NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 17:24

L-Train je napisao/la:@SaltCityAttack

eh sad i meni navedi par razloga zasto ce njima biti lakse igrati protiv nas,nego li protiv Bullsa :roll:
ma vi ste bolji to ste dokazali :).. mi dobro branimo tricu, pa cak nam ni vi niste dali puno trica..Miler je par sutno, Wada nisam ni vidio da je sutao skorot rice...James jeste svakako...Dallas uglavnom igra takvu igru , pa takvu su forsirali protiv nas u regularnom dijelu i kazem oni su ekipa koja dobija utakmice kada postize 100p to je uglavnom tako, a nama su recimo dali 83p i 77p to je njihov ucinak u dvije utakmice, sto bi za njih rekli da je premalo...mozda mislim na taj nacin da im mi ne lezimo, ali eto ipak ja sam rekao svejedno mislim da ce Miami uzeti seriju 4:1 ili 4:2
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 17:35

Donnie Darko je napisao/la:svakom timu treba igrac poput noaha. igrac strasne energije koji gine za svaku loptu i motivira saigrace. dobro je adriano rekao, takvi igraci su debelo podcjenjeni na osvnovu statistike. mi hvala bogu imamo dudleya, koga ne bi dao ni za duplo bolje igrace od njega.
to je to nema se vise sta dodati..Noah je covjek koga ovdje zaista vole i malo je ko bio imao pozitivno misljenje, kada su govorili da ga Denver zeli u mogucem tradu...naranvo bilo je onih koji su rekli, daj nam samo Atnhoniya, ali sigurno 70-80% navijaca je reklo da ne zele taj trade...ja iskren da budem nisam ni razmisljao, znam da sam zelio Anthoniya, ali isto tako bi mi bilo jako zao Noaha...sinoc mi ga je bilo najvise zao, cak vise i od Rosa ...uglavnom ima taj ruzan sut, i ne daje mnogo poena, ali u odbrani je odlican, skace dobro, emotivan je, igra povredjen i neinteresuje ga hoce li sutra moci na nogu, ili ce mu morat osjeci ruku, on i dalje igra , bas kao i Rose ...mi smo zato i doveli Boozera da daje poene, ali ovaj eto u playoffu je zakazao...mozda bi bilo bolje da smo na vrijeme uzeli Amarea , pa sad bi mozda sa njim bili u finalu, pa cak i bez ovog sutera.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 27 maj 2011, 18:58

adriano_leite je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:imaju i mid level exception, mogu nekog jako dobrog igraca za te pare dovesti.
Kakvi su sa draft pickovima? Ti to pratis vise od mene, tako da cenim da se i tu nesto moze probrati. :?
Lose stoje sa pickovima, jer su nama dali za 2012. i 2015. godinu, isto tako i Torontu cini mi se 2013. godina i 2014 ili 2016. godina, sada nisam siguran, ali nama su dali 2 picka prve runde kao i Torontu. Jedino ako sta dobiju nekim trejdom mogu dobiti neke pickove. Na trenutnom draftu, to jest ovom sto nam dolazi, oni imaju samo jedan pick druge runde, tacnije prvi pick druge runde. Nekome su dali pick prve runde, ali ne znam kome, to je vjerovatno od prije nekada u nekom trejdu (mozda Minnesoti u trejdu Beasleya, mada nisam siguran).
Jest, imaju prvi pick druge runde od Minnesote, koji su dobili u zamjenu za Beasleya.

Kad se malo bolje pogleda, nakon Wade-a 2003. godine, Miami nije doveo nekog posebno dobrog igraca u ekipu na draftu (mislim da ni Beasley nije opravdao picka br. 2 iz 2008.). Ocigledno se trebaju baciti svom oprobanom metodu - trade-ovima. Jedino je pitanje sta imaju ponuditi i da li mogu jos iznad salary cupa (naravno, ako ne bude lock-outa).

Mislim da su dobro popunjeni na pozicijama SG, SF i PF, ali imaju velike rupe na PG i C. Ove sezone to nekako funkcionise, ali pitanje je hoce li big-three moci nastaviti ovako i u narednim sezonama.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2011, 22:39

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 maj 2011, 23:16

BIHfan je napisao/la:http://nbacro.com/nba/miami-heat/pippen ... 1#comments

:roll:
Eee moj Scottie.
e zalosti ovo samo da Jordana omalovazi ,e Pippenu jesi puko,oa kako ga nije stid kad je sam govorio da ga Jordan ucinio boljim igracem,da je posebno Jordan s njim 1 na 1 radio ,jer je Pipp po dolasku u NBA bio sirov,Phil je rekao da je imao sjajan rad nogu i zato su ga uzeli sve ostalo je ucio u Bullsima-dovoljno je rec da Grant kaze da se ne slaze i da je Jordan njih sve ucinio boljim igracima.Ma ovo je potvrda da Pipp i MJ nisu u dobrim odnosima.Uostalom isti Pippen je davao izjave u kojim je govorio potpunio suprotno ivom sto je napisao
Zadnja izmjena: dema, dana/u 27 maj 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2011, 23:19

dema je napisao/la:

