KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
CZ je igrala kako sam ja ocekivao da ce igrati od 2-3 utakmice, samo je interesatno da sam ja manje ocekivao od nelsona, a daleko vise od rakocevica
ali opet to znaci da u CZ jos ima rezerve
i izgleda da je scot donio toliku potrebnu energiju u cz, a sto je nedostajalo almondu
i da vuk (i ako kada nelsona nije bilo rakocevic i on su igrali pleja, a kasnije je vuk igrao beka) daleko bolje igra u oba pravca nego sto je to radio filip
i izgleda da je scot donio toliku potrebnu energiju u cz, a sto je nedostajalo almondu
i da vuk (i ako kada nelsona nije bilo rakocevic i on su igrali pleja, a kasnije je vuk igrao beka) daleko bolje igra u oba pravca nego sto je to radio filip
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
@nerminh74 ja i ti smo više vjerovali u ovaj tim od forumskih zvezdaša... 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
VerovatnoDANTES je napisao/la:@nerminh74 ja i ti smo više vjerovali u ovaj tim od forumskih zvezdaša...

Bravo Zvezdo !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Lazić je potrošio 2 mjeseca bukvalno ni u šta. On ni sam ne zna šta je radio na pripremama. Vlada je očigledno uvidio ogroman potencijal ekipe za brzu i efikasnu košarku i to se sve više forsira i daje rezultata. Samo ja još uvijek ne vjerujem da je on kapacitet da donese bilo kakav trofej (osim možda kupa) ali vidjećemo.nerminh74 je napisao/la:CZ je igrala kako sam ja ocekivao da ce igrati od 2-3 utakmice, samo je interesatno da sam ja manje ocekivao od nelsona, a daleko vise od rakocevica
Vuk je za Filipa... Demarkus Nelson.

Realno,po imenima ovo nije ni malo losa ekipa Zvezde. Stranci odlicni,pun pogodak. Ovi Amerikanci se uvijek napale na ovakve utakmice i ovu atmosferu.Osim ovog Thomasa iz Partizana
Po mom misljenju ekipa je jedna od jacih u ABA ligi,samo dok se posloze. Da ne objasnjavam po pozicijama,ko se razumije,vidjet ce sam.

Po mom misljenju ekipa je jedna od jacih u ABA ligi,samo dok se posloze. Da ne objasnjavam po pozicijama,ko se razumije,vidjet ce sam.
Scott je po meni kljucan, kao sto sam posle meca u Evrokupu rekao, doneo nam je potrebnu energiju i agresivnost! 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
vukojcic je predpocjenjen trener, ima znanje, ali nema autoritet zato nece biti izvrstan trener nego solidan, a da ima znanje pokazuje kako je pogodio sve rotacijebraoolyo je napisao/la:Lazić je potrošio 2 mjeseca bukvalno ni u šta. On ni sam ne zna šta je radio na pripremama. Vlada je očigledno uvidio ogroman potencijal ekipe za brzu i efikasnu košarku i to se sve više forsira i daje rezultata. Samo ja još uvijek ne vjerujem da je on kapacitet da donese bilo kakav trofej (osim možda kupa) ali vidjećemo.nerminh74 je napisao/la:CZ je igrala kako sam ja ocekivao da ce igrati od 2-3 utakmice, samo je interesatno da sam ja manje ocekivao od nelsona, a daleko vise od rakocevica
Vuk je za Filipa... Demarkus Nelson.
inace ta njegova brza igra i jeste njegova glavna odlika
ono sto cini razliku izmedju prijasnjih zvezdi i ove danasnje je sto ova nije dopustila da je nadskacu, a za to su takodjer madju najzasluznijim savovic i scot, pogotovu ovaj zadnji koji onemugocava tradicionalno uzimanje lopte partizanovih trojki iz drugog plana
a vukojcic je za lazica dule vujosevic

