upravo to sve vrijeme i govorim! samo nadograditi Sjever i Jug,i stadion bi izgledao jako lijepo,kapacitet bi bio povecan za 4-5 hiljada mjesta,stadion bi bio extra za reprezentaciju,a sigurno za to ne treba puno novca,mozda nekih 2 miliona KM,maksimalno...mozak je napisao/la:Samo zamišljam kako bi to bilo...
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Nema novca za kompletnu obnovu stadiona Tušanj
Nacrtom budžeta Općine Tuzla za 2012. godinu predviđena je stavka od milion KM za završetak izgradnje sjeverne tribine stadiona Tušanj.
Dakle što se Tušnja za sada tiče sjeverna tribina će biti samo dovršena
.
Nacrtom budžeta Općine Tuzla za 2012. godinu predviđena je stavka od milion KM za završetak izgradnje sjeverne tribine stadiona Tušanj.
Dakle što se Tušnja za sada tiče sjeverna tribina će biti samo dovršena

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Jankauskas
- Kontakt:
BL ,

$ & $.

$ & $.
je li to, to, što se tiče istočne tribine?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- vidovitadjemila
Ne nije.Treba da se radi i treci dio lijevo i onda ce to biti to ,znaci tribina citavom duzinom istocne strane...kazu kad bude para,ali je cinjenica da se to mora zbog naredbe o 3000 obaveznih mjesta uraditi do proljeca inace se nece moci igrati na Piroti...Pasha je napisao/la:je li to, to, što se tiče istočne tribine?
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
lijepo je vidjeti da se grade stadioni po bosni.ovom tribinom pirota dobiva pravo lijep izgledvidovitadjemila je napisao/la:Ne nije.Treba da se radi i treci dio lijevo i onda ce to biti to ,znaci tribina citavom duzinom istocne strane...kazu kad bude para,ali je cinjenica da se to mora zbog naredbe o 3000 obaveznih mjesta uraditi do proljeca inace se nece moci igrati na Piroti...Pasha je napisao/la:je li to, to, što se tiče istočne tribine?

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
travnjaka nemamo kako treba, a pricate o nekim nadogradnjamabosnas_ je napisao/la:upravo to sve vrijeme i govorim! samo nadograditi Sjever i Jug,i stadion bi izgledao jako lijepo,kapacitet bi bio povecan za 4-5 hiljada mjesta,stadion bi bio extra za reprezentaciju,a sigurno za to ne treba puno novca,mozda nekih 2 miliona KM,maksimalno...mozak je napisao/la:Samo zamišljam kako bi to bilo...
NO PYRO NO PARTY
čekaj, pa zar sama zapadna tribina nema tih potrebnih 3000. ja bih se zakleo da ima. mada je ona vaša zapadna tribina glupo urađena. terase su previsoke. pa nije valjda predviđeno da sjede sve dvometraši. a i onaj "nakurnjak" je pravo glup. ko onakve stolice napravi svaka mu čast...vidovitadjemila je napisao/la:Ne nije.Treba da se radi i treci dio lijevo i onda ce to biti to ,znaci tribina citavom duzinom istocne strane...kazu kad bude para,ali je cinjenica da se to mora zbog naredbe o 3000 obaveznih mjesta uraditi do proljeca inace se nece moci igrati na Piroti...Pasha je napisao/la:je li to, to, što se tiče istočne tribine?
- Probisvjet
- Kontakt:

Kada ce ovo nase cudo biti zavrseno? Hocemo li biti zivi?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja se sve bojim da ti ovo ne bude isto kao Grbavica. Sjever napraviti, i onda cekas sljedecih 20 god da se nesto pomakne po pitanju stadionaProbisvjet je napisao/la:

