Adnan Zahirović

harishp
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la harishp » 20 jul 2013, 20:22

DRHAUSE je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Dzaba, mora da mu je curu ili nesto opalio Adnan pa je ovaj toliko bijesan. Fakat zanimljivo. U najgorem slucaju Adnan je nas drugi izbor za mjesto DMF-a.
Ne može mi prismrditi ni fizički ni finansijski, možda je poznatiji široj javnosti jer igra za repku i to je to.
Naravno,pak si ti kucni doktor. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jul 2013, 14:25

Zahirovic je postao suvisan prtljag. Reprezentacija ga je maksimalno ispromovisala i vukla, ali ocito on nema kvalitet, pa cak ni za ruske drugoligase.

Zaha - najslabija si karika, napusti brod koji putuje ka Brazilu.

Da ona teleca glava od Kolasinca ima dvije ciste u glavi, odmah bi predao sve moguce papire. Skonto bi, da bi u Bosni igrao prvu postavu - zadnjeg veznog. (kao sto je igrao protiv Galate) I to bez ikakve konkurencije.

S Bicom na drugom stoperu i Koalsincem na def. veznom, to je tim za prolazak grupe.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2013, 14:42

Jah, izbacimo igraca koji je pomogao da se nasa reprezentacija plasira(skoro) u Brazil. Cuj njeg reprezentacija ispromovisala i vukla, ako se ne vjerujem nasa dobra odbrana pocinje njegovim pojavljivanjem u reprezentaciji(kad je poceo igrati DMF).
Celik!3,2,2.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 jul 2013, 14:47

Ne znam zašto se na svaki post koji " tjera " Zahu iz repke morate javljat'. Ne kontam to sekunde. Neće njega otjerati iz reprezentacije niko i ništa odavde, sve dok Pape ne odluči da je isti suvišan.

A pošto mu maksimalno vjeruje, ostaje samo da ga gledamo, nama koji smo neutralni, da uživate, vi Čelikovi navijači, i da se izjedaju, oni koji smatraju da Zaha pojma nema.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jul 2013, 15:08

Iskreno, igrač bez kluba ne bi trebao igrati za reprezentaciju. Ja nemam ništa protiv Zahirovića koji je svoj posao odradio maksimalno profesionalno. Zakazao je kada je igrao desnog beka (jbg, zakazao bi i Džeko na toj poziciji :mrgreen: ), ali u svim drugim utakmicama je mogao dobiti prolaznu ocjenu. No, treba biti iskren i reći da igrač koji nema klub ne bi trebao igrati za repku. Takvog sam mišljenja bio i kada je Spahić (a svi znamo kako je on ipak važniji faktor od Zahirovića) u pitanju pa zatim i Muslimović, a isto to mislim i danas dan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jul 2013, 15:17

krajnje smijesno da se pozivaju igraci bez kluba. Pa nismo Iran poBogu :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2013, 15:22

Boli ih taki,odu u visestruki sampionski klub Rangers,sto znaci imaju klub,i to od renomea.I tu ih vise ni Remingtonom istjerati ne moRete :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jul 2013, 15:39

AllGunsBlazing je napisao/la:Jah, izbacimo igraca koji je pomogao da se nasa reprezentacija plasira(skoro) u Brazil. Cuj njeg reprezentacija ispromovisala i vukla, ako se ne vjerujem nasa dobra odbrana pocinje njegovim pojavljivanjem u reprezentaciji(kad je poceo igrati DMF).
Sto bolan pokusavas biti zanimljiv sa svojim lokal-patriotizmom? Ko biva, po difoltu moras branit bivseg igarca svog kluba. Ti si najobicniji nepriajtelj repke, jer joj ne zelis dobro. Ende.