PS
nije da sam vjerovao nego sam znao da ovakva ekipa mora kad tada prograiti ima tu dovoljno kvaliteta i sirine jedino jos smonovica nemogu da prepoznam
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pre nego prozborim koju na nasoj temi,sve cestitke od mene zasluzena pobeda.
- alan_kardec
- Kontakt:
partizan je ovaj derbi izgubio u petak, kad je izgubio od bamberga. premalo je bilo vremena da se i fizički i psihički oporave.
zaslužena pobjeda nema šta, jednostavno smo bili bolji rival veći dio utakmice. oni su pokušali presingom u zadnjoj četvrtini, naši su djelovali totalno izgubljeno u jednom momentu.
vujošević je zaslužio isključenje. da ne bijaše todorića, svašta je moglo biti.
sa amerima smo uboli samo tako, savović odličan.
zaslužena pobjeda nema šta, jednostavno smo bili bolji rival veći dio utakmice. oni su pokušali presingom u zadnjoj četvrtini, naši su djelovali totalno izgubljeno u jednom momentu.
vujošević je zaslužio isključenje. da ne bijaše todorića, svašta je moglo biti.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
& ' $ " $ ? пост $ " $alan_kardec je napisao/la:partizan je ovaj derbi izgubio u petak, kad je izgubio od bamberga. premalo je bilo vremena da se i fizički i psihički oporave.
vujošević je zaslužio isključenje. da ne bijaše todorića, svašta je moglo biti.![]()

Utakmica ...tu i tamo.Malo nas je prosro šut u prvom ,oni jbga dvije utakmice u 48 sati... Vidjelo se da smo svježiji i napaljeniji.Zasluženo,idemo dalje.
Ali sve to na stranu,mene je oduševila dominacija na tribinama.Njih 5-6 hiljada naših par stotina... i pionirom odjekuje :"Indija,Pakistan...
Ali sve to na stranu,mene je oduševila dominacija na tribinama.Njih 5-6 hiljada naših par stotina... i pionirom odjekuje :"Indija,Pakistan...

"Indija,Pakistan..."
Nema se puno sta reci na temu utakmice,dovoljno je u stilu Edina Avdica reci:"Zvezda je uneredila protivnika".
Samo cu reci NEBOJSA COVIC ! Kakva je to ljudina,nakon onog sinocnjeg poteza(ne to sto je bio sa nama u "kopu"),samo cu mu reci svaka cast majstore,ti si svoje pokazao za ovo kratko vreme.

Samo cu reci NEBOJSA COVIC ! Kakva je to ljudina,nakon onog sinocnjeg poteza(ne to sto je bio sa nama u "kopu"),samo cu mu reci svaka cast majstore,ti si svoje pokazao za ovo kratko vreme.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jesi li bio sinoć u "Pioniru" ?Devil je napisao/la:Nema se puno sta reci na temu utakmice,dovoljno je u stilu Edina Avdica reci:"Zvezda je uneredila protivnika".![]()
"Indija,Pakistan..."
Naravno,otisao da se zagotivim i posmtaram lepo utakmicu,a kada sam video ko je sve otisao u kop morao sam i ja.soba 39 je napisao/la:Jesi li bio sinoć u "Pioniru" ?Devil je napisao/la:Nema se puno sta reci na temu utakmice,dovoljno je u stilu Edina Avdica reci:"Zvezda je uneredila protivnika".![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Idemo Vlada majstore. Nismo te zaboravili.
Zvezda puno bolja sinoc, al je Partizan djelovao preumoran.

Zvezda puno bolja sinoc, al je Partizan djelovao preumoran.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
simpatizeri nadglasali "fenomen evrolige"Devil je napisao/la:Naravno,otisao da se zagotivim i posmtaram lepo utakmicu,a kada sam video ko je sve otisao u kop morao sam i ja.soba 39 je napisao/la:Jesi li bio sinoć u "Pioniru" ?Devil je napisao/la:Nema se puno sta reci na temu utakmice,dovoljno je u stilu Edina Avdica reci:"Zvezda je uneredila protivnika".![]()

"Indija,Pakistan..."
vidim pominje se i rasic
Pominje... pu, pu daleko bilo
Aman hoce li se vise sankcionisati kompleksas?
Umesto o utakmici on o navijacima o kojima je zabranjeno polemisati i plus pominje simpatizere.Dokazujes da severa u zivotu nisi video.Cuti ne blamiraj se
Umesto o utakmici on o navijacima o kojima je zabranjeno polemisati i plus pominje simpatizere.Dokazujes da severa u zivotu nisi video.Cuti ne blamiraj se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.