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako, kada vidim tu tribinu pred ocima mi je Grbavica.BlueTiger je napisao/la:Ja se sve bojim da ti ovo ne bude isto kao Grbavica. Sjever napraviti, i onda cekas sljedecih 20 god da se nesto pomakne po pitanju stadionaProbisvjet je napisao/la:
Kada ce ovo nase cudo biti zavrseno? Hocemo li biti zivi?![]()
I meni se cini da je ovo ista sudbina Grbavice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- vidovitadjemila
Ma ne zapad ima svega oko 2000 mjesta ,iako se prostorno cini da ima mnogo vise .To je stari projekat sportskog centra Pirota od prije 20 i vise godina kojim se predvidja da tribine idu oko sitavog stadiona u onoj visini i u onom stilu kako je pocet zapad,pa kad je prekinuta izgradnja ostao je samo taj dio tribine,koji je danas u funkciji.Jbg sad se pokusava napraviti tribina na istoku citavom duzinom s tim sto se ponovo ostavlja prostor za luk iza golova prema sjeveru i jugu tribinama koje ce biti izgradjene opet za 20 godina vjerovatnoPostao/la Pasha dana 01 nov 2011, 22:48
vidovitadjemila je napisao/la:
Pasha je napisao/la:je li to, to, što se tiče istočne tribine?
Ne nije.Treba da se radi i treci dio lijevo i onda ce to biti to ,znaci tribina citavom duzinom istocne strane...kazu kad bude para,ali je cinjenica da se to mora zbog naredbe o 3000 obaveznih mjesta uraditi do proljeca inace se nece moci igrati na Piroti...
čekaj, pa zar sama zapadna tribina nema tih potrebnih 3000. ja bih se zakleo da ima. mada je ona vaša zapadna tribina glupo urađena. terase su previsoke. pa nije valjda predviđeno da sjede sve dvometraši. a i onaj "nakurnjak" je pravo glup. ko onakve stolice napravi svaka mu čast...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
prvi put sam na Piroti bio još u proljeće '96, znači prije više od 15 godina i čini mi se da nije bilo onog zida na zapadu, kaji je sad valjda dio dvorane. znam da su nas odatle zasuli kamenjem. to je inače jedno od rijetkih "kamenjanja" koje sam doživio u Travniku. za jug će biti problema, jer je ono brdo dosta blizu. što znači da bi se moralo "zasjecati" brdo i praviti neki podzid. mada se možda meni tako čini, jer nisam baš tako čest na Piroti. 3-4 puta godišnje...
- vidovitadjemila
Da to danas jest zid dvorane koja je zavrsena sto se grubih radova tice.Kad bi bilo dobre volje nebi bio problem ni jug da se napravi jer zemlja na livadi je vlasnistvo covjeka koji je vezan za klub i koji bi za ne bas veliku nadoknadu i ako treba ustupio to klubu.To bi bilo brzo zavrseno.Ali zato ostaje prostor da se bez problema spoji sjever koji je u vlasnistvu sportskog centra i gdje itekako ima prostor za izgradnju ,a kad bi se to uradilo o cemu se sad moze samo sanjati ,Travniku stvarno veci stadion ne bi ni trebao ,iako je moje misljenje da i sa zavrsenim istokom to nece izgledati lose i da ce i vise nego zadovoljiti danasnje potrebe.Ma nema dobrih rezultata ,da to ima i raje bi bilo a ovako nista.Mozda jedino ako stignu dogodine pare ,a ima najava da dvorana ulazi u federalni budjet za 2012 g. onda ce se vjerovatno u obzir uzeti uredjenje kompletnog centra zajedno sa stadionom koji je dio njega.Kad samo pomislim da je dvorana sluzila 10 g, kao buvljak muka mi dodje.Pasha je napisao/la:prvi put sam na Piroti bio još u proljeće '96, znači prije više od 15 godina i čini mi se da nije bilo onog zida na zapadu, kaji je sad valjda dio dvorane. znam da su nas odatle zasuli kamenjem. to je inače jedno od rijetkih "kamenjanja" koje sam doživio u Travniku. za jug će biti problema, jer je ono brdo dosta blizu. što znači da bi se moralo "zasjecati" brdo i praviti neki podzid. mada se možda meni tako čini, jer nisam baš tako čest na Piroti. 3-4 puta godišnje...
A jesu i slikali iz ovog sprčenog ugla. Danas kada sam gledao s travnjaka tribina je fenomenalna. Srce ko džamija.Probisvjet je napisao/la:

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovo u Travniku izgleda odlično. Da je na svaki stadion u BiH staviti ovakve dvije tribine, po jednu na istok i zapad, bilo bi idealno. Na jednu krović, iza gola semafor, eto odličnog stadiona.
Hayley <3
- slani grad
- Kontakt:
sto se mene licno tice nek samo zavrse vise sjever..za ostale tribine me cisto zaboli...nek se sruse il nek ih prave narednih 300 godina....znam bar 500 ljudi koji isto razmisljajuProbisvjet je napisao/la:

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
nevjerovatne sam priče danas čuo u vezi stadiona Tušanj, zaprepašten sam ako je to istina, naime postoje sredstava oko 20 M KM za izgradnju stadiona koja žele investirati određena grupa ljudi porijeklom Tuzlaka koji posluju vani, ali jednostavno nema sluha u organima uprave za takvo što, da li su neki sitnočaršijski interesi u pitanju ili nešto drugo pokazaće vrijeme
- Jankauskas
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.