način.Znam sad će krenut i vi ste ovako/onako,ali neću da se raspravljam nije bitno.![]()
Rudar Kakanj !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.