Evo jos malo bravura ovog "drskog" klinje

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da...i sta sad !? Nisam ja rekao nista lose za francusku ligu i njihove klubove, nego, valjda je svima jasno da tamo ne padaju tako cesto goloviharishp je napisao/la: Pa sve tri Francuska kluba imaju sansu da idu dalje u LS.
Dok je to za Njemacke klubove vec odavno naucna fantastika.
Ko kaze da je cestogeronimo je napisao/la:Da...i sta sad !? Nisam ja rekao nista lose za francusku ligu i njihove klubove, nego, valjda je svima jasno da tamo ne padaju tako cesto goloviharishp je napisao/la: Pa sve tri Francuska kluba imaju sansu da idu dalje u LS.
Dok je to za Njemacke klubove vec odavno naucna fantastika.
Koliko ima ona godina? Hajd mi posalji porukom njen broj da je i ja malo nazovem i da pricamo...Principatus je napisao/la:Taman telefonirao sa prijateljicom, u normalnom tonu, pricam tise, kad ta situacija sa asistencijom, kad je Pjanic asistirao. Haha. Rezultat: prekinula vezu koliko sam se derao, prepo je i odose joj usi.
NK_CELIK je napisao/la:Koliko ima ona godina? Hajd mi posalji porukom njen broj da je i ja malo nazovem i da pricamo...Principatus je napisao/la:Taman telefonirao sa prijateljicom, u normalnom tonu, pricam tise, kad ta situacija sa asistencijom, kad je Pjanic asistirao. Haha. Rezultat: prekinula vezu koliko sam se derao, prepo je i odose joj usi.
Ne zalim ja na takve stvari..Principatus je napisao/la:Haha celikovac.![]()
Evo: 0190-666666. Samo nemoj zaboraviti onaj broj za njemacku ispred.
noah je napisao/la:imal gdje svi golovi da se vide?
Ima care, zovi ovaj broj iznad.noah je napisao/la:imal gdje svi golovi da se vide?
Ma vidio sam sve osim drugog gola od lyona pa hocu da vidim posto ste rekli da je pjana ucestovaoNK_CELIK je napisao/la:noah je napisao/la:imal gdje svi golovi da se vide?
Heheheh zipa ovog padobranca....Hehehehe,
ima jarane, ima sve golovi da se vide, pita majstor Gringo baciti link gledas....![]()
necu nisam sotonaPrincipatus je napisao/la: Ima care, zovi ovaj broj iznad.
Ma ja...nego sta mislis kako je nas koLJega Marsejovac podnjeo ovu utakmicuharishp je napisao/la:Ko kaze da je cestogeronimo je napisao/la:Da...i sta sad !? Nisam ja rekao nista lose za francusku ligu i njihove klubove, nego, valjda je svima jasno da tamo ne padaju tako cesto goloviharishp je napisao/la: Pa sve tri Francuska kluba imaju sansu da idu dalje u LS.
Dok je to za Njemacke klubove vec odavno naucna fantastika.![]()
Ovakve se tekme desavaju jednom u 50 godina. ;)i u Njemackoj a kamoli u Francuskoj.
To je talijanska rijecenicaTarik14 je napisao/la:Bravo Mire (ko sto bi rekli Francuzi!).
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot] i 14 gostiju.