Bice da zahicu mrze svi klubovi Evrope, jerbo mrze Zenicu a i inace su islamofobi. Drugacije se ne moze objasnit to ignorisanje zahinog, blistajuceg talenta.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2013, 15:55

Jest, mrzim repku, zelim joj sve najgore. :lol: :lol: :lol:

Meni samo nije jasna ta informacija da nema kluba. On ima ugovor sa Spartakom, htjeli to oni ili ne. A isto ko kaze da nece naci klub? Zato sto u novinama nema svakih pet minuta ide u ovo ide u ono, kao drugi igraci pa na kraju nigdje ne idu. Ako nista uvijek ce imati mjesta u Celiku :mrgreen:

@Zizu ne zato sto navijam za Celik a ovaj igrao, vec zato sto ovog svi pljuju. Ima par realnih likova, ali vecina ljudi(tipa onog Doktora) samo dodje i pljuje, cak i kad je najbolje igrao. Sjetimo se jedne recenice, kaze on je izbio loptu u korner iz kojeg smo mogli primiti gol treba ga otjerati iz reprezentacije.
Celik!3,2,2.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jul 2013, 15:56

I ja se slažem sa tim da se ne trebaju pozivati igrači koji nemaju kluba.
Za mene je to krajnje neprofesinalno i priliči fudbalskim reprezentacijama trećeg svijeta tipa Maršalovi otoci, Šejšeli, Maldivi, Tuvalu i slično.

Igrač koji nema kluba ne trenira redovno sa ekipom (individualni treninzi su samo održavanje kondicije), ne napreduje, ne igra tekme, ukratko ne bavi se profesionalnim fudbalom.
E sad, to je u neku ruku prihvatljivo ako je kraći period od mjesec ili dva, ali sve ostalo je previše.

Što se Zahirovića tiče, ja ne znam šta se dešava sa njim i njegovom karijerom.
On je meni dobar igrač koji je sve tekme u repki odigrao u najmanju ruku solidno i korektno, osim kad je bio desni bek protiv Portugala (što je neko već i napisao).
Bio je dobar i u PL kad je igrao i bio kapiten Čelika i igrao standardno za mladu repku.

Ono što je najčudnije je to što i kad je bio u Nalčiku nije igrao svaku tekmu, pogotovo kad su ispali u drugu ligu.
U Minsku, koji je izgleda jedna loša ekipa (izgubili od Lokomotive koja je satelitski klub Dinama i koja ima mali broj igrača pod ugovorom), odigrao 7 tekmi (370 minuta) za pola godine i sad je bez kluba.

Također je zabrinjavajuća informacija da njegova cijena drastično pada iako je standardni reprezentativac BiH.
U ovo vrijeme prošle godine je vrijedio 1.2 miliona eura, sada vrijedi duplo manje 600.000 eura (koliko je vrijedio kad je tek došao u Nalčik).
http://www.transfermarkt.com/en/adnan-z ... 78947.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve u svemu čudan i zabrinjavajući tok karijere jednog standardnog reprezentativca 15. reprezentacije svijeta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jul 2013, 16:04

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest, mrzim repku, zelim joj sve najgore. :lol: :lol: :lol:

.
Ne zelis da bolji igarc dodje na njegovo mjesto, to se zove "ne zelis joj dobro". Ne zelis da unaprijedimo igru na zadnjem veznom, posto nam je to najkriticinija pozicija. ( i drugi stoper, kojeg ce Bico uspjesno rjesit)

Igrac iz ruskog drugoligasa, ili bjeloruskog prvoligasa kojeg razguzi Lokomotiva iz Zg, nema mjesta u prvoj postavi Bosne, 14. repke svijeta. (Miske je druga prica - on ima kredita na pretek, a i odigra dobro)

Kad se vec tako vec brines o Zahi, pokusaj ga prodat, tj. otvorit drugima oci. Decko briljira u repki, samo to niko ne zeli prepoznat, ne?

Al u kurcu.

Stoga, mani me tog jadnog lokal-patriotizma.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2013, 16:08

Koji bolji igrac? Neprovjerni Hadzic iz smijesne lige(kao i druga ruska uostalom)? Ili pak strasni Svraka iz jos smijesnije lige? Ili pak jos strasniji Sesar koji ni u Sarajevu ne igra? Koje to mi bolje igrace imamo? Mani se prica o ovom ili onom, koje igrace imamo da sad mogu igrati?

