FIFA 14

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FIFA 14

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jul 2014, 21:54

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Legendaran Bug mi se vec dva puta ponavlja. Igram karijeru, CPU dobije penal, promasi ga, tj. pogodi stativu i lopta se odbije do izvodjaca penala i sudija svira offside :-D
Nije bug ako golman ne dira izvodjac ne smije je dirat ponovo tj. prikucat ;)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: FIFA 14

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 jul 2014, 22:02

JoseMourinho je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Legendaran Bug mi se vec dva puta ponavlja. Igram karijeru, CPU dobije penal, promasi ga, tj. pogodi stativu i lopta se odbije do izvodjaca penala i sudija svira offside :-D
Stvarno jest, sad sam proguglao. :-) Do sad jos nikad nisam cuo za to pravilo.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FIFA 14

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jul 2014, 22:05

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
Stvarno jest, sad sam proguglao. :-) Do sad jos nikad nisam cuo za to pravilo.
Jednom sam ja gledo to se desilo inače jbg haman nemoguće u stativu pa nazad istim smjerom do izvodjaca :D

muhovic
Kontakt:

Re: FIFA 14

Post Postao/la muhovic » 10 jul 2014, 18:33

Pozdrav raja! Evo danas me opalilo da puknem po Fifi, pa ako nekome nije mrsko da mi u PP-u fino stavi linkove koje ste koristili i upute za crack i to. Hvala unaprijed. :D

P.S. Skinuo sam Nosteam Fifu, i V5 taj crack, crackujem, pokrenem na ovo 3dm i opet neće..

slika

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jul 2014, 11:01

skinuo si krivi crack.. evo ti upustva:
1. skineš nosteam fifu, instaliraš
2. skinaš onaj skidrow crack v4- crack only
3. u tom cracku dobiješ fifa14.exe
4. kopiraš ga u game directory i zamijeniš ga sa starim
5. sada dolazi glavni dio: fifa14-3dm.exe preimenuješ u nešto drugo, a fifa14.exe (taj novi što si kopirao) preimenuješ u fifa14-3dm.exe
6. onda ovaj što si ga prvog preimenovao u nešto drugo preimenuješ u fifa14.exe..

poslije ovoga igru ne pokrećeš ni preko fifa14.exe ni preko shortcuta sa desktopa nego preko fifa14-3dm.exe
također preporučam ti da, ako hoćeš promijeniti grafičke postavke, promijeni ih prije ovog postupka u onom launcheru gdje ima opcija "game settings".. jer taj launcher ne radi nakon ovog cracka.

ovaj postupak crackovanja sam ja koristio više puta i uvijek igra nakon ovoga radi bez ikakvih bugova, problema, crasheva.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 14 jul 2014, 00:38

hvala puno, probaću :)

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 16 jul 2014, 21:14

miki_92 je napisao/la:ako neko zeli da skida ovaj FIFA World koji je free na Originu nek lagano preskoci :puke:
sto to :P evo ja je jucer instalirao (mislio uzeti fifu 14 na originu, ima za $9 trenutno) ali kontam sad ce ionako nova fifa pa bolje ovo cudo igrat, a jos je i djabe. Ionako sam je htio uzeti samo zbog Ultimate Team, a fifa world je bazirana na tome tako da je super ispalo :P

uglavnom, meni je za sada ok, doduse treba mi malo da pohvatam konce jer nisam igrao fifu od .... fife 98 il nesto takvo :D :) dogurao sam do 8 lige i vec sam doveo spahica, pjanica i mujdzu :p evo ponudio za nekoliko kartica begovica (81 ocjena predobar je) i ibisevica pa cu uskoro imati 5 nasih igraca, svi su gold osim mujdze.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jul 2014, 21:24

bubreg je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:ako neko zeli da skida ovaj FIFA World koji je free na Originu nek lagano preskoci :puke:
sto to :P evo ja je jucer instalirao (mislio uzeti fifu 14 na originu, ima za $9 trenutno) ali kontam sad ce ionako nova fifa pa bolje ovo cudo igrat, a jos je i djabe. Ionako sam je htio uzeti samo zbog Ultimate Team, a fifa world je bazirana na tome tako da je super ispalo :P

uglavnom, meni je za sada ok, doduse treba mi malo da pohvatam konce jer nisam igrao fifu od .... fife 98 il nesto takvo :D :) dogurao sam do 8 lige i vec sam doveo spahica, pjanica i mujdzu :p evo ponudio za nekoliko kartica begovica (81 ocjena predobar je) i ibisevica pa cu uskoro imati 5 nasih igraca, svi su gold osim mujdze.
Da si igrao FIFU 14 znao bi zasto je igra FW :puke: :puke:

Gameplay uzasan, optimizacija jos gora :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 jul 2014, 22:02

vjerovatno ti se i čini dobra jer fifu nisi igrao od 98 :lol:

nije igra bez razloga besplatna, sve je užasno naspram FIFA 14, od gameplaya do grafike pa do kontrola.. ako već hoćeš da se zabaviš dok ne izađe FIFA 15, skini FIFA 14 i instaliraj, napisao sam ja gore upustvo.. tek ćeš tad vidjeti šta je prava fudbalska igra ;)

nemoj samo zbog ultimate teama igrati to smeće od igre, barem ja ne bih na tvom mjestu.. pogotovo jer ultimate team nije toliko ni zanimljiv ni realističan, pogotovo pravi ultimate team gdje likovi vrše monopol sa igračima i danonoćno prodaju sve živo da naprave najbolji mogući tim s kojim će odigrati 2 utakmice :roll:

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 16 jul 2014, 22:35

pa dobro koliko vidim jos je beta, tako da im se neke stvari mogu oprostiti :P

mozda i skinem fifu 14 ali ne jos, da barem jos malo uzivam u fifa world.
sto bi stari kinezi rekli: not knowing is part of the fun. nesto kontam ovo ce mi biti super sve dok ne odigram pravu fifu tako da ce fifa 14 jos sacekati :D :D

edit: samo nikako da skontam kako se braniti. mislim kontam ja osnove ali igraci mi stalno trce oko protivnickih a kada pokusam onaj standing tackle vecinom fulim tako da samo drzim x i vrtim se oko napadaca :?

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 jul 2014, 18:37

to je vjerovatno toliko loša igra da ne možeš ni normalno da se braniš :lol:

ja na FIFA 14 uopšte ni ne koristim ni X (koji je ustvari contain) ni standing tackle.. contain ne koristim jer će se igrač samo vrtiti oko protivnika a neće ga napadati, dok standing tackle mi uopšte nije potreban..
jednostavno sam naučio da se odlično krećem u odbrani i tako uzimam protivniku lopte..

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 17 jul 2014, 21:43

viKK je napisao/la:to je vjerovatno toliko loša igra da ne možeš ni normalno da se braniš :lol:

ja na FIFA 14 uopšte ni ne koristim ni X (koji je ustvari contain) ni standing tackle.. contain ne koristim jer će se igrač samo vrtiti oko protivnika a neće ga napadati, dok standing tackle mi uopšte nije potreban..
jednostavno sam naučio da se odlično krećem u odbrani i tako uzimam protivniku lopte..
jeste, to me zivcira pogotovo kada igram protiv semi-pro i slabijih ekipa jer te bukvalno samo dodaju loptu po 20 minuta i nema sanse da im je uzmes :/ uopste ne napadaju ali cim pridjes igracu on se okrene i doda nekom drugom... nemas pojma kako me to zivcira :twisted:

i hvala na savjetu, ja cu pokusati da se odviknem od x i onog drugog (teammate contain) pa da vidim kako to fercera. mada to vjerovatno dolazi sa iskustvom :) a ja, jos jedna stvar... ponekad zna zastopati na poluvremenu, recimo da je i to jedna od mana fifa worlda :D

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 23:36

raja neki prijedlog da se pocne sa klubom iz FL1 karijera :D :?: :?: prednost imaju klubovi sa tradicijom ili da imaju dobre navijace :D

p.s. necu nots c.
=\_1921_/=

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jul 2014, 23:39

player ili manager career?
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 23:40

viKK je napisao/la:player ili manager career?
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
ma menadzer :D
=\_1921_/=

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 jul 2014, 08:21

football league 1.. prvo mi padaju napamet wolverhampton i sheffield united..

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 20 jul 2014, 09:10

Nisam baš u toku, ali zna li neko da li planiraju na FIFI 15 vratiti stari sistem transfera gdje se mogu normalno vidjeti ocjene igrača, pretraživati po ratingu etc.?
Na ovaj novi sistem niti sam se navikao, niti ga koristim. Otkako sam instalirao igricu "živim" od mlade akademije, šta mi ona izbaci to i kupujem, transferi su mi samo ako baš moram ili ako otprilike znam koga želim dovesti. :hmmmm:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jul 2014, 09:50

Unknown Genius je napisao/la:Nisam baš u toku, ali zna li neko da li planiraju na FIFI 15 vratiti stari sistem transfera gdje se mogu normalno vidjeti ocjene igrača, pretraživati po ratingu etc.?
Na ovaj novi sistem niti sam se navikao, niti ga koristim. Otkako sam instalirao igricu "živim" od mlade akademije, šta mi ona izbaci to i kupujem, transferi su mi samo ako baš moram ili ako otprilike znam koga želim dovesti. :hmmmm:
Ja samo ukucam tamo u search players koju hocu poziciju i stavim godine od 20 do 22 i gledam kod koga stoji great potential i njega samo dovedem :-D. Kasnije ga prodam za bruku para

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 20 jul 2014, 16:54

arelinho je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Nisam baš u toku, ali zna li neko da li planiraju na FIFI 15 vratiti stari sistem transfera gdje se mogu normalno vidjeti ocjene igrača, pretraživati po ratingu etc.?
Ja samo ukucam tamo u search players koju hocu poziciju i stavim godine od 20 do 22 i gledam kod koga stoji great potential i njega samo dovedem :-D. Kasnije ga prodam za bruku para
Ima i ova stranica http://www.futhead.com/14/career-mode/players/#" onclick="window.open(this.href);return false; ali nakon par sezona nije to to, ne možeš znati koliko je ko napredovao, oni novi igrači se pojave, za njih ne znaš kakvi su... A pošto volim igrati sa manjim timovima, te sa "Great potential" obično ne mogu dovesti. :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jul 2014, 19:12

Ne igram ni ja bas sa jakim timovima,igram npr sa tottenhamom,romom,livrrpoolom...

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.