Momak je legenda,mislim na Sea

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Što volim kad neko pametan ima vlast, pa kakvu takvuMonolog je napisao/la:Neke banovi nisu opametili.![]()
Nema veze, ima sljedeća runda.
Pa sta, Pjanića mati jos uvijek pitaa.Adi_Zepce je napisao/la:Kolašinac: Mama mi još uvijek pere i pegla
ovo je bgm najsmjesni user u historiji ovog forumaEmir000 je napisao/la:Aferim momcilukoSemsudin je napisao/la:Pa da ga ima bio bi pozvan dosad vjerovatno. U procesu je dobijanja državljanstva, koče ovi JMBovi proces, ali valjda će biti sređeno to brzo.jestamaji je napisao/la:jel taj kolašinac ima uopšte naš pasoš ili je ovo sve šuplja?![]()
Šta se ovo pojavljuju protivnici Sea?Opušteno momčiluci.
inace nasa legenda (mislim na sea) se oprostio iz u21 takmicenje.. samo ima jos jednu tekmu protiv rusa i onda ide ka kuci ali ne u njemacku nego u duboku sumu sandzaka da bije jednog medvjeda da napravi jaknicu od njega, momak je rusilac a i legenda (na sea mislim
)
to je kad neko provodi cijeli zivot u netu mislijuci da je neko nesto jer nije nista van kompjutera.. ovo mu je jedini nacin da se osjeca kao neka faca.. cista ljubomora prema seu,, nije mu dobro neznam sta ima protiv momka momak je legenda mislim na sea ako ste ga zaboravili ukucajte sead kolasinac na guglFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Nigdje veze,nisam vidio da iko pise o Seu na drugim temama osim ovdje, mene si banovao nakon mog pisanja o njemu po chatu jer nakon tvog upozorenja nisam napisao nijedan post o njemu na drugim temama,a valjda na chatu imam pravo da pisem sta hocu i kome hocu, al dzaba nek si ti meni bananu spuco ni zbog ceg' pa makar.
Emir000 je napisao/la:cista ljubomora prema seu
aferim niko ne voli sina kao sandzacki roditeljiAdi_Zepce je napisao/la:Kolašinac: Mama mi još uvijek pere i pegla
ovo je ono sto sam govorio prije a vi me ne slusate, nije vam dobro, jer momak je rusilacautogol je napisao/la:svima je poznato koliko se Drogba bojao naseg zmaja u dvomecu sa Schalkeom,**vno se u njemu usralo,a evo i slike koja to dokazuje![]()
Sta reci,nego aferim momcino,sto prije rijesi te papire i prepadaj ovako po Brazilu
Javljaju se ljubomorni desni bekovi, Seo pravi ljubomoru medju reprezentativcima, al' skontat ce i oni da jedna legenda i jedan rusilac, naravno da mislim na Sea!mujdza je napisao/la:Ljudi, pretejrujete s tim rusilac... Ne kontam zasto rusilac? Momak je odlican igrac i nama ce biti od velike koristi ako bog da al mislim da samu temu kvarite s tim rusilac... Ispada da Sead Kolasinac nema svoje ime i prezime... S moje strane, dobro dosao medju zmajeve. Cim prije, tim bolje......