Kad vec spominjete te reprezentacije, jednom Mexicu je Dos Santos bio glavni igrac, a u Tottenhamu samo trenirao. Zanimljivo, rekao bi covjek da su i oni u tom nekom rangu tih nekih 100+ reprezentacija.
Celik!3,2,2.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jul 2013, 16:14

I Cocalic i Besic su bolje rjesenje od dokazano prosjecnog i limitiranog Zahirovica.
Kolasinca ne spominjem, jer nema gotove papire.

Svakom rep. pomaze u transferima, samo ovog nesretnika niko ne zeli. Na kraju mozda i zavrsi u Celiku.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2013, 16:22

Cocalic? :lol: :lol: :lol: :lol: Jel ovaj ziv? I Besic? :lol: :lol: :lol: I onda kazes da ja ne zelim da reprezentacija napreduje.
Celik!3,2,2.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jul 2013, 16:27

To bi bilo to.

Histericnim redanjem smajlija, diskutant blazeni je potpisao kapitulaciju.

Nisam ni ocekivao argumente od prosjecnog cernobilca.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 jul 2013, 16:32

Ono, igranje u Makabi Haifi iz vrha tabele Izraela, je daleko losije od statusa 'nemanja kluba', iako te repka promovisala dvije godine.

Ono, igranje u bjeloruskom karinasu ili ruskom drugaligasu, daje ti za pravo da se podsmjehujes Makabiju.

Zivot je lep...kad si bez pameti.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 jul 2013, 16:37

Ne znam zasto sikiracija , sad kad Pape ode u Barcu i Zahirovic ce za njim :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jul 2013, 16:53

Realno velika je sramota sto Zahirovic i pored nastupa za BIH ,ne moze pronaci neki osrednji klub u nekoj osrednjoj ligi...pa njega ni ruski drugoligas nece,nije se naigrao u Minsku...o cemu onda vi pricate!? Susic ga je forsirao u reprezentaciji iako ni tada nije bio standardan u malom klubu iz Rusije(doduse tad su bili prvoligasi,ali konstantno na zacelju tabele)... znaci on nije iskoristio svoju sansu i tu je kraj price! fala Bogu imamo na toj poziciji Hadzica,koji je mnogo bolji igrac od Zahirovica,ako nista igra u puno jacem klubu... BIH je 15 na svijetu i svaki njen prvotimac mora bez problema naci klub u ligi petice ili u najmanju ruku Turska-Rusija,a Zahirovic i pored toga sto je bio prvotimac nema nikakvih ponuda za nastavak kariejre,cak ga ni drugoligas iz jake ruske B divizije nece,pametnom dosta!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2013, 17:28

Opet ponavljam, kako vi znate da on nema ponuda? Eto samo me to interesuje, sve ostalo je nebitno.
Celik!3,2,2.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 21 jul 2013, 17:43

Poslije svake tekme u ovim kvlalifikacijama mogo sam procitati kritike na racun Zahirovica kako je limitiran, kako smo zbog njega mogli primiti gol i da se treba Hadzic zvati, a cinjenica mi samo primili 3 gola u cijelim kvalifikacijama i imamo najbolju odbranu, a odbrana pocinje sa DMF. Jos jedan argumenat je i da nismo igrali sa ozbiljnom reprezentacijom i jakom i da bi oni pravili smjesnim Zahirovica, a neki drugi bi to odlicno odradili. Ko je garant tome? Zahirovic je dosad dobbro odradio svoj posao u kvalifikacijama i dokazao se, a taj neko drugi još se nije dokazao u repki. I komentari da on igra u nekom lošem klubu i da kao takav ne treba dobiti poziv, igra i Šamak u Arsenalu ali je za njega Adilovic igracina.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, haseljicking i 1 gost.