Eee moj Scottie.
e zalosti ovo samo da Jordana omalovazi ,e Pippenu jesi puko
Hahaha sto bi sad volio da Jordan namjerno odradi jednu sezonu da ovim kraljicama pokaze u pedesetim ko je King. :)
Meni je Pippen ovom izjavom pao u ocima, covjek koji je od njeg napravio HOF i bez kojeg bi bio prosjecan igrac (kao onaj u Portlandu) ovako mu se zahvaljuje. Za mene nikad veceg od Jordana nece biti, pa makar dosao neki vanzemaljac koji daje 40 poena po utakmici i ima 10 asistencija i 10 skokova po mecu.

ps. dema pogledaj komentare ispod ako imas zivaca. Sve pačurlija.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 27 maj 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 maj 2011, 23:21

sramota...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
;) scotie mozes da ga fanflas, ako si to izjavio :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2011, 23:26

Da James sad igra u periodu 88 godine ili u onom periodu kad su Bad Boysi izbacivali Bullse iz finala konferencije, bio bi prosjek zesci. Tad nije bilo polarnih medvjeda, nije bilo utakmice gdje Jordan nije krvario kolko su ga udarali. Onakva prljava igra i udaranje i opet im uvali 40 poena, a James uz pomoc sudija ne moze dat 40 poena protiv malo jace ekipe u odbrani (kao mi). James je najbolji trenutno, ali meni je ovo uvreda da je bolji od Jordana i zato sam iskomplesiran.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2011, 23:27

Scottie prohelacio, vjerovatno sve te godine sa Jordanom bio i dobro dobro ljubomoran sto je vazda bio drugi covjek Bullsovog tima. E moj Scottie kako te samo stid nije. Stavljanje Jordana u istu recenicu sa Jamesom je grijeh, onaj neoprostivi.
Jadno !

P.S
Jedva cekam Michaelovu izjavu na ovo.
Tesko Pippenu... Odmah mi ovaj video u glavi kada sam procitao ovog debila sta izjavljuje.

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2011, 23:31

Ne bi me cudilo da u prvoj utakmici Bullsa sledece sezone bude izvizdan u United Centru. Jos ne mogu da vjerujem da je ovo izjavio, pokazao je svoje pravo lice i skinuo masku. Nisam znao da toliko zamjeri Jordanu. Hvala Bogu pa Rose nema takve saigrace i zato sto disu svi za jednog volim ovu danas ekipu.
FK DELFIN NEUM

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 27 maj 2011, 23:34

Momentalno je daleko ispred ostalih ima sve frajer ,sve nema mane,sut,ulaz,skokovi,pas igra ne vjerovatna,brzina,procenat suta...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 27 maj 2011, 23:36

[youtube][/youtube]

LeBron "Busquets" James :lol:

Danasnji NBA = Serie A/La Primera.. :( :evil: Na zalost.. Stalno flops i puno softies(Bosh, Gasol itd)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2011, 23:37

Baš se nešto pitam da li ovi James ljubavnici ustanu prije nego spomenu Michaelovo ime :roll: :?
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 27 maj 2011, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 27 maj 2011, 23:37

dema je napisao/la:

Eee moj Scottie.
e zalosti ovo samo da Jordana omalovazi ,e Pippenu jesi puko,oa kako ga nije stid kad je sam govorio da ga Jordan ucinio boljim igracem,da je posebno Jordan s njim 1 na 1 radio ,jer je Pipp po dolasku u NBA bio sirov,Phil je rekao da je imao sjajan rad nogu i zato su ga uzeli sve ostalo je ucio u Bullsima-dovoljno je rec da Grant kaze da se ne slaze i da je Jordan njih sve ucinio boljim igracima.Ma ovo je potvrda da Pipp i MJ nisu u dobrim odnosima.Uostalom isti Pippen je davao izjave u kojim je govorio potpunio suprotno ivom sto je napisao
Zar nisi ti onaj bio sto je poredio rosa sa jordanom?pa kako je to moguce kad je james bolji od rosa?
VI ste ko djeca majkemi, james je dominantan od prve sezove lik ima 205,6 cm moze igrati sve pozicije.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2011, 23:41

doe78 je napisao/la:
dema je napisao/la:

Eee moj Scottie.
Zar nisi ti onaj bio sto je poredio rosa sa jordanom?pa kako je to moguce kad je james bolji od rosa?
VI ste ko djeca majkemi, james je dominantan od prve sezove lik ima 205,6 cm moze igrati sve pozicije.
Ma gdje ga je poredio sa Jordanom?
Znam da je rekao da ima neke poteze slicne Jordanu i to je tacno. Ako si geldao citavu sezonu mogao si vidjet, cak i na youtube ima video tim potezima.
FK DELFIN NEUM

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 maj 2011, 23:42

BIHfan je napisao/la:Da James sad igra u periodu 88 godine ili u onom periodu kad su Bad Boysi izbacivali Bullse iz finala konferencije, bio bi prosjek zesci. Tad nije bilo polarnih medvjeda, nije bilo utakmice gdje Jordan nije krvario kolko su ga udarali. Onakva prljava igra i udaranje i opet im uvali 40 poena, a James uz pomoc sudija ne moze dat 40 poena protiv malo jace ekipe u odbrani (kao mi). James je najbolji trenutno, ali meni je ovo uvreda da je bolji od Jordana i zato sam iskomplesiran.
Sta mislis, da bi James u to vreme bio losiji nego sto je sad :?:

Pa kad bi on sacekao nekog na handcheckingu, taj bi zavrsio utakmicu posle 1 faula.

Kako su se promenila pravila, oslabile su odbrane, a James igra i odbranu. ;)

On je definitivno jedini koji moze da ugrozi Jordana kao GOATa, svi ovi ostali (Kobe, Wade, McGrady, Carter) su blede kopije. Pipenova izjava jeste preuranjena, ali mislim da kad King bude batalio da igra (za 10ak godina), da ce ga smatrati jedinim koji se priblizio MJu. Zavisi samo od trofeja, hoce li ga nadmasiti. ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2011, 23:47

MaGiCa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Da James sad igra u periodu 88 godine ili u onom periodu kad su Bad Boysi izbacivali Bullse iz finala konferencije, bio bi prosjek zesci. Tad nije bilo polarnih medvjeda, nije bilo utakmice gdje Jordan nije krvario kolko su ga udarali. Onakva prljava igra i udaranje i opet im uvali 40 poena, a James uz pomoc sudija ne moze dat 40 poena protiv malo jace ekipe u odbrani (kao mi). James je najbolji trenutno, ali meni je ovo uvreda da je bolji od Jordana i zato sam iskomplesiran.

Pa kad bi on sacekao nekog na handcheckingu, taj bi zavrsio utakmicu posle 1 faula.

On je definitivno jedini koji moze da ugrozi Jordana kao GOATa, svi ovi ostali (Kobe, Wade, McGrady, Carter) su blede kopije. Pipenova izjava jeste preuranjena, ali mislim da kad King bude batalio da igra (za 10ak godina), da ce ga smatrati jedinim koji se priblizio MJu. Zavisi samo od trofeja, hoce li ga nadmasiti. ;)
Jok eto sigurno bi smio uletit u reket da ga ceka Rodman tu, koji igra sve samo ne korektno. :roll:
James bi i u ovoj seriji protiv Bullsa bio zatvoren da je igrao za Cavse i da nije imao pomoc Bosha i Wade-a. ;)
Jamesa ne cuvaju 2 igraca, kao Jordana 3 igraca. Jordan bi Jamesa 11-0 u basketu pobjedio druze.
FK DELFIN NEUM

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 27 maj 2011, 23:51

BIHfan je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

Jok eto sigurno bi smio uletit u reket da ga ceka Rodman tu, koji igra sve samo ne korektno. :roll:
James bi i u ovoj seriji protiv Bullsa bio zatvoren da je igrao za Cavse i da nije imao pomoc Bosha i Wade-a. ;)
Jamesa ne cuvaju 2 igraca, kao Jordana 3 igraca. Jordan bi Jamesa 11-0 u basketu pobjedio druze.

hahahah,cuj bojao bih se rodmana ,a majko mila:) svasta cuti ovdje,pa james ima 10 kg vise i brzi 10 puta kucao bih mu u glavu,,igrac ove visine i brzine se nije pojavio na terene do sada, to svi strucnjaci kazu....a majko mila rodmana je spomenuo:)...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 maj 2011, 23:52

BIHfan je napisao/la: Jok eto sigurno bi smio uletit u reket da ga ceka Rodman tu, koji igra sve samo ne korektno. :roll:
Izvini, ali ja sam video nesto drugo. Jamesa itekako udvajaju protivnici.
Drugo, kad bi James cuvao nekog npr. Jordana, sa handcheckingom, koliko bi MJ mogao da mu ubaci i kakav bi % imao?
Jesi li razmisljao na tu temu? Ovo za 11-0 na basketu, ne zelim da komentarisem. Ispratio sam cele 90e u NBA i odgledao cudo utakmica i ne bih rekao da je to iole blizu pravoj razlici kvaliteta izmedju MJa i LbJa